Как да се възползваме от efbet бонус за българското първенство?

989
Как да се възползваме от efbet бонус за българското първенство?
Снимка: efbet.com

Хазартният оператор Efbet e основен партньор на българското футболно първенство. Бетинг компанията подпомага родните клубове и цялата лига, за да се подобри нивото на футбола у нас. Клиентите на Ефбет пък са доволни, че има страхотни бонус оферти за срещите от българската лига. Вие може да се възползвате от Efbet Бонус за мачовете на Първа лига за всеки кръг. Промоцията "Бонус 500х50 лв. след всеки кръг на efbet Лига" ви дава атрактивни награди, след като сте направили залози на мач от родния шампионат. В този материал ще ви информираме повече за офертата и как да се възползвате.

Като регистриран клиент в efbet.com, вие може да вземете участие в този бонус, както и да се възползвате от всички атрактивни промо оферти на бетинг компанията, която години наред е в топ класацията на букмейкърите у нас. За да се класира за бонус офертата, клиентът трябва да е заложил на поне един двубой от кръга на българската „efbet Лига” в залог права колонка – още познат като множествен залог. Да кажем, че в този кръг има мач между Левски и Лудогорец и вие добавите някоя от селекциите на срещата към вашия фиш права колонка с мачове от други европейски лиги. Така веднага се класирате за участие за бонус офертата и може да бъдете сред печелившите.

След края на всеки кръг от българското първенство, Ефбет раздава 500 печалби по 50 лева. Ако сте сред печелившите, получавате безплатен залог за 50 лева и трябва да го разиграете. Всеки залагащ може да бъде изтеглен само по един път на теглене. Колкото повече залози права колонка направите с участието на селекции от efbet Лига класиране, то ще участвате повече пъти в томболата и имате по-голям шанс да спечелите. Този специален бонус за efbet Лига ще възнагради най-активните залагащи на родното първенство в букмейкъра, като бонусите се зарежда в акаунтите на играчите до 48 ч. след края на кръга.

Бонус офертата е много привлекателна за футболните типстъри, които следят българското първенство. Вие може да се възползвате от многото селекции на Ефбет за мачовете и да изберете най-добрите пазари. Комбинирайте залозите на Първа лига с мачове от Серия А, Премиър Лийг, Бундеслига или шампионат по ваш избор, на който смятате, че имате добри шансове да спечелите. Използвайте и бетинг платформата за залози на живо на efbet, за да имате още по-голям избор от събития за деня.

Промоцията за родното първенство не е единственият efbet бонус за футбол . Новите клиенти могат да получат до 200 лв. към първия си депозит, като с бонус средствата имат възможност да правят залози на всеки спорт. Букмейкърът има и нов бонус 10% уикенд бонус спорт, като офертата е за избрани играчи. Всички потребители на сайта обаче са впечатлени от новите залози с 0% марж, които дават по-високи коефициенти за футболните мачове. Залагайте на най-добрите ставки в интернет в Ефбет, което ще увеличи вашите шансове за по-големи печалби, за което спомагат и атрактивните бонус предложения на българската бетинг компания.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com