Каква котка си според зодията

30385
Каква котка си според зодията
Снимка: Pixabay

Жените и котките си приличат по много неща. Погледнете как са класифицирани котките, спрямо зодиите по качествена характеристика. Определено ще ви бъде интересно. 

Овен

Най-големият авантюрист сред зодиите несъмнено е Овенът. Нищо чудно, че си хармонира най-добре с американска дългокосместа котка, или Мейн Кун. Тя е също толкова   дружелюбна, издръжлива и активна като стопанина си и за разлика от повечето котки обича водата и плува с удоволствие!

Телец

Представителите на тази зодия са благоразумни и разсъдливи. Обичат да прекарват свободното си време сред природата. За техен другар и домашен любимец най-подходяща е британската късокосместа котка, която излъчва достойнство, чар и английско възпитание.

Близнаци

Близнаците обичат около тях да има много хора – или пък котка, която създава безредие и суматоха. Ненадмината в това отношение е балийската котка, или Балинез, която притежава завидни акробатични умения. Всичко друго, но не и плаха, тя е верен придружител на този зодиакален знак и се опитва да помага във всичките му занимания.
Рак. По-скоро сдържан и резервиран, Ракът има нужда от котка, чувствителна като него. Най-добрият избор за тази зодия е котка от породата Девон Рекс. Тези писани са мили и кротки, с уравновесен темперамент и тих приятен глас.

Лъв

Лъвът се отличава със силна воля и високо самочувствие. В котешкия свят най-близка до него е сибирската котка, която е умна, самостоятелна, горда и безстрашна, но същевременно общителна и любвеобилна.

Дева. Грижовната Дева се нуждае от котка, която да съответства на мекия ѝ нрав и най-вече да е чистоплътна. Такава е европейската късокосместа котка, известна още като келтска котка. Тя е игрива и обичлива, спретната и чиста. Няма никаква опасност да ви разкъса диваните или тапетите!  

Везни

Жадуващите хармония Везни се разбират най-добре с тихата и гальовна персийска котка, която освен това е и много търпелива. С удоволствие позволява на стопанина си да разресва всеки ден дългата й козина, защото е доста суетна. Ако остане невчесана, има опасност космите ѝ да се заплетат на възли.

Скорпион

Кои са най-големите клюкари сред зодиите?

Всички имаме онази колежка, която много обича да разказва на всички как Мария от счетоводство е объркала фактурите, или онзи роднина, к...

Скорпионите са честолюбиви и взискателни. Ето защо писаните, които обичат да мързелуват, не са за тях.  Най-подходяща за този знак е абисинската котка - интелигентна и любознателна, с характер, подобен на кучешкия, тя позволява да бъде разхождана като тях с нагръдник и повод.

Стрелец

На живия Стрелец подхожда активна и любопитна писана, каквато е  бенгалската котка. Това е сравнително нова порода, създадена чрез кръстоска между азиатската леопардова котка и домашната котка. Тя е верен и предан приятел и с нея никога не е скучно!

Козирог

Независимият и амбициозен Козирог си подхожда отлично с американската къдрава котка, която е общителна и интелигентна. Участва с голяма страст във всички домакински дейности, включително „шофиране с прахосмукачка“.

Зодиите, които искат да обсебят и притежават партньора си

Астрологията помага да се разбере много нечии черти от характера, особено ако този специален човек е вашият любим партньор или ще бъде ...

Водолей

Водолеят обича да се обгражда с игриви и любопитни котки. Такава е например турската ангорска котка -  възприемчива, адаптивна, интелигентна и самоуверена. Легендата гласи, че тази порода е позната на Изток от преди 1000 години. Римският император Август описва бялата котка със златни очи като „деликатна и изискана, благородна и с независим дух“.

Риби

Идеална компания за благите и спокойни Риби е руската синя котка. Тази писана е тиха и чувствителна, понякога стеснителна и резервирана. Отличава се с изключителна чистоплътност. Внимание, ако тоалетната ѝ се стори мръсна, има вероятност да се изходи някъде другаде!

Източник: сп. Обекти

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com