Как да разпознаем магията и да премахнем негативното въздействие

7054
Как да разпознаем магията и да премахнем негативното въздействие
Снимка: iStock/Guliver

Магиите и злите очи са много опасни. Особено в случаите, когато не могат да бъдат разпознати навреме. Ето как можете бързо да разберете, че сте под негативното влияние на врага.

Как да разпознаем магиите

Като начало си струва да се запознаете с тези признаци, които по никакъв начин не са свързани със здравето и вътрешните усещания. Ако сте имали непознат човек у дома или завистлив приятел / приятелка, след което е изчезнал някакъв личен, неценен предмет, това е причина сериозно да помислите за това. Има голяма вероятност човекът да е откраднал предмет, за да ви направи проклятие, зло око или магия, защото основно това изисква само лични вещи, тъй като те съдържат енергията на човек.

Втората характеристика е противоположна на първата. Обърнете внимание на  появата на непознати и странни предмети у дома. Абсолютно винаги опасните предмети се носят от враговете тайно - игла, торба пръст, сноп коса, кълбо конец. Веднага щом забележите нещо подобно, трябва да се отървете от него, но е по-добре да го направите правилно.

Още: Бяла магия преди зазоряване: Как да привлечем любовта?

Сега да преминем към признаци, свързани пряко с вашите чувства.

Първата и може би най-важната е болестта. Най-често увреждането подкопава човешкото здраве. Тук трябва да разгледате два важни фактора - вида на заболяването и продължителността на лошото здраве. Случва се, че увреждането засяга човешкото тяло, но го прави по такъв начин, че лекарите не могат да разберат какво точно се е случило с пациента.

Освен това болестите могат да бъдат лечими, но техният поток е просто безкраен. Както се казва едно след друго. Това може да продължи месеци или дори години. Ако сте постоянно болни или нещо ви притеснява от време на време, опитайте се да потърсите помощ не само от лекари, но и от лечители, магьосници, експерти в областта на езотериката.

Друг признак за проклятие или магия може да бъде липсата на късмет. Те включват провали в любовта, проблеми с работата, загуба на пари. Може да има огромен брой такива проблеми и те постоянно се сменят един друг.

Ако магията цели да навреди на отношенията, тогава между влюбените се появяват постоянни кавги и конфликти. Ако това не може да се избегне, тогава това може да означава магия.

Често постоянните кошмари и безсъние показват магия. Проблемите със съня са резултат от нарушена енергия. И човек може да загуби интерес към живота, да се появят мисли за самоубийство, както и липса на желание за работа и развитие.

Какво да направите, ако имате магия

Можете да осветите апартамент или къща. Ако имате светена вода, трябва да започнете да я пиете всеки ден. Също така е важно да поръсите цялата къща със светена вода.

Можете също така да се свържете със специалисти в областта на езотериката. Понякога това е много по-лесно да се направи, отколкото да се опитвате да го поправите сами.

Още: Ако човек носи това, може би се занимава с черна магия - обърнете внимание на приятели и колеги

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да боядисаме красиви великденски яйца, на които всички ще се възхищават

Направете това, ако разтегнете връзки или изкълчите ръката

Как най-лесно става почистването на агнешки чревца

Какво да правите, ако кожата на лицето е суха?

Най-известните суеверия за косата и ноктите, които жените трябва да спазват

Тези зодии са орисани от звездите да бъдат щастливи в любовта

Как да влезем във форма за лятото без спорт и строги диети?

Нека цъфти: Защо не трябва да късате люляка?

Нумерологичен хороскоп за месец МАЙ

Не само за храна: Как да почистите канализацията с кетчуп?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com