Как да намерим най-подходящия човек за себе си

2463
Как да намерим най-подходящия човек за себе си
Снимка: iStock

Във ведическата нумерология един от най-важните критерии за щастлив семеен живот е съвместимостта според броя на душите (броя на преражданията). Този параметър има огромно влияние върху характера и живота на човек като цяло. За да разберете числото си, трябва да добавите числата, включени в рождената ви дата. Да приемем, че сте родени на 21 март: 2 + 1 = 3. Необходимият номер е 3.

Хората с душевно число 1 нямат проблеми с онези, чието име, съдба или душевно число са подобни. Обикновено тези хора могат да станат добри приятели или познати. Единици като четворки или седмици, във ведическата нумерология се смята, че те не са подходящи за брак, отношенията с тях рано или късно ще изчезнат и те могат да бъдат добри приятели.

Нежелателно е да сключвате брак с осмици, но за кратък роман можете да започнете връзка. За любовна връзка хората с душа номер три са най-подходящи.

За хората с душевно число 2 е лесно да изграждат взаимоотношения с единици, двойки, седморки, осмици, деветки. Ще се получат по-обещаващи връзки с хора с номер едно и девет, а седем и осем ще помогнат за духовното развитие.

С четворки и петици трябва да бъдете внимателни, тъй като тези хора могат, от една страна, да тласнат двойката към развитие, а от друга страна, да ги вкарат в беда.

За хармония в любовната сфера най-подходящи са двойки, седморки и деветки.

За хора с душа номер 3,  тройките и петиците са подходящи за хармоничен съюз, мъжете трябва да разгледат по-отблизо двойки и шестици, а жените да гледат единици и седморки. Петици и седмици ще станат истински приятели.

В любовен план хората с душа номер 4 са подходящи за единици, четворки и шестици. Силни приятелства ще се получат с единици, тройки, петици и седмици.

Успешен семеен съюз за петици ще се получи с единици, двойки, тройки, петици и десетки.

Флиртът и бракът на шестици е най-добре с единици и тройки. На жените не се препоръчва да се женят за тройки, а мъжете не трябва да се женят за двойки. Силно приятелство ще се получи с единици и тройки.

За хората с душевно число 7, за да създадат силно семейство, си струва да разгледат по-отблизо седмици и единици, освен това тези хора могат да станат добри приятели.

Осмиците трябва да избягват връзки с четворки, шестици и деветки, но единици, тройки и петици могат безопасно да бъдат приети. Четворки и осмици могат да бъдат най-добрите приятели.

Хората с душа номер 9 ще бъдат най-добре с тройки. Препоръчително е да създадете семейство с тройки, шестици и деветки, но седмиците изобщо не са подходящи за такива цели.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com