Как да изберем правилно освежител за въздух

1086
Как да изберем правилно освежител за въздух

Нашите сетива ни въздействат съзнателно, както и несъзнателно. Докато придаваме по-активен фокус на сетивата си за допир и зрение, ние често не се отнасяме към обонянието си. Не осъзнаваме, че на всяко място, на което ходим през деня, има отчетлива миризма, която се създава поради предметите, които се намират на това място. Именно тази миризма често помага на ума ни да идентифицира мястото.

Например, в официалния ресторант има определена миризма, която се различава значително, когато отидете в неформално капанче. Такива миризми често са характерни за мястото. По същия начин елегантните молове имат изискан аромат, който е толкова различен от суровата миризма, която можете да откриете на откритите пазари.

За да изглежда домът гостоприемен, той трябва да се хареса на всички сетива. Едно от тези важни сетива е обонянието. Подобряването на качеството на въздуха е един от най-добрите начини да подобрите настроението на гостите и да ги накарате да се чувстват добре дошли.

Спрейовете

Освежители за въздух под формата на спрей са най-популярни на пазара и съществуват от много години. Те наистина се използват най-често в магазини, домове и офиси. Спрейовете се предлагат в различни аромати и човек може да избере според вкуса и изискванията си.

Ароматизирани свещи

Любими на тези, които практикуват медитация, ароматните свещи са красив начин да превърнете стаята си в рай за положителни вибрации и чувствен аромат. Особено подходящи за домовете, ароматните свещи се предлагат в различни аромати - много от които са лечебни и успокояващи.

Приставки

Ако сте типът, който все още има малко време и иска удоволствието от добрия аромат във вашата стая, можете да изберете плъгини за по-свеж въздух. Всичко, което трябва да направите, е да го включите в електрически контакт и да усетите аромата.

Сухи аромати

Ароматизатор за въздух гръмна и изби цяла тераса

Ароматизатор за въздух гръмна и отнесе цяла стена на апартамент в Димитровград. Една от възможните причини е дефект на флакона, съобщи ...

Това със сигурност ще бъде сред най-старите начини да внесете аромат във вашата стая. Основно се отнася до разнообразие от изсушени ароматни материали. Както подсказва името, така полученият аромат представлява комбинация от аромати на различни видове сухи цветя, използвани в сместа.

Автоматични спрейове

Идеални за офис, автоматичните спрейове дифузират определено количество аромат във въздуха автоматично на определени интервали от време. Те работят тихо и усърдно, подобрявайки качеството на въздуха във вашия офис, изисквайки малко или нулево наблюдение.

От горното става ясно, че има безброй начини да накарате дома и офиса ви да миришат добре и прекрасно. Няма никакво оправдание. Всъщност, ако имате време и творческо вдъхновение, можете да създадете свой собствен ароматизатор от сухи цветя у дома. Други освежители за въздух, които можете да създадете у дома, са дифузори на маслена основа и освежители на гелна основа. В повечето градове можете да намерите магазини, които продават необходимия материал за създаване на такива освежители за въздух у дома.

Въпреки че често се пренебрегва, чистият въздух и ароматът са важни фактори във всеки офис. Уверете се, че има правилна вентилация и циркулация на въздуха. На пазара има огромно разнообразие от освежители за въздух, от които можете да избирате. Изберете изтънчени аромати, които се съчетават с темата и декора на вашия офис.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно