Как мъжете от различните зодии показват на една жена, че я харесват

23433
Как мъжете от различните зодии показват на една жена, че я харесват
Снимка: iStock/Guliver

Понякога поведението на мъжете изпраща смесени сигнали към жената. В резултат на това започваме да се отчайваме в опитите си да ги разберем.

Овен

Ясен индикатор, че мъжът Овен е влюбен във вас, е неговата щедрост по отношение на парите, времето и чувствата. Те харесват самия процес на лов, така че ако той ви обръща твърде много внимание, това вече говори много.

Телец

Телецът, напротив, няма да ви обсипва с подаръци, но цялото му внимание ще бъде посветено изключително на вас. И той активно ще слуша всичко, което му кажете. Ще му отнеме малко време, за да осъзнае, че ви харесва, а после чувствата му към връзката само ще се засилят.

Близнаци

Този мъж изразява любовта си, като манипулира значението на думите. Той ще се опита да спечели сърцето ви с уникалните си стихотворения и вниманието ви с многото си вдъхновяващи текстови съобщения. 

Рак

Семейството за Рака винаги е на първо място. Така че, ако ви е запознал с близките си, значи Ракът е влюбен до уши и има сериозни намерения.

Лъв

Лъвовете са много креативни и иновативни. Всеки път, когато планира среща или почивка, той ще се старае много. Лъвът цени много красотата и външния вид, така че не се учудвайте, когато ви подари рокля или обувки от известен дизайнер.

Дева

Девите ще покажат интереса си, като оценят постиженията ви и ще ви подкрепят във всичките ви професионални начинания. Този мъж ще направи всичко възможно, за да можете да реализирате мечтите си.

Везни

Ще разберете, че този мъж се е влюбил във вас, когато забележите колко много е привлечен от вас и колко често ви вижда. Той ще направи всичко по силите си, за да установи силна връзка между вас. Той е харизматичен, тактичен и ще отиде до края на света за вас.

5 странни сигнала, които показват, че мъжът ви харесва

Понякога мъжете не могат да изразят точно чувствата си, когато харесват някоя жена. Това е провокирано много често от притеснението им ...

Скорпион

Ако се интересувате от Скорпион, той ще се преструва, че това не го интересува, но ще се опитва да разбере колкото е възможно повече за вас. Постепенно емоциите на Скорпиона ще започнат да намират отдушник и вие ще разберете, че той е влюбен във вас.

Стрелец

Мъжете, родени под знака на Стрелец, се влюбват бързо до уши, а след това също толкова бързо да се уморяват от новите връзки и искат да се отърват от тях възможно най-скоро. Ако ви хареса, той ще бъде много дружелюбен, забавен и дори ще ви покани да отидете на пътешествие заедно. 

Козирог

Само за мъже: Как да покорим всяка дама! 7 съвета!

За да впечатлите дамата, която сте си харесали, няма точна формула. Според психолозите има обаче 7 стъпки, които можете да следвате, за...

Козирогът е готов да се откаже от личните си удобства, за да бъде с вас. Така че, ако той иска да отиде с вас при лекар или зъболекар, той демонстрира загрижеността си и показва колко сте му скъпи.

Водолей

Ще разберете, че Водолеят е влюбен във вас, ако непрекъснато прави някои творчески и непредвидими неща за вас. Той постоянно флиртува с вас.

Риби

Рибите имат много развита интуиция. Те научават за вашите нужди дори преди да разберете. Такъв мъж показва степента на осъзнаване на вашите предпочитания, като правило, с помощта на подаръци, за които мечтаете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ето как да пръскате спрея за нос: тайна, която може би не знаете

Името на кого носи международното летище в Атина?

Как трябва да се варят великденските яйца?

Как се нарича страхът от високо?

Как да си направим тинктура от глухарче?

Как най-лесно се свалят стари тапети?

Как се пише: усъвършенствам, усъваршенствам или осъвършенствам?

Изпратена по погрешка: Котка пропътува хиляди километри с куриерска фирма (СНИМКА)

Кулинарна Арена - ексклузивна галавечеря и цирков спектакъл

Колко чаши кафе трябва да пием на ден, за да сме здрави?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com