X
 
 
Най-важното за коронавируса четете тук
Заедно можем!

Как да спечелите една жена ЗАВИНАГИ според зодията?

5166682
Жените са най-трудният успех за един мъж. Обикновено нещата се случват след големи борби и завинаги в живота на мъжа остава жената, която го е накарала да се помъчи по-дълго.Ето как можеш да завладееш една жена без проблем според нейната зодия.

Жена от зодия Овен

2-те зодии, които ще получат голяма НОВИНА през МАЙ

Това са зодиите, които могат да очакват неочакваното през първия предстоящия месец. Чакат ви много вълнуващи събития, ето какви са те и...

Първото нещо, което може би ще забележиш, когато тръгнеш да се срещаш с жена зодия Овен, е, че две срещи с нея никога няма да минат по един и същи начин. Или поне не трябва, ако искаш да имаш успех с нея. Тя е пълна с енергия, всичко наоколо й е интересно и в същото време е страшна любовница. Малко неорганизирана, нетърпелива и жадна за емоции, тя е готова да замине на почивка още утре, без да е резервирала хотел и без да познава всеки в компанията. Обикновено не е трудно да се прекрачат границите с тях и сексът няма да е мираж, ако си изиграеш добре картите.

Жена от зодия Телец

Усмихната, сравнително капризна и често интелигентна, жената Телец е добра партия. Ако искаш да я имаш, я заведи в хубав ресторант (те са чревоугоднички) и след това я прелъсти със страстен танц. Често обаче може да изпаднеш в ситуация, в която си казваш „Какво пък иска тази“, тъй като високото им самочувствие ги прави колебливи и неуверени. Обикновено има много приятели и бързо се сприеятелява с хората. Искаш да я спечелиш – тогава не бягай от клишето. Трябва да си красив, влиятелен, изключително внимателен и добър любовник. Веднъж обаче влюби ли се в теб, тя е перфектната жена за съпруга и сериозна приятелка.

Жена от зодия Близнаци

Типично като името на зодията си, Близнаците крият опасности. Ако си малко по-умен обаче, може да използваш тази нейна двойнственост в своя полза. Жената Близнаци обикновено е душата на компанията, организира партита, грижи се за всички в компанията, вечно усмихната и обичаща овациите. Силната й страна – интелигентността, слабата – обича мъжкото внимание прекалено много и понякога са двулични. Можеш да спечелиш вниманието й с интересен разговор и посещение на нестандартно място. Стимулираш ли интелекта й, обикновено стимулираш и ерогенните й зони. Жена Близнаци рядко може да бъде с глупав мъж.

2-те зодии, които ще изживеят бурна любов това лято

Лятото чука на вратата ни, а страстите в нас не стихват. Две от зодиите ще се радват на невиждани успехи в любовта през предстоящото ля...

Жена от зодия Рак

Една от най-емоционалните жени в зодиака. Обича да размишлява и анализира, и е силно чувствителна спрямо начина, по който мъжете я третират. Покажеш ли сериозно внимание, галантност и ласки, тя ще те забележи. В същото време жената Рак е класна изкусителка и може да ти предложи невероятни сексуални изживявания. Женствена и крайно романтична, за нея бракът има огромно значение и тя боготвори моногамността. В този ред на мисли – семейството и дома са силната й страна, така че тя не е от момичетата, които биха се втурвали в постоянни експерименти. Ако и ти си падаш по това, жената Рак е твоето момиче. Справянето с постоянната й чувсвтвителност обаче е сериозно изпитание за всеки мъж.

Жена от зодия Лъв

Жената Лъв може да ти даде топлота и разбиране като малко други. В същото време тя обича светлината на прожекторите и уважението на околните е ключово за нея. Тя винаги ще иска да е център на внимание. Някои Лъвици прекаляват с екстравагантния гардероб, защото за тях е супер важно да бъдат забелязани. Дори походката й е царска, така че не се учудвай, ако мъжете често я заглеждат. В същото време има голямо сърце и е много щедра, което както плюс, понякога е дразнещо, ако сте в сериозна връзка и тя се раздава за околните. За да я впечатлиш – просто покажи, че е единствена, заведи я в лъскав ресторант и демонстрирай, че се гордееш да си с нея. Ласкателството е най-бързият път към лъвското сърце.

Жена от зодия Дева

3-те зодии, които ще срещнат любовта до края на 2017 година

Везни Любовта ви тепърва ще започне да процъфтява и това ще се усети още преди края на 2017 г. Ще осъзнаете какъв късмет е да имате та...

Галантна и деликатна, жената Дева често се мисли за принцеса. В същото време тя е педантична, добра служителка и амбициозна. Клюките са й слабото място, така че винаги ще има за какво да си говорите. Жената Дева обикновено не е „лесна“ и може би ще се наложи да се постараеш, ако искаш да я вкараш в леглото си. Веднъж обаче отпусне ли се, може да ти даде много на креватния фронт. Тя обръща внимание на детайлите и за нея всичко в живота има логика. Отношенията с приятелите и родителите ти са едно от първите неща, които ще забележи, както и начина ти на живот. Тя е отчаяна романтичка, но не би се хванала с мъж, който предлага само романтика.

Жена от зодия Везни

Една от най-приятните жени от зодиака. Чаровни, обикновено много красиви и суетни, наистина би било удоволствие да се срещаш с жена Везна. Обикновено тя е много лесна за общуване, популярна е сред социалните среди и приятелите си. Така или иначе обаче, жена Везни е трудна да се обвържа емоционално и тя инстинктивно бяга от заплетени любовни ситуации. Тя вярва дълбоко в истината и не би понесла заплетени игрички, нито сложно човешки отношения. Това на моменти ги прави да изглеждат малко вятърничави. За да я впечатлиш, най-добре да я въвлечеш в твоя социален живот и да я оставиш да е значима там. Може да й отнеме дълго да се убеди, че ти си човекът за нея, но веднъж стори ли го, чистата й любов може само да те радва.

