Как откраднахме съвършения телефон за лятото

6092
Как откраднахме съвършения телефон за лятото
Снимка: actualno.com

Ще кажете - лятото мина! И ще сте прави. Но точно защото лятото почти мина можем да кажем кой е най-готиният телефон, с който можеш да го увековечиш. Имаме купища емпиричен материал и в следващите редове ще прочетете история, която не е изсмукана от пръстите, родена от въображението, а е истински изживяна.

Но нека започнем от там - защо да си откраднеш телефон? Изобщо не ви насърчаваме да крадатете телефони. Който посегне на чужд телефон, да няма обхват навеки! Просто при нас така се случи. Ние даже му казваме "безсрочна заемка". 
Както в повечето медии и ние имаме шанса от време на време да правим ревюта на техника. Така нашите приятели (дано все още са) от Motorola ни предложиха да ни дадат за ДВЕ!!! седмици новият Moto G6 Plus. Хареса им каква разходка спретнахме през зимата на Moto X4 (линк: https://www.actualno.com/sciencelogy/podari-si-prikluchenie-s-moto-x4-news_650602.html ) и явно си казаха - тези много шават по света, нека да видим какво ще измислят за G6 Plus. Пък той е и още по-хубав, може да увековечат още по-хубави неща.
Получихме телефона през юни месец и първият тест за супер яката му камера бе фестивалът в Благовеград на 23/24 юни. Какво повече ви трябва, за да видите реалните възможности на един телефон - смес от тъмнина и прожектори, супер силна музика, много хора и страничен шум. И всичко това комбинирано с желанието да уловиш поне за малко любимия си изпълнител.
Трябва да признаем, че след всяко пътуване нямахме търпение да свалим снимките от телефона. И докато при повечето смартфони има един страх преди да видиш снимките на голям монитор, тук този страх изчезна с първите кадри. Камерата на този телефон е наистина впечатляваща и може да се бори с флагманите на големите марки, докато цената е далеч по-изгодна. На тъмно качеството е достатъчно добро, а на светло просто е неразличим от телефони, които струват и двойно повече.
Ще изпишем роман, докато разкажем за всички приключения, но не можем да не се похвалим с разходката ни до яз. "Пчелина". Плуване, къпане, водни колела, разходки и много, много забавление, а всичките ни спомени са уловени брилянтно. Вечерите завършваха късно и със скара, а сутрините започваха рано и с каяци. Е, телефонът не е водоустойчив, но малко намокряне няма да го събори. Пробвахме :)
Приключенията ни из райските кътчета продължиха. Един късна неделен следобед решихме да запалим колата и да се качим до х. Тръстеная в Стара планина. Едно от най-хубавите места, на които да пиете домашно малиново вино. Огромните масиви с горски плодове ще ви омаят, а на всичко отгоре от двете им страни има езера, до които можем лесно да си представим всеки следобед - на одеало, с книга под ръка и малко хубава музика. За последното телефонът може да се погрижи безупречно.
Снимането на залеза беше детска игра, а панорамната функция на камерата ни позволи да уловим страхотния залез над южното езеро. Но не само, макро кадрите са толкова впечатляващи, че доста фотоапарати биха се засрамили. 
Вече сте забелязали, че нямаме никакво намерение да ви показваме кое как се прави с този телефон. Има колкото искате видеоклипове, които разказват за супер яките нови функции, разпознаването на жестове и дребни хитрини, които винаги са отличавали продуктите на Motorola. Ние искаме да ви покажем, колко красиви моменти могат да останат завинаги красиви в спомените ви, благодарение на Moto G6 Plus.
Не само, че крие сериозни достойнства, но и на външен вид телефонът е много красив. Стъкленото му тяло е магнит за детективи и любители на отпечатъци, но пък за сметка на това, когато го почистите ви създава усещане за скъпо бижу. На слънчева светлина е не само красив, но и практичен, защото екранът има отлична видимост, без значение под какъв ъгъл го държите. Няма да има нужда да правите сянка, за да видите какво натискате. 

Ще кажете - лятото мина! И ще сте прави. Но точно защото лятото почти мина можем да кажем кой е най-готиният телефон, с който можеш да го увековечиш. Имаме купища емпиричен материал и в следващите редове ще прочетете история, която не е изсмукана от пръстите, родена от въображението, а е истински изживяна - с много снимков и видео материал.

