Как реагират различните зодии на неприятните ситуации – част I

7128
Как реагират различните зодии на неприятните ситуации – част I
Снимка: iStock

Представителите на различните зодиакални знаци се различават както по своя характер, навици и поведение, така и по начина, по който реагират в напрегнати моменти, подложени на стрес и при неблагоприятно развитие на ситуацията. Познаването на начина, по който ще реагира човекът срещу вас в неприятни ситуации, помага за постигането на по-хармонични взаимоотношения, баланс и справяне с кризата.

Овен

Войнственият овен държи да е винаги победител, да владее ситуацията, да я управлява. Когато загуби контрол, попадайки в неприятна ситуация, той реагира остро и бурно, опитвайки се да отстоява себе си. По време на спор или бедствие Овенът може да бъде груб, припрян и остър. Това обаче не е проява на лош характер, а резултат от загубата на почва под краката и страха от тази загуба. Въпреки страха, Овенът съумява да се събере, да реши проблемите и да преодолее неприятната ситуация. При това сам, без да търси помощ и съчувствие.

Ръководство за управление на времето: отървете се от стреса и спечелете благополучие

Липсата на време или усещането за това причинява много стрес и тревожност, болести, които изобилстват в нашето сегашно общество и чиито...

Телец

Телците са уравновесени, спокойни, балансирани и трудно нещо може да ги лиши от хармонията. Когато това се случи, то често личи само в очите им. Погледът им се изостря и в него бушува огън. Може да забележите по време на стрес, че потрепват мускули по лицето им, преглъщат или хапят устните си. Нищо извън тези жестове и мимики няма да подскаже, че Телецът се намира в неприятна ситуация. Скоро се успокояват, обмислят внимателно и тогава решават какъв ще е ходът им.

Близнаци

Попаднали в неприятна ситуация, Близнаци ще искат да изговорят и споделят чувствата си, да разкрият защо им е неприятно, да обяснят. Тревожни по природа, може да ги забележите да се движат напред-назад из помещението, опитвайки се да се успокоят. Ще ги чуете и видите да се оплакват, да мрънкат, да анализират, но не и да търсят път или да намерят решение, с което да излезнат от неприятната ситуация.

Рак

Тези 3 зодии са НАЙ-ЕМОЦИОНАЛНИ

Хора всякакви по света – едни предпочитат да запазят грижите и проблемите за себе си, докато други решават да направят от мухата ...

Изпаднал в неприятна ситуация, емоционалният и чувствителен Рак първо търси на кого да се оплаче, мрънка и се жалва, търсейки съжаление. Твърди, че не е по силите му да се справи, плаче с надежда някой да избърше сълзите му. Ако не се намери човекът, който да реши проблема му, Ракът запретва ръкави и се справя бързо сам. Стресът му влияе неблагоприятно, тъй като по принцип е емоционален и трудно владее емоциите си, нервен и избухлив. Но пък и бързо му минава и рядко се връща, за да предъвква или анализира събитията, случили се назад във времето.

Лъв

Лъвовете се считат за господари на света и рядко си позволяват да попаднат в неприятни ситуации и да изгубят контрол над събитията. Попаднали веднъж обаче, те се изнервят и поведението им става грубо и често оскърбително към околните. В такива моменти като колеги или шефове на работното място те са деспотично безкомпромисни. Умеят и да се извиняват, че са загубили контрол, и често го правят.  До следващото избухване.

Дева

Представителите на зодия Дева се разстройват искрено от неприятностите. Едва след като излеят мъката си, те са способни да търсят и отрият решение, а накрая и да анализират всичко, за да извлекат поука. Решенията търсят с ума, а не със сърцето си. Поради това имат и нужда от време, преди да започнат да търсят въпросното решение. Мили към околните, те често живеят в свои страхове, негативни мисли и очакват най-лошото да сполети тях или близките им, което прави живота им стресиращ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Ползите и вредите от газираната вода - можете ли да я пиете всеки ден

Желязната лейди: 4 начина да спечелите сърцето на жената Скорпион

Как да балансирате между връзката с партньора и приятелите си

Ново начало: Как да смените професията, ако сте на 30, 40 или 50 години

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?
Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Какво да направите, ако приятелят ви е достатъчно голям, но може да ви бъде баща? Приятели и роднини те гледат накриво, защото гаджето ти е по-близо...