Как да открием правилния цвят червило?

6401
Как да открием правилния цвят червило?
Снимка: Karolina Grabowska / Pixabay

Червилото е любим продукт за красота на всяка жена. Предлага се в богатство от нюанси, матово или блестящо покритие. Всяка дневна или вечерна визия завършва с него. Този малък помощник присъства във всеки козметичен несесер и може да се нанася дори в движение. Създава драматизъм, сексапил и неустоимо привличане. Повечето продукти за грим за устните са допълнени и с полезни хидратиращи съставки, които омекотяват и поддържат нежната кожата гладка и свежа.

Гримьорите съветват да изпробвате няколко вида червила на дневна светлина. Не подхождайте смело към модните тенденции, защото точно тези нюанси може да не допълват успешно вашата визия. Ако харесвате определен цвят, това съвсем на означава, че ще стои добре върху вашите устни. Не избирайте прекалено ярки нюанси, особено за дневна визия, защото цялото внимание ще бъде насочено към устните, а очите, които са огледало на душата, ще останат на заден план. Ако червилото ви прави бледа, не го купувайте. Винаги е добре да държите под ръка ваша приятелка, която да ви помогне в избора.

Не изхвърляйте старото червило - дори не предполагате за какво може да го използвате

Да изберете подходящ цвят е истинско предизвикателство. Всяка от вас се съобразява с грима, облеклото и дори мястото, което ще посети. Някои предпочитат неутрални нюд нюанси, а други залагат на ярките цветове. Червилото може визуално да увеличи устните и да ви превърне в изкушаваща дама, готова за целувки. Може да допълните с блясък за повече шикозност или с молив за устни, за да дефинирате контура.

Знаете ли че правилният цвят червило може да се определи по цвета на зърната на гърдите. Учудени сте, нали? Не бързайте да вдигата блузата и да разучавате ареолата. Направете го малко по-късно, когато сте сами. Цветът на зърната ще бъде най-подходящият нюанс за червило, с който ще украсите лицето си. Ако досега сте се водили от други принципи, време е да опитате нещо ново. Да направите този лесен тест не се нуждаете от време, нито да обикаляте магазините и да пробвате десетки мостри.

Този нестандартен начин за избор на червило е открит от медика Травис Лейн Сторк и е представен пред широка аудитория в предаването "The Doctors TV Show". Със сигурност ще искате да опитате и да забравите за дългото лутане в козметичните магазини. Всъщност кожата на всяка жена може да бъде със студен, топъл или неутрален тон. Може би всяка индивидуалност в цвета на кожата се отразява и върху цвета на зърната на гърдите и е като перфектно улеснение за всяка жена.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com