Но нека започнем от там - защо да си откраднеш телефон? Изобщо НЕ ви насърчаваме да крадете телефони. Който посегне на чужд телефон, да няма обхват навеки! Просто при нас така се случи. Ние даже му казваме "безсрочна заемка". 

Както в повечето медии и ние имаме шанса от време на време да правим ревюта на техника. Така нашите приятели от Motorola ни предложиха да ни дадат за ДВЕ!!! седмици новият Moto G6 Plus. През зимата ни довериха страхотния Motorola Moto X4 и се получи великолепна разходка. Съответно очакванията не бяха ниски, както от страна на Motorola, така и от наша страна.

Получихме телефона в средата на юни месец и първият тест за супер яката му камера бе фестивалът в Благовеград на 23/24 юни. Какво повече ви трябва, за да видите реалните възможности на един телефон - смес от тъмнина и прожектори, супер силна музика, много хора и страничен шум. И всичко това комбинирано с желанието да уловиш поне за малко любимия си изпълнител.

Трябва да признаем, че след всяко пътуване нямахме търпение да свалим снимките от телефона. И докато при повечето смартфони има един страх преди да видиш снимките на голям монитор, тук този страх изчезна с първите кадри. Камерата на този телефон е наистина впечатляваща и може да се бори с флагманите, докато цената е далеч по-изгодна. На тъмно качеството е достатъчно добро, а на светло просто е неразличим от телефони, които струват и двойно повече.

Ще изпишем роман, докато разкажем за всички приключения, но не можем да не се похвалим с разходката ни до яз. "Пчелина". Плуване, къпане, водни колела, красиви пътеки и много, много забавление, а всичките ни спомени са уловени брилянтно. Вечерите завършваха късно и със скара, а сутрините започваха рано и с каяци. Е, телефонът не е водоустойчив, но малко намокряне няма да го събори. Пробвахме :)

Приключенията ни из райските кътчета продължиха. Един късна неделен следобед решихме да запалим колата и да се качим до х. Тръстеная в Стара планина. Едно от най-хубавите места, на които да пиете домашно малиново вино. Огромните масиви с горски плодове ще ви омаят, а на всичко отгоре от двете им страни има езера, до които можем лесно да си представим всеки следобед - на одеяло, с книга под ръка и малко хубава музика. За последното телефонът може да се погрижи безупречно.

Снимането на залеза беше детска игра, а панорамната функция на камерата ни позволи да уловим страхотния залез над южното езеро.

А какво ще кажете за този кадър, към северното езеро (виждате и малиновите масиви на преден план):



Но не само, макро кадрите са толкова впечатляващи, че доста фотоапарати биха се засрамили. При това е толкова добро, че няма значение дали снимате паяжина до язовир или домашни мекици със сирене:

Вече сте забелязали, че нямаме никакво намерение да ви показваме кое как се прави, както е в класическите ревюта. Но вече има колкото искате видеоклипове, които разказват за супер яките нови функции, разпознаването на жестове и дребни хитрини, които винаги са отличавали продуктите на Motorola. Ние искаме да ви покажем, колко красиви моменти могат да останат завинаги красиви в спомените ви, благодарение на Motorola Moto G6 Plus.

Не само, че крие сериозни достойнства, но и на външен вид телефонът е много красив. Стъкленото му тяло е магнит за детективи и любители на отпечатъци, но пък за сметка на това, когато го почистите ви създава усещане за скъпо бижу. На слънчева светлина е не само красив, но и практичен, защото екранът има отлична видимост, без значение под какъв ъгъл го държите. Няма да има нужда да правите сянка, за да видите какво натискате. 

Е, сега вероятно разбирате, защото ни беше много трудно да върнем обратно Moto G6 Plus. Не разбирате? Ами тогава, ето ви и това видео, като доказателство за страхотните възможности на смартфона. Ако си мислите, че е заснето с някаква модерна и скъпа техника, жестоко се лъжете. С изключение на въздушните кадри, които вплетохме за още малко епичност, всички други кадри са заснети единствено от Motorola Moto G6 Plus. Защото какво има да ви снимаме самия телефон, по-важно е той как снима:

Сега вече няма как да не разбирате защо не искаме да го връщаме. И истината е, че вероятно към момента, в който четете този материал, още няма да сме го върнали... Просто не ни се разделя с това смартбижу. Защото на човек не му трябва много - красиви моменти и подходящ смартфон, с които да ги улови. А сезонът всъщност няма значение, той само дава различни поводи за красиви снимки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com