Как да спрем да мързелуваме: Съвети на астролозите за всяка зодия

8565
Как да спрем да мързелуваме: Съвети на астролозите за всяка зодия
Снимка: iStock

Мързелът е присъщ на всеки човек и може сериозно да навреди на плановете му. Съветите на астролозите ще помогнат на представителите на зодиакалните съзвездия да се отърват от него.

Овен

Овните са свикнали да работят. Въпреки активността, ежедневната монотонност може да предизвика скука и тогава Овенът започва да се скатава. В борбата с мързела Овенът ще бъде подпомогнат от разнообразието. Всеки ден те трябва да внасят нещо ново в бизнеса си, за да не губят смелост и да забравят за мързела.

Телец

Телецът може да загуби мотивация и да мързелува, ако се разсее и си позволи да се отпусне. Минута почивка може да се проточи дълго време. Най-добрата стратегия, според астролозите, е да се свърши някаква работа, после да се направи малка почивка, строго регламентирана и отново да се върне към работата.

Близнаци

Близнаците са склонни да бъдат мързеливи, когато са изправени пред  трудности, които им се струват скучни. Те искат да се забавляват. Най-скучните и досадни неща трябва да се превърнат в интересни казуси и тогава можете да забравите за мързела.

Рак

По своята същност раците са много трудолюбиви и предпочитат да се докарат до срив, отколкото да си позволят да бездействат. Те обаче се характеризират и с мързел, когато силата свърши. След кратка почивка ще бъде по-лесно да стигнете до работа.

Лъв

Лъвовете не са склонни да мързелуват, но имат и моменти, когато искат да „хвърлят“ всичко в някой ъгъл. Астролозите препоръчват на Лъва да започне само с проблемните случаи.

Дева

Девите обикновено не са мързеливи, но и те не са имунизирани срещу отлагането. Видно публикуван план ще им помогне да разпределят времето и  да направят всичко планирано навреме.

Везни

Везните могат да бъдат мързеливи, разсеяни от работа и да губят време безцелно да гледат филми или да прелистват емисията в социалната мрежа. Важно е да се съсредоточите върху целта си и да не се разсейвате, докато не я изпълните.

Скорпион

Скорпионите не се борят с мързела, предпочитат да му се подчиняват. След като е проветрил главата си, отново ще бъде пълен със сила и ентусиазъм. За да приближат този момент, Скорпионите трябва правилно да се мотивират .

Стрелец

Стрелецът може да спре да бъде мързелив, ако потърси помощ от близки. Необходимата подкрепа няма да позволи на Стрелеца да се отпусне.

Козирог

Козирозите не са свикнали да бъдат мързеливи и винаги търсят нови неща, които да правят. Те знаят, че мързелът е вреден за плановете им. Когато не искат да правят нищо, нека се съсредоточат върху това, което правят най-добре и тогава ще могат да „заблудят“ собствения си мързел.

Водолей

Водолеите могат да се борят с мързела, ако си поставят малки цели, за да могат да се отърват от желанието да мързелуват още малко стъпка по стъпка. План за действие и разбиването на голямата цел на малки е най-добрият начин за борба с отлагането.

Риби

Те са ефективни, но често се разсейват, предпочитат да полежат малко по-дълго. Рибите могат да измислят хиляди оправдания за бездействието си. Станете веднага след събуждане и няма да се излежавате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com