Как да се предпазите от уроки и зли очи според зодиакалния знак?

15076
Как да се предпазите от уроки и зли очи според зодиакалния знак?
Снимка: iStock

Какъвто и зодиакален знак да имате, винаги можете да се сблъскате с нечисти сили. Никой не е имунизиран от това, но астролозите споделиха как можете значително да намалите вероятността да срещнете човек, който е опасен за вас.

Овен

Всичко, от което Овенът се нуждае, за да гарантира, че няма да бъде застигнат от магия или зли очи, е просто капка спокойствие. Тези хора умело си създават врагове по всяко време и навсякъде.

Телец

Телецът може да се скрие от зли очи и магии у дома. Ако тези хора усетят някакъв негативизъм или здравословен проблем, те просто трябва да си останат вкъщи и да се отпуснат.

Близнаци

Близнаците практически не са подложени на отрицателно магическо влияние отвън. Тяхната увереност е непоклатима и те са оптимисти. Тъмната магия и зли очи просто не ги ловят.

Някои ИСТИНИ за зодиите

Рак

Раците могат да бъдат сигурни, че магиите и злите очи няма да им навредят, ако са близо до семейството си. Братя, сестри, майка и баща - енергията на тези хора ще ги предпази от всяко негативно въздействие от страна на недоброжелатели.

Лъв

Лъвовете трябва да използват силата на талисманите като защита срещу магии и зли очи. Тези хора имат много врагове и недоброжелатели, така че астролозите ги съветват да използват защитни талисмани.

Дева

Девите са обект на такава форма на проклятие като зли очи. Силата на елемента Земя ги пази от външни влияния, но не ги предпазва от самите тях. Девите трябва да се тревожат за дреболии възможно най-малко.

Зодиите с истинска пророческа дарба

Везни

Везни, за да не станете жертва на зли очи или проклятия трябва да спрете да се доверявате на всички. Трябва да бъдат малко по-внимателни, когато разказват на хората за своите тайни, планове и амбиции.

Скорпион

Скорпионите са много по-малко от другите знаци, подложени на зли очи и магии. Могат да им навредят, но това ще коства твърде много време.

Стрелец

Стрелците често срещат по пътя си хора, които могат да ги прокълнат. Проблемът на тези хора е, че общуват с всички и то без страх и предпазливост. Това трябва да се коригира, като се контактува с мили и позитивни хора.

Зодии, от които другите се страхуват най-много

Козирог

Много е трудно да измамите Козирозите, но е възможно. Ако хората от този знак искат да избегнат зли очи и недоброжелателни хора, те трябва да спрат да спорят с тях. Астролозите съветват Козирозите да спрат да налагат мнението си на околните, защото това може да предизвика омраза у тях.

Водолей

Водолеите ще бъдат спасени от магии и зли очи от надеждни приятели, вярна сродна душа. Заобиколени от тези хора има много претенденти, скрити врагове и просто лоши хора, така че трябва значително да стесните кръга на най-близкото общуване до минимум.

Риби

Самите Риби трябва да използват тъмна магия възможно най-малко. Опасността при тях е в неумелото боравене със заклинания и ритуали. За да не си навлечете щети и нещастия. Астролозите съветват колкото е възможно по-малко да желаете зло на някого и да останете позитивни във всяка ситуация.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кулинарна Арена - ексклузивна галавечеря и цирков спектакъл

Колко чаши кафе трябва да пием на ден, за да сме здрави?

Имайте едно наум: Тези храни могат да съдържат нитрати

Боядисване на великденските яйца: Природни рецепти от миналото

Как да се преборим с чувството за малоценност?

Защо суровите броколи са по-полезни от задушените?

Кога ставаме стари: Интересно изследване

Най-разтърсващото любовно българско стихотворение

Любовен съвет за всяка зодия за 29 април 2024

Таро хороскоп за 29 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com