Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да си направим сексуално кафе

29 декември 2021, 07:45 часа

Когато става дума за секс и любов, то дори храната и напитките имат значение. Те повишават либидото на мъжете и жените, което не е тайна. В следващите редове ще споделим вас с няколко идеи за сексуална напитка. Тя може да включва кафе, ако ще я поднесете сутрин, но ако ще я поднасяте вечер – изключете го. Ето ги и съставките:

Мака на прах

Извлича се от корените на самото растение. Присъства силно в културата на ацтеките. Растението синтезира ензими в тялото, които стимулират либидото и плодовитостта. Днес то се използва като добавка към различни напитки.

Освен, че засили желанието за секс, напитката с мака ще ви даде енергия за деня.

Канела

Това е ароматна подправка. Можете да я сложите в чашата с греяно вино и да зарадвате любимия човек. Канелата ще  повиши настроението, ще ви отпусне и ще засили желанието ви за секс.

Сурово какао на прах

То се смята за мощен антиоксидант. Участва в производството на серотонин, който пък участва за повишаването на настроението. Според проучване, публикувано в списание The Journal of Sexual Medicine, жените, които хапват шоколад, богат на како, имат по-добра сексуална функция. Какаото е полезно и за кръвоносните съдове, както и за поддържането на цялостен тонус.

Мед

Някои обичат кафето да бъде подсладено. Медът е чудесно средство за това и не е толкова вреден, колкото бялата захар. Подходящ е за всички хора, дори да имат заболявания от метаболитен характер. В малки количества не вреди на организма. Освен това, при мъжете той има функцията на силен стимулант.

Кокосово мляко

Днес можете да си купите от всеки един хранителен магазин или био такъв. Също така, кокосовото мляко се използва от векове за хормонален баланс при жените. Съдържа полезни мазнини, които ще ви дадат енергия за бурен и дълъг секс.

След като съберете всички съставки, то вземете блендер и ги смесете:

•         100-150 мл прясно сварено кафе

•         1 лъжица сурово какао

•         2 супени лъжици кокосово мляко

•         1 лъжица мед

•         ½ чаена лъжичка канела

•         1 чаена лъжичка мака

В началото казахме, че тази напитка можете да я поднесете и вечерта. Заменете кафето с още кокосово мляко – просто добавете двойна доза. Опитайте и вижте как ще се отрази на вечерта. Според нас това ще усили желанието ви за любов вечерта, но също така е един чудесен начин да събудите любимия си човек или пък да го накарате да се отпусне след дълъг работен ден.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес