Как да разнообразите гардероба си - 5 идеи да добавите разнообразие

957
Как да разнообразите гардероба си - 5 идеи да добавите разнообразие
Снимка: answear

Твърде лесно е да носите едни и същи дрехи и аксесоари. Но също толкова лесно може да разнообразите еднотипния гардероб. Промяната на това, което носите с няколко прости трика, може да ви помогне да постигнете стил, в който се чувствате комфортно. Независимо дали добавяте аксесоари или опитвате нови цветове, лесно е да разнообразите стила си с няколко лесни съвета.

Как лесно да разнообразите стила си?

1. Добавете аксесоари

Много от нас пропускат да изпробват нови аксесоари, защото се чувстват неуверени. Но разнообразяването на вашия стил е забавен начин да опитате нови неща. Това може да ви доведе до намирането на уникален стил или любим артикул. Не е задължително да слагате аксесоар, с който се чувствате неудобно. Но колкото повече го носите, толкова по-естествено ще се чувствате с него. Някои от модните аксесоари, които можете да имате предвид, са шалове, шапки, чанти, вратовръзки, слънчеви очила. Ако не сте носили дамска елегантна шапка или обувки на висок ток, никога няма да разберете дали това подхожда на стила ви и ви кара да се  чувствате комфортно. Аксесоарите могат бързо да трансформират вашия стил в нещо ново. Пробвайте с дрехи и аксесоари hugo на answear.bg или с друг любим ваш бранд.

2. Разнообразете с бижута и часовници

Добавянето на бижута към вашата визия е чудесен начин да промените излъчването си. Има изобилие от възможности като фини и едва забележими колиета и обеци, до смели и обемисти накити. Все пак не прекалявайте с големите бижута, ако дрехите ви са със щампи, декорации, воали, бродерии, камъни и други подобни елементи. Те са достатъчно ярки сами по себе си, така че избягвайте да добавяйте излишни бижута към тях.

3. Изпробвайте нови цветове

Ако носенето на цвят не ви харесва или обичате да се обличате само в един нюанс, опитайте различни тонове. Много хора обичат да носят неутрални дрехи като черно, бежово, сиво, тъй като са прости и лесни за съчетаване. Ако това е вашето предпочитание, опитайте да добавите различни сиви или бежови нюанси, за да станете по-креативни в стила си. Ако пък обичате да експериментирате, може да заложите на ярка тениска lacoste в зелено или жълто, която чудесно ще се съчетае със сини дънки или панталон.

4. Следвайте собствена мода

Повечето хора следват всяка нова тенденция, независимо дали изглеждат добре или не в нея. Въпреки че няма нищо лошо да се придържате към тенденцията, можете да създадете своя собствена и да станете уникални. 

5. Смесете различни стилове

Вместо да се придържате към един и същ стил, опитайте се да разнообразите като смесите дрехите, обувките и аксесоарите си. Например, следващия път вместо да обуете сникърсите си със спортно долнище и раница, пробвайте да ги носите с лятна ефирна рокля и чанта през рамо. Ако пък искате да придадете елегантна визия на обикновените дънки, обуйте ги с високите си токчета, които пазите са официалните дрехи.

Как да разберете кой стил е подходящ за вас?

Когато става въпрос за мода, много хора смятат, че трябват да носят най-актуалните дрехи и аксесоари, за да изглеждат добре. Стилът ви е заявяване на вас и вашата личност. И не е нужно да следвате тенденциите, за да се впишете. Важно е да харесвате това, което виждате в огледалото и да не следвате сляпо мода, която може да не е подходяща за вас. Независимо дали сте фенове на сникърсите, високите токчета или обувките Dr Martens. Вашите предпочитания за дрехи, бижута, чанти, часовници са уникални и трябва да отразяват това, което обичате да носите, за да имате нужното самочувствие и увереност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво се случва с тялото ни, когато прегърнем дърво?

Как да заспим ефективно, за да имаме по-дълбок сън през нощта?

Археолози в Хърватия откриха метален шлем на 2500 години в илирийска гробна могила

Навик или нещо друго: Защо някои хора все още гризат ноктите си?

Навик или нещо друго: Защо някои хора все още гризат ноктите си?

Как да отслабнем след поредицата от празници?

Домашно пържено кюфте - лесна рецепта за чевръсти домакини

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 11 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 11 май /валутен калкулатор/

5 грешки, които туристите допускат по време на пътуване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com