Как обича да си прекарва отпуската всяка една зодия

3882
Как обича да си прекарва отпуската всяка една зодия
Снимка: iStock/Guliver

Всеки работещ човек с нетърпение очаква дните на отпуска, но отделните личности имат и различни представи за почивка. За някои това е стоене по цял ден вкъщи, за други е непрестанно приключенстване, а за трети – стоене по цял ден на плажа с коктейл в ръка. Понякога и зодията влияе за това ни възприемане на почивката. Нека видим как се чувства всяка зодия по време на отпуска:

Овен

Овенът по-скоро е работохолик и наистина обича това, което прави. Затова почивката за него може би ще се отрази зле и той ще си помисли, че затъва.

Телец

Телците също са работни хора, те не обичат промените и когато дойде ред за отпуска се чувстват странно. Те предпочитат динамичното ежедневие, независимо от това, че е по-напрегнато и стресиращо.

Близнаци

Близнаците мислят, че не са свършили достатъчно добре работата си и се чувстват гузни, че ще почиват. 

Рак

Раците, като по-емоционални и емпатични личности, не обичат да разочароват близките си. И затова също не се чувстват много комфортно, когато бездействат.

Лъв

Лъвовете са мечтатели и искат да сбъдват мечтите си, но ако си вземат почивка се съмняват, че може да осуетят плановете си и да провалят бъдещето си.

Дева

Девите обичат почивката, но при по-продължително бездействие те стават раздразнителни и обръщат много внимание на прекалено дребни и незначителни неща. 

Везни

Везните са любители на глезотийките и затова се стремят да работат постоянно и на макс, за да могат да печелят колкото се може повече, тъй като им трябват доста средства спрямо начина им на живот.

Скорпион

Скорпионите също се чувстват гузни и виновни, когато си вземат отпуск, защото по този начин са осуетили плановете си за усърдна работа и графика си.

Стрелец

Стрелците се страхуват да не бъдат заместени в периода на почивката им. Те се притесняват от това, че няма да липсват на никого и че бързо може някой друг да поеме тяхната роля. Затова са на тръни, когато си почиват.

Козирог

Козирозите са поредните работохолици, те работят усилено за постигането на целите си  и няма да си починат, докато не ги превърнат в реалност.

Водолей

Единствената причина Водолеите да не харесват почивките е, че след като се върнат от отпуск, ще ги чака много работа, която да се свърши за малко време.

Риби

Рибите също обичат да работят и като малки са учени, че който приема дни за почивка е мързелив. Може би затова и предпочитате да работите постоянно и да почивате рядко.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com