Как зодиите се отнасят с романтичните си партньори

4944
Как зодиите се отнасят с романтичните си партньори
Снимка: iStock/Guliver

Нека видим как различните зодии се отнасят с романтичните си партньори - в тази статия ще разгледаме именно това. Нека започнем по ред на номерата: 

Овен 

Овенът управлява 1-ви дом, дома на себе си и трудно управлява отношенията с другите. Не се изненадвайте, ако егоизмът е бил проблем в предишните връзки. Въпреки това, добър партньор за вас съществува и това е някой, който ви позволява да имате пространството, от което се нуждаете. Ще ви е необходима вашата независимост и способност да поемете контрола над живота си. Ще ви е необходим гъвкав партньор, който е готов да рискува с вас. 

Телец 

Телецът в астрологията е свързан с ангажирани партньорства. Телецът е свързан с дълготрайни, лоялни, отдадени връзки. Телецът изгражда своите основи върху стабилност, доверие и цени онези, които обичат. Ще можете да създадете красота и чувственост във връзката си, когато се чувствате основателни; опитайте се обаче да се научите да правите компромиси и не винаги да копаете петите си дълбоко в земята, когато нещата не вървят по вашия начин. Може да загубите възможностите за любов, защото сте твърде упорити, за да признаете, че грешите. 

Близнаци

Със социалните пеперуди Близнаци ще последват естествени бизнес партньорства. Вие сте любознателни и любопитни как да опознаете другите по-добре, така че сте идеалната среща и добри в срещите. Комуникацията ще бъде ключова за вашите взаимоотношения и ще ви е необходим партньор, който ще ви стимулира интелектуално - в противен случай ще ви омръзне. Ще ви е скучно и ако ежедневната ви рутина е еднаква.

Рак

Може да имате емоционален характер и да имате нужда от партньор, който е възпитателен, търпелив и готов да люлее вашето нежно сърце. Просто знайте, че има тънка граница между грижата и гледача. Недоволството може да бъде нещо, което бавно се прокрадва във връзките ви. Уверете се, че знаете какво търсите, преди да се отдадете на някого.

Лъв

Това място може да бъде изпълнено с удоволствие, топлина и щастие. Вие сте изключително щедри във връзките си и обичате да се чувствате оценени в начина, по който се грижите за другите - и искате вашето внимание и щедрост да ви бъдат отплатени. Ще трябва да бъдеш звездата във връзката си и понякога собствените ти несигурности могат да бъдат извадени от тези, които обичаш. Не тръгвайте по пътя на съмнението в себе си, тъй като това ще доведе до проблеми в дълготрайните връзки. Опитайте се да не се натоварвате с всички ежедневни задължения и си позволете да помолите партньора си да се намеси и да ви помогне. 

Дева

Девата има грижовна енергия във взаимоотношенията, която дава приоритет на благосъстоянието на другите. Склонни сте да имате лечебна ръка и способност да удължите това във вашите взаимоотношения. Ще ви трябва практичен партньор, който може да живее с определено количество структура; перфекционизмът обаче е едновременно недостижим и скучен, затова се опитайте да приемете хората такива, каквито са. Научете се да се освободите от миналото разочарование и да не го внасяте в настоящите отношения. 

Везни 

Това е естествената позиция за вас, така че връзките ще идват с лекота и ще бъдат важна част от вашата радост и удовлетворение. Възможен модел за това е, че сте склонни да губите собствената си идентичност, за да отговаряте на нуждите на другите. По същия начин, въпреки че искате да избегнете конфронтация на всяка цена, не забравяйте да общувате.

Скорпион 

Енергията на Скорпиона да търси непознатото, в зависимост от нуждите на техните партньори. Скорпионът обича интимността и ще се нуждае от това, за да изрази своята любов или желания чрез свързване на физическо ниво със своите партньори, което често може да означава, че са страхотен сексуален партньор. Ако оставим настрана физическата интимност, Скорпионът има тенденция да се оттегля и поставя стени, което може да направи добре закръглена близост, необходима за трудно създаване на връзки. Мистериозните аспекти на този знак понякога могат да затруднят другите да се доближат до тях. След като се установи доверието, връзката може да бъде много по-значима. Пазете се от ревност или пасивност. 

Стрелец 

Стрелецът в крайна сметка трябва да се чувства свободен. Този ​​знак е готов да изследва неща, които може да не отговарят на всички. Връзките на дълги разстояния може да са типични за този знак, тъй като приключението ще бъде привлекателно и забавно. За да осигурите трайност на тези взаимоотношения, бъдете наясно и съзнателно с избора на дума, което може да изкриви хапането. Доминиращият партньор с воден знак лесно ще бъде наранен и може би не е най-подходящият за вас, ако не разбирате емоционалните им нужди.

Козирог 

Лоялността ще бъде основна ценност, превръщайки ви в любящ и отдаден партньор; чувството за отговорност към другите обаче може да се превърне в тежест и да отнеме някои от магическите и приятни аспекти на вашите взаимоотношения. По същия начин, можете да изкривите охраната, което може да доведе до повтарящ се конфликт с всеки, който се опитва да се приближи. Обърнете внимание на стените, които сте поставили, за да бъдете уязвими за някого. Нямате контрол по отношение на любовта, така че просто ѝ се наслаждавайте, толкова по-щастливи ще бъдете.

Водолей

Това е още един знак, който се нуждае от тяхната независимост. Твърде много правила в една връзка няма да работят, ще ви омръзне и ще проверите. Вашата независимост и това да останеш верен на това, което си, ще бъдат важни, така че ти трябва партньор, който може да приеме това. 

Риби 

Този ​​знак е много грижовен, любвеобилен и е свързан с романтиката. Искате обич и интимност, тъй като това ще бъде вашият любовен език. Но не забравяйте да си отделите толкова необходимо соло време - дори ако не осъзнавате колко важно е всъщност за вас. Въпреки че бихте предпочели да се гушкате с партньора си през повечето време, зависимостта от партньора може да се превърне в проблем.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Днес тези три зодии отварят нова страница в живота си

Ето какво трябва да знае всеки стопанин на куче: Могат ли кучетата да ядат домати

Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това
Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Листата от маруля са перфектна добавка към много ястия, салати и сандвичи. Единственият недостатък е, че салатата може да загуби своята свежест...