Как постъпва влюбеният мъж?

14004
Как постъпва влюбеният мъж?
Снимка: iStock

Момичета, жени, независимо от възрастта, тайно мечтаят за взаимна искрена любов. Но често се случват грешки. След това се разкайват, разочароват се от живота, спират да вярват на хората и остават самотни до края на живота си. За да избегнете фатална грешка, трябва да се научите да разбирате психологията на поведението на мъжа, който има искрени чувства.

Физическото привличане кара мъжа да прави трикове, да играе ролята на любовник, да се преструва на нежен. Неопитните натури лесно се поддават на триковете на женкар и се хващат в мрежата. Въпреки това постигнали целта, те бързо губят интерес, свалят маската.

Как постъпва влюбеният мъж?

Психолозите съветват да се обърне внимание на конкретните действия на партньора. Ако сладките думи не са подкрепени от дела, струва си да подозирате, че нещо не е наред. Внимателно анализирайте поведението на партньора и направете съответните изводи. Как се държи мъжът, ако харесва жена? Има няколко очевидни симптома на влюбване:

Сигнали във вашата връзка, че не сте съвместими

1. Опитва се да прекара възможно най-много време до избрания:

  • измисля извинения, за да организира неочаквана среща;
  • отлага срещи с приятели;
  • закъснение за час;
  • променя обичайните маршрути на движение;
  • липсва фитнеса.

Ако мъжът пречи по-често от обикновено, опитва се да намери причина да удължи срещата, тогава той сериозно се интересува от момичето.

2. Прави комплименти.

Бъди внимателен. Ако освен хвалебствията, няма нито един знак за влюбване, може би думите са фалшиви, а целите са егоистични. Както влюбеният мъж, така и женкарят, който търси благоразположението на дама, са способни да се възхищават на добродетелите на партньора.

3. Слуша внимателно.

Гласът на жената, която харесвате, звучи като музика за мъжа. Затова той ще слуша с еднакъв интерес разговорите за тоалети, последните новини за живота на приятелките си, сериозни дискусии по политически теми. Не просто да се преструвате, но да чувате, запомняте, емоционално отговаряте, давате полезни съвети.

Няколко признака, че вашата връзка ще има успех

4. Одобрява поведението.

Ако човек харесва момиче, способността за критично възприятие се губи. Обектът на обожание изглежда перфектен. Недостатъците се възприемат като индивидуални характеристики, лошото поведение - като сладки шеги. Ентусиазиран човек идеализира любимия си, опитва се да защити другите от атаки.

5. Стреми се към докосване. 

Младият мъж се опитва да докосне момичето, което харесва. Намеренията нямат нищо общо с грубия сексуален нагон. За любовник е достатъчно ръкостискане, приятелска прегръдка, мимолетна целувка. Изпитва противоречиви чувства, които издават треперещи пръсти, потни длани. Физическото привличане се бори със страха да не обидиш избрания.

6. Опитва се да привлече с очи човека, който харесва.

Неслучайно очите се смятат за огледало на душата. Очите винаги казват истината. Затова не се опитвайте да избягвате „натрапчивия“ вид. Поглеждайки в очите на партньора, ще разберете дали чувствата на избрания са искрени.

Имайте предвид, че срамежливите натури се държат по различен начин. Скромният мъж се страхува не само да говори за чувства, но и да погледне към дамата на сърцето.

Как да спрем да обичаме и да продължим напред?

7. Променя стила на поведение в зависимост от ситуацията.

Затворен, мълчалив човек, заобиколен от непознати, ще сложи маската на безразличието. Спокойно ще говори на странични теми. Въпреки това, когато се среща насаме, той ще издаде чувство на объркване, плахо поведение и мълчание.

8. Споделя трудни спомени.

В разговор лице в лице той разказва за неприятните моменти от минал живот.

9. Не споменава за други жени.

10. Помни и най-малките детайли, свързани с избрания.

11. Изпраща съобщения.

Понякога е по-лесно да напишеш за тайната, отколкото да я кажеш. Обичайното пожелание за лека нощ или добро утро може да има важно значение, което означава, че мъжът постоянно мисли за жената.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

3 вида горски плодове за намаляване на мазнините по корема

Ето какво се случва в мозъка, когато вземаме решения за пари или храна

Оливки или черни маслини: Каква е разликата, кое е по-полезно?

Кога НЕ се пекат козунаци за Великден?

Кои са най-лесните начини за боядисване на яйца?

Как да се отървете от бучките и подутините след инжекции

Кога се мият прозорците преди Великден?

Готвач разкри какви са тайните на вкусното агнешко месо

Стихотворение за 1 май

Любовен съвет за всяка зодия за 1 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com