Някои ИСТИНИ за зодиите

14622
Някои ИСТИНИ за зодиите
Снимка: iStock

Всяка една зодия има своите положителни или отрицателни черти. Понякога не искаме да видим истината за човека срещу нас, но това рано или късно се случва. Ето и какво трябва да знаете за всяка една зодия.

Овен

Когато той е необвързан се старае да бъде винаги зает. Не се отдава на мимолетни връзки или флиртове, а се съсредоточава в работата си. Той ням да стои с вас, ако няма интерес, както и да се преструва, че ви харесва. Ако не сте му интересни – няма да си губи времето.

Той е и отмъстител. Ако сте го наранили, ще ви прости, но ще се постарае да изпита същата болка каквато сте му причинили. Той обича да живее така сякаш единственото важно нещо е любовта.

Телец

Той се влюбва трудно, дори е невъзможно. Твърде вероятно е той да харесва някого силно, но когато се влюби, това ще бъде една силна и красива любов.

Трябва да бъдете внимателни с критиката си към него. Телците са чувствителни и могат лесно да изгубят мотивация да вършат каквото и да е. Той обаче вярва, че колкото и да пада, ще може да стане и да бъде ослепителен. Нищо не може да го прекърши.

Мотото за тях е „Яж, моли се и обичай“. Те се наслаждават на храната, вярващи са по свой начин и могат да обичат изключително силно.

3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през МАЙ

Близнаци

Те са изключително емоционални по природа. Имат резки спадове и издигания и се поддават на емоциите, което определено не могат да овладеят.

Когато те са фокусирали дадена цел, нищо не може да ги отдели от нея. Разчитат на добра комуникация и стават сприхави, ако на тях им се налага да я поддържат. Когато обичат, те го правят с всичките си клетки. Не ги задушвайте, давайте им свобода и ще останат при вас.

Рак

Когато представител на зодията се влюби в някого, то това ще бъде завинаги. Той ще полага постоянно грижи за вас и ще ви уважава. Той обмисля внимателно с кого излиза и не си губи времето със случайни хора.

Раците обичат силно и винаги ще бъдат до вас. Имат нужда да бъдат окуражавани и подкрепяни. Той е много спокоен, резервиран и въздържан, докато човекът отсреща не го нарани по един или по друг начин.

Раците са спокойни, резервирани и въздържани. Това е така, докато любимият му не го нарани. Вбесеният рак дори няма да се замисли какви последствия остават думите му, той просто ще си каже каквото мисли.

Лъв

Те са незаменими като приятели и се впускат в сурови войни за своята любов. Той бързо решава дали някой му харесва или не. Ако не ви харесва, няма какво да направите по въпроса.

Неговото мото е: „Ако нещо ми носи щастие, ще му се отдам изцяло. Ако искаш ме упреквай, нямам нужда от одобрението ти.“

Лъвът премълчава много неща и не би наранил някого умишлено. Само когато бъде наистина наранен, ще отвърне и ще се превърне в отмъстителен звяр.

Дева

Когато са ядосани са 90% саркастични и само 10% мили. Девата не може да понася мързеливите хора. Първото впечатление винаги е важно, затова се постарайте да ѝ се харесате.

Най-доброто качество е, че тя забелязва и най-дребните детайли и вижда неща, които не се забелязват от останалите. Те имат силно чувство на индивидуалност и независимост. Родените под този знак нямат проблем да се различават от останалите, то им е заложено в природата.

Те повече разсъждават и по-малко изживяват.

5 зодии са големи късметлии в живота

Везни

Те се нуждаят от партньор с кого имат сходни интереси, но поне няколко различия, за да събудят интереса им.

Имат едно лице, което е очарователно и магнетично, но другото не искате да виждате – определено могат да бъдат отмъстителни.

Във връзките търсят баланс и никога не искат да бъдат доминираща или подчинена страна. За тях е важно да имат споделена отговорност. Те имат едно вътрешно напрежение да се харесат на всички и ако това не е така, просто изпадат в лека паника.

Скорпион

Никога не можете да знаете какво си мисли напълно скорпионът. Той ще ви покаже толкова, колкото мисли, че можете да понесете. По природа са подозрителни. Няма значение колко пъти му се извинявате, той винаги ще си има едно наум. В трудни моменти той не мисли за нищо друго, а само за това колко му е трудно и търси изход. Докато не го намери – няма да се успокои.

Неговите емоции са толкова силни, че си мисли само как те си личат по израза на лицето му.

Стрелец

Той е чудесен събеседник и когато е в еуфория заразява всички. Когато обаче е ядосан, по-добре да не му се мяркате пред очите. Те са изключително емоционални и сантиментални. Способни са да запомнят най-хубавото нещо във всяка връзка и да се връщат към него.

Лесно можете да се влюбите в представител на тази зодия. От една страна мислят философски, но от друга са очарователни и забавни. С него определено няма да ви е скучно.

Той пази тайните си ревностно. Няма да ви позволи да се ровите в личното му пространство ей така.

Козирог

Те могат да обичат и мразят еднакво силно. Ясно заявяват своите позиции, но най-голямата им слабост са хората, които обичат. Те винаги са готови да се раздават за другите и се обиждат, когато бъдат отхвърлени.

Гордостта им определено е непоклатима и рядко показват слабост. Те могат да бъдат най-злите хора, които познавате, но само ако ги провокирате или просто ви нямат доверие. Отмъстителността им е пословична и може да се превърне в тормоз.

5-те зодии, които никога няма да ви предадат

Водолей

Те разсъждават рационално, а не емоционално. Задайте им директен въпрос и ще получите честен отговор. Той няма да промени своята същност, за да се слее с останалите. А напротив, би дал пример, който да бъде следван.

Те имат най-развита мисловна дейност. Затова и са едни от най-интелигентните представители на Зодиака, но също така премислят всяка една ситуация по няколко пъти.

Водолеят е идеалист, който вярва в перфектната любов. Винаги търси приятел или сродна душа в половинката си. Трябва да бъдете много различни, за да задържите вниманието му, тъй като не се впечатлява от всеки.

Риби

Те могат да имат много приятели, но да изградят емоционална връзка само с няколко. Любовта им е безусловна и вечна. Те не могат да я изразят с думи, но ще направят всичко възможно, за да ви я покажат.

Рибите не са слаби. Под тях се крие сърце от стомана. Те ще направят всичко възможно за своите близки и приятели. Не обичат да се карат, но ще влязат в спор, за да защитят своята позиция.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Съпруг в депресия: 7 съвета как да му помогнете

5 предимства на това да си егоист, за които всеки удобно забравя

Искате да сте млади и красиви? Добавете този продукт към диетата си

Ако имате изсъхнал козунак - ето какво да направите с него

Как трябва да съхраняваме козунаците, за да са меки най-дълго време

Какъв брой яйца се боядисват за Великден

Как да боядисаме красиви великденски яйца, на които всички ще се възхищават

Направете това, ако разтегнете връзки или изкълчите ръката

Как най-лесно става почистването на агнешки чревца

Какво да правите, ако кожата на лицето е суха?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com