Жена от зодия Скорпион

Скорпионките са страшно животно. Емоционални, понякога крайни, страстни любовници и властни съпруги. Захванеш ли се с жена Скорпион, трябва да внимаваш много как я третираш, защото освен всичко те са и отмъстителни. Още от самото начало ще забележиш, че тя може би обича и мрази до сериозни крайности, включително и най-близките си. Накърниш ли я по някакъв начин, не се учудвай, ако ти изневери отмъстително. Първите няколко срещи може да се държи по-резервирано и гордо, но веднъж станете ли двойка тя може да ти даде много любов. И все пак вземеш ли я за жена, бъди сигурен, че властността й ще е осезаема. Жената Скорпион се познава много добре, обича се до неузнаваемост и търси мъж, който ще я пожелае такава, каквато е. Мисия „аз ще я променя“ е невъзможна.

Как всяка зодия проваля живота си, без да осъзнава

Овен (21 март – 19 април) Проваляте живота си с негативност и си позволявате да се изгубите в нея Буйният ви нрав и упорита пр...

Жена от зодия Стрелец

Искаш авантюристка, която обича да пътува, да е центъра на компанията, да забавлява всички и да изпълва дома ти с положителен дух, тогава Стрелец е твоят избор. Една от най-всеотдайните жени от зодиака, жената Стрелец кипи от енергия. Искаш да я впечатлиш от самото начало – тогава пътувания и туризъм е точната тема. За нея няма скучна дестинация и няма нищо по-хубаво от това да си на път. Още един коз – те се влюбват бързо и обикновено за дълго, така че не е толкова трудно да ги задържиш, ако веднъж им влезеш по кожата. Шумни и далеч от дискретността, тези жени понякога идват в малко повече на срамежливите мъже. Трябва да се подготвиш, че когато сте в компания често може да оставаш в сянка, но усети ли, че те засяга, жената Стрелец веднага ще те накара да се чувстваш комфортно. Понякога малко капризни и прекалено изискващи, подготви се, че трябва да показваш любовта си, дори и с малко жестове, иначе много ще я нараниш.

Жена от зодия Козирог

Козирожките знаят какво искат от живота и как да го постигат. Не е нужно да си богат и преуспял, за да си с жена Козирог, но трябва да знаеш какво искаш от живота. И все пак – винаги ще си застрашен, но по-богатите мъже. Хленчещ мъж, който се крие зад полата й, е това, което веднага ще я отврати. Ще я спечелиш моментално, ако водите интересен разговор за успех, пари, кариера. Малко инати и наивно упорити на моменти, жените от тази зодия може да те вбесят като си навият някоя идея на пръста, без да има много логика. Състезателки по природа, Козирожките биха се зарадвали на боулинг за първа среща, или друг тип дейност, която изисква да се докажат. Силно самостоятелна и индивидуалистка, може леко да я подразниш, ако й звъниш по 13 пъти на ден и не я оставаш да има собствено пространство. Веднъж обаче почувства ли се твоя жена, ролята на съпруга и майка й подхожда невероятно. Причината – Козирожките са силно пазителки на традициите и семейството.

Жена от зодия Водолей

Как се влюбват зодиите в едно изречение

Kратки изречения казват всичко за начина, по който се влюбват различните зодии: Овен: Влюбва се, страда, но не си тръгва. Телец: В кр...

Една сладка срамежливка с голямо сърце, това е жената Водолей. Може да се окаже, че дори не си разбрал колко лудо влюбена е в теб, затова човек трябва да е доста настоятелен с нея. Тя обикновено е голяма чистница и има добър вкус за мода, така че се постарай да изглеждаш добре, като я поканиш на среща. Жените Водолей обикновено са умни и ученолюбиви, така че внимавай да не се изцепиш с липса на обща култура. Те са силно свободолюбиви (дори повече от Козирожките), така че не си и помисляй да я обсебваш. Друго типично качество – самодисциплина и точност, с които не е добре да злоупотребяваш. Жената Водолей никога няма да се възползва от парите ти и е една от най-големите пестеливки в зодиака.

Жена от зодия Риби

Някои мъже намират тихите Риби леко депресиращи. Силно чувствителни, Рибите често живеят в своя вътрешен свят, но създават и страшно силна емоционална връзка с партньора си. Най-лесният начин да я впечатлиш е да се докоснеш до сърцето й с любовно писмо или подарък романтична книга. Един от най-големите плюсове на Рибите е, че веднъж отдали се на партньора си, те могат да бъде силно подкрепящи и да живеят с неговите проблеми. В същото време обаче хората могат да злоупотребяват с добрината им. Друга тяхна слабост – клюкарстването. Рибите са много креативни и отдадени на изкуството хора, далеч от егоизма и суетата. Ако искаш вярна и кротка жена, готова на всякакви компромиси, тя е твоето момиче.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Месечен хороскоп за декември 2020 година

Сокол удари колата на здравния министър

Да размразиш стъклата на колата без стъргане? Може, и то моментално - американски водещ показа как

Кардиолог разкри истинската връзка между виното и здравето

Как да отпушите носа си бързо и лесно

3 вкусни супи за студените зимни дни

Шокиращ обрат в кариерата на Крисия

Actualno.com

Етикети:

Най-важното за коронавируса четете тук
Заедно можем!
Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Actualno.com.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд ЕООД

IBAN: BG53UBBS80021021528420

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Последно в Актуално