Как ЗОДИИТЕ изразяват симпатиите си

10917
Как ЗОДИИТЕ изразяват симпатиите си
Снимка: iStock/Guliver

Нямаме телепатични способности, за да виждаме какво се върти в съзнанието на другите, но с познанията ни за зодиите лесно можем да се ориентираме по тяхното поведение. Ето някои ясни сигнали, идващи от представителите на тези зодии, че те имат симпатии към нас.

Овен

Ще ви омръзне от намеци. Те са борбени и определено ще искат да проявят интереса си към вас. Като започнете от малките детайли, внимание, подаръци, жестове и срещи. За тях чувствата не остават скрити, дори и да се опитват.

Телец

Представителите на тази зодия са романтици по душа. Те не биха си признали директно чувствата си към вас, но ще ви изненадват с цветя, ще ви карат да се усмихвате постоянно и ще се държат джентълменски, докато не грабнат сърцето ви.

Близнаци

Играта на топло и студено. Ще ви прилича на отношението на децата в училище – може да се държат леко грубо, да имат иронични коментари, а след това да ви подарят цветя и да ви изведат на кафе. Двете личности на близнака са винаги в разрез и ще е трудно да разберете намеренията му.

Рак

Раците са грижовни и обичливи. Ако ви харесват, те постоянно ще се стараят да ви е удобно, да се чувствате добре и ще се опитват да показват физически любовта си – ще се сгушат във вас по време на филм, ще хванат ръката ви в киното или ще ви сготвят вкусен десерт за изненада.

Изкуството на общуването - 96 малки хитрини за печелене на симпатии

Лъв

Лъвът иска да се покаже, той знае, че владее всяка ситуация и ще направи най-клишираните неща за обекта на своите желания. За него няма грешна стъпка, но често няма да се вслушва в това, което на вас ви харесва, а ще играе по собствените си правила.

Дева

Тези перфекционисти ще се фокусират на детайлите, с които да спечелят вниманието ви. Ще запомнят всеки детайл за вас, който им разкажете и ще го използват в своя полза, за да грабнат възможността.

Везни

Те ще правят крачка, ако и вие направите такава. За тях любовта е танго за двама и няма да действат сами и да водят танца. Ще опипат почвата и ако усетят и вашите симпатии, ще предприемат действие.

Трите най-флиртуващи зодии

Три зодии владеят до съвършенство изкуството на флирта и дори няма да усетите как ще паднете в мрежите им. За тях всичко е просто игра....

Скорпион

Тяхната външна стена не им позволява емоционални словоизлияния. Те са обрани, но и изключително страстни. По-скоро изчакват другият да направи първата крачка, за да се отпуснат напълно и да действат.

7 съвета как да спечелите симпатиите на шефа си

Стрелец

Стрелците залагат на баланса. Те вървят с бавни крачки и търсят реципрочност. Ще са креативни, отворени и интересни, но за това и партньорите им трябва да съдействат.

Козирог

Кои зодии ще научат ценен урок през тази година?

Всяко преживяване ни учи на нещо ново. Това ни обогатява и е полезен опит, дори в момента да се чувстваме наранени или недоволни. През ...

Често те ще са опърничави. Ще чакат другият да направи крачката, но ще продължат да се правят на недостъпни. При тях е истинска загадка какво се крие зад действията им и какво наистина искат.

Водолей

Те са изключително независими и апатични. Когато харесват някого, проявяват минимално усилие, за да му го покажат, но не се задълбават в обяснения. Те се чувстват еднакво добре и сами, затова трябва да сте изключително креативни и разбиращи, когато се опитвате да се доберете до личния им кръг.

Риби

Рибите са открити, нежни и емоционални. Те ще ви правят малки изненади, ще ви пишат първи и ще опипват почвата. Когато осъзнаят, че и вие имате интерес ще си позволят признание.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com