Как да приготвите градината за парти на открито?

1740
Как да приготвите градината за парти на открито?
Снимка: iStock/Guliver

Няколко декорации и подходящо осветление са достатъчни, за да накарате нашето външно пространство да ви насърчи да организирате незабравими партита. Какво трябва да знаем, когато подготвяме нашата градина или тераса за приемане на гости? Да видим!

Градинско парти - откъде да започна

Ако не сме се подготвили твърде много за приемане на гости на открито, нека започнем с най-важните основи. На първо място, необходимо е да се организира място за сядане и, ако ще сервираме ядене, да се нахраним. По този начин основните елементи са столове и маса. Тук ще ви трябват комплект мебели за вътрешен двор, но може да се случи така, че да не е достатъчен за всички гости. Ако нямаме допълнителни седалки под формата на пейки, можем да използваме обзавеждане за дома под формата на табуретки и столове, както и всички пуфове и възглавници. Не забравяйте обаче да ги поставите на суха повърхност.

Масата ще бъде центърът на партито, особено ако сервираме деликатеси. Чудесна идея за градинско парти е също така да запалите скара и да създадете удобен бар на стената.

Като експертен съвет:

Вместо да сервираме в стандартните порцеланови чинии и стъклени чаши, нека използваме хартиени такива. Също така можем да закупим алуминиеви чаши и пластмасови прибори за хранене, за да избегнем риска от счупване на чаши и чаши, както и неудобното измиване на твърде много мръсни чинии. Нека да изберем тези, които могат да бъдат рециклирани.

Осветление в градината и на терасата

Това е един от най-важните въпроси по време на събитието. Искаме атмосферата да бъде уникална, но очакваме и функционалност. Никой няма да иска да седне в тъмната алея на градината. Така че, нека осветяваме пространството. Какво можем да използваме?

Перфектното решение е използването на множество слънчеви лампи, които съчетават икономическа ефективност и мобилност. Без да зависим от местоположението на контактите, можем да ги поставим на всяко място, което сме избрали. Нека заложим на фенери и топкови лампи, както цветните, така и тези на топла светлина - те ще превърнат терасата и градината ни в уютна обстановка, напомняща за почивка край топлото море.

С внимание към детайла - незабравимо парти на открито

Поглезвайки детайлите на нашия стайлинг, ние правим пространството още по-очарователно и всеки иска да остане в него възможно най-дълго. Когато избираме аксесоари за нашата тераса или градина, ние също трябва да се ръководим от тяхната функционалност. Струва си да поставите чифт килими върху земята, които не само ще променят характера на пространството, но и ще увеличат комфорта на гостите. Именно върху тях можем да поставим меки седалки, като пуфове или възглавници.

Преносим високоговорител и любима музика ще допълнят атмосферата и ако имаме условия за това, можем да създадем и кино на открито, като окачим голям бял лист или платно, на които ще прожектираме филма.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com