Как да изберем мъж според професията му

3319
Как да изберем мъж според професията му
Снимка: iStock/Guliver

Преди време военните са олицетворявали сбъднатата мечта на всяка жена. Днес младите жени са привлечени от доста по-различен тип мъже. Замисляли ли сте се какво привлича дамите към представители на определена професия?

Обикновено мързеливите госпожици държат да се омъжат за преуспял бизнесмен. Преуспелите богати мъже обаче невинаги привличат само с възможността за безгрижен и охолен живот.

Към брак с бизнесмен обикновено се стремят жени, на които от ранна възраст им е втълпено, че едва ли ще постигнат нещо в живота. Искат да покажат на роднините си, че не са толкова неспособни. А и наистина се страхуват, че предвижданията на близките за неуспешно бъдеще може да се сбъднат.

5 признака, че си психически устойчива личност

При всички трудности, с които ни среща съвременният начин на живот, е съвсем нормално да изпитваме слабости в даден момент. Не всички х...

С появата на компютрите и още повече с масовото им навлизане във всеки офис и във всеки дом, нуждата от специалисти в областта драстично нарасна. За част от жените обаче не е достатъчно да ползват услугите на някой специалист периодично – искат да си го имат у дома.

Много жени харесват свободните професии. А за свободата на компютърните специалисти се разнасят цели легенди! Освен това бракът с такъв мъж обикновено се оказва и изгоден. Обикновено печели повече от добре. Няма особени претенции към бита и е без високи изисквания в такова отношение. Но пък непукизмът обикновено засяга всички сфери на живота. Трудно може да разчиташ на такъв човек за каквото и да било.

Има и жени, които изпитват особено влечение към преподаватели. То обикновено отново се крие в детството.

Момичетата, които от деца са склонни да се влюбват в учителите си, често смятат живота си за безинтересен. Роднините не ги разбират, а те мечтаят за по-интелектуални отношения. Тези жени жадуват за по-духовно съществуване. По тази причина търсят мъже, които да ги превъзхождат интелектуално и често се ориентират именно към преподавателите си.

Как изглежда перфектната жена според мъжете

Няколкохиляди мъже са взели участие в ново проучване и на всички е бил зададен един въпрос: Как според тях изглежда перфектната жена? Е...

Положителните страни в такава връзка са повече, отколкото отрицателните. Преподавателите обикновено са отговорни и интелигентни хора със сериозно отношение към останалите. Често обаче се отличават със закостенялост и затвореност.

А има и такива момичета, които най-общо може да се каже, че се интересуват от мъже тип бохеми, независимо от конкретната професия. Харесват актьорите, журналистите, музикантите…

Интересът към т. нар. "хора на изкуството" издава амбициите и нереализирани желания на дамата да бъде известна по някакъв начин – като модел, певица или актриса. Всеки от нас прави подобни планове в ранна възраст, но някои бързо ги оставят зад гърба си, а други тайно продължават да си мечтаят за това. И ако жената не вярва в собствените си възможности да получи възможност да се изяви, често тя прибягва към връзка с мъж бохем, около когото да получи възможност да блесне.

Търсещите такъв тип връзка, както и онези, които мечтаят за богати бизнесмени, трябва да знаят, че би било хубаво да се спрат навреме. По-добе е да се ориентират към реални мъже от обкръжението, където наистина изобилства от стойностни хора, с които може да се изградят прекрасни семейства.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com