Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какви тайни пазят различните знаци на зодиака

26 декември 2021, 16:15 часа

Колкото и общителен да е човек, всеки има „скелет в гардероба“ и страхове, които не иска да признае дори пред себе си. И така, какви тайни пазят в душите си представителите на различните знаци на зодиака.

Овен

Овенът, огнен и импулсивен навън, е много уязвим по душа. Той може да се преструва, че е изгорил всички мостове, но всъщност ще продължи да преживява раздялата с любимия човек.

Телец

За Телеца е важно да е нужен някому, защото постоянно се тревожи дали е добре за хората около него. Страхът да не бъдат търсени е толкова плашещ за представителите на този знак, че Телецът често прави всичко възможно, за да стане незаменим.

Близнаци

Близнаците, според астролозите, са подобни на Телец. Толкова се стараят да се впишат в мирогледа на всеки, с когото общуват, че понякога могат да загубят себе си. Въпреки че разбират това, все пак е по-добре за тях, отколкото да бъдат сами.

Рак

Основният страх за Рака е да изглежда истински, да разкаже на някого за преживяванията си. Затова често се опитват да изглеждат щастливи и доволни, докато са тъжни и тревожни. Те са убедени, че ако се отворят пред човек, могат да го разочароват и да го отблъснат от себе си.

Лъв

Гордият и осъзнат Лъв се смята за отговорен за съдбата на хората, които са му се доверили. Поради това, той рязко започва да изпитва вина за неуспехите на други хора.

Дева

Девата, според астролозите, е практичен и рационален знак. Но дори и тези, които знаят какво искат от живота, понякога не могат да се справят с трудностите. Просто им е трудно да се съберат и да възвърнат контрола над живота си в собствените си ръце.

Везни

Везните по-често решават проблемите на другите, а не своите собствени. В собствените им души обаче има страх от самота. Но те предпочитат да се преструват, че всичко е наред и ще продължат да се грижат за някой друг.

Скорпион

Скорпионите обичат да печелят хората, но в същото време им е невероятно трудно да се доверят на някого. Според тях, ако се доверят, много ще съжаляват в бъдеще.

Стрелец

Любовта към Стрелец е едно от основните и най-важни чувства през целия живот. Затова за представителите на този знак зодията е важно да не останат сами. В противен случай, Стрелецът може да изпадне в отчаяние.

Козирог

Според астролозите най-важният страх на Козирога е зависимостта от някого. И ако този страх се случи, Козирогът по-често се разпада.

Водолей

Водолеят непрекъснато очаква от себе си експлозивни емоции и когато не ги изживява, започва да мисли – изведнъж нещо не е наред с него. И той вече се мрази за това.

Риби

Често за представителите на тази зодия е трудно да се адаптират към реалностите на живота. Те не разбират какво да правят и в каква посока да продължат. Има усещане, че са се изгубили, но страхът от молба за съвет или помощ е по-силен.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес