Как да станем по-оптимистични спрямо зодията?

2953
Как да станем по-оптимистични спрямо зодията?
Снимка: Pixabay

В тези трудни времена е важно да бъдем по-големи оптимисти. Сайтът Purewow е дал рецепта за това как хората от всяка зодия да са по-големи оптимисти. 

Овен

Понякога Овенът може да се отклони от оптимизма в безразсъдство, но ако погледът им е насочен към наградата, това може да помогне за предотвратяване на всеки саботаж. За да избегне загуба на скорост и импулсивност, Овенът може да запише всичко, което ги вълнува в началото на нов проект. По този начин огнените знаци могат да преразгледат най-страстните си мисли по-късно, когато имате нужда от малко гориво за оптимизъм.

Вашата мантра за оптимизъм: Намерете радост в пътуването.

Телец

Вместо да живеят в най-лошия сценарий, когато се справят с несигурността на живота, малко перспектива може да бъде полезна за Телците. Когато сте изправени пред промяна в живота, направете списък с три колони, в които са изброени „най-добрите“, „най-лошите“ и „най-вероятните“ резултати. Виждайки ги записани, може да ви помогне да осъзнаете кои тревоги са отгоре, за които си струва да се замислите и всички прекрасни неща, които биха могли да се случат, ако се оставите да вървите по течението.

Вашата мантра за оптимизъм: Просто продължете.

Близнаци

Настроенията на Близнаците могат да се променят диво от ден на ден, така че е важно да разпознавате и управлявате песимистичната си страна, когато излезе наяве. Когато това стане, Близнаците могат да се окажат напрегнати и осъдителни, като внезапно виждат най-лошото там, където са виждали най-доброто. Започнете да отделяте време, за да разпознаете това поведение и се запитайте: „Това проблем ли е или просто избирам да видя най-лошото в нещата днес?“

Вашата мантра за оптимизъм: Това също ще отмине.

Рак

Когато Ракът се чувства особено нисък или песимистичен, те са склонни да се изолират и да станат не комуникативни. Задушаването по този начин само ще влоши песимизма ви, така че не забравяйте да се принуждавате да имате малко време навън всеки ден - дори ако това означава просто ходене до местното кафене. Също така, не забравяйте да имате определен приятел, с когото да се чекирате емоционално, особено когато ви се прииска да ходите в стаята си и да слушате музика под одеяло. 

Вашата мантра за оптимизъм: Аз отговарям за това как се чувствам и днес избирам щастие.

Лъв

Лъвовете нямат проблем да бъдат оптимисти за себе си и бъдещето си; това е разширяването на този оптимизъм върху другите, което може да е проблем. Лъвовете имат безкраен капацитет за забавление и развлечения, но когато се чувстват застрашени, могат да станат студени, ревниви и агресивни. 

Вашата мантра за оптимизъм: Успехите на другите хора не са моите провали.

Дева

Девата е друг знак, който няма недостиг на оптимизъм, що се отнася до собствените им идеи, но се нуждае от малко помощ, разширявайки този оптимизъм на хората около тях. Липсата на контрол може да изпрати Девите в торнадо от страховити мисли. Когато попаднете в една от тези спирали, отделете минута, за да се отдалечите от работата си и да се върнете към нея по-късно, или да доведете доверен приятел, който да я погледне. 

Вашата мантра за оптимизъм: Готово е по-добре, отколкото перфектно.

Везни

Везните са естествено оптимистичен знак и са известни като очарователни, симпатични, безнадеждни романтици. Просто искат всички да бъдат щастливи, но трябва да сте сигурни, че и вашите нужди са удовлетворени. Намерете дихателно упражнение, което работи за вас сега, за да можете да дишате заедно с емоциите си следващия път, когато откриете, че вашият оптимизъм е оспорен. 

Вашата мантра за оптимизъм: Приемете добрите и лошите.

Скорпион

Скорпионите са склонни да усещат нещата доста интензивно, така че това означава, че са склонни към интензивни пристъпи на оптимизъм и песимизъм. Когато се появи песимистичната им страна, Скорпионите могат да станат потайни и обсебващи. Следващият път, когато се окажете фиксирани върху нещо по негативен начин, насочете мислите си към това, което биха могли да бъдат някои от положителните резултат.

Вашата мантра за оптимизъм: Аз съм небето. Всичко останало е само времето.

Стрелец

Вие сте най-оптимистичният знак в зодиака. Но това не означава, че не можете да станете жертва на песимистично мислене, както всички нас, и това може да ви удари особено силно, тъй като не сте свикнали да се справяте с тези видове чувства. Това са времената, в които се нуждаете от приятел, който може да ви помогне да преодолеете някои от тези трудни чувства и да възстановите вашето слънчево, весело аз!

Вашата мантра за оптимизъм: Не се притеснявайте, бъдете щастливи.

Козирог

Козирозите са хиперкритични към себе си. И докато те обикновено са най-песимистичните от зодиакалните знаци, те могат да пораснат, за да видят доброто в заобикалящата ги среда. Когато влезете в онова тихо, страшно, „всичко е ужасно“ място, това е моментът да се обадите на добър приятел и да планирате вечер извън къщата. 

Вашата мантра за оптимизъм: Обичам себе си, независимо от всичко.

Водолей

Цинични към този свят и хората в него, Водолеите могат да се изгубят в екзистенциалната мисъл. Когато се окажете заседнали в това, което може да бъде, отделете малко време, за да отбележите десет неща, които харесвате в случващото се в момента. Тогава, като се съсредоточите върху положителните неща в настоящия си живот, ще бъдете още по-подготвени да се възползвате максимално от вълнуващите неща, които предстоят.

Вашата мантра за оптимизъм: Благодарен съм за настоящия момент и всичко, което ми предлага.

Риби

Рибите обикновено са оптимистични хора. Там, където те могат да се сблъскат, е когато интензивната им съпричастност и чувствителност ги кара да поемат песимизма на другите. Докато приятелите на Риби водят разгорещен спор в колата, Рибите трескаво се опитват да избягат във въображението им, за да заглушат шума. Рибите са изключително податливи на емоциите на другите, като ги приемат за свои толкова лесно, колкото бихте опитали ново яке. Когато се чувствате особено песимистични, проверете при себе си. След като идентифицирате източника на чувствата, най-накрая ще можете да ги преодолеете.

Вашата мантра за оптимизъм: Моите емоции са само мои.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com