Какви тъмни черти от характера ви разкрива Марсовия ви знак за вас?

9730
Какви тъмни черти от характера ви разкрива Марсовия ви знак за вас?
Снимка: iStock

Планетите отговарят за различни аспекти от характера и личността ни. Марс като планета на активността, енергията и на действието разкрива скритите ни желания, нещата, които ни вдъхновяват и разпалват страстта ни, откъде черпим енергията си и как се справяме с негативни чувства като гняв, завист, агресия.

Ако не знаете кой е вашият марсов знак, може да го изчислите лесно чрез пресмятане на наталната карта. Марсов знак ще рече положението на планетата Марс в рождената ви карта, където тя заема положение в някой от зодиакалните знаци. Можете да разберете къде е вашият Марс чрез онлайн програма, създадена специално за целта. След като откриете марсовия си знак, може да разгадаете тъмните страни на характера – вашия или на човека до вас.

Овен

Прямотата ви маскира и крие избухлив нрав, труден характер, импулсивност. Страстни завоеватели, когато избухнете, може тежко да раните с думи. Тази невъздържаност е дълбоко скритата ви тъмна тайна от характера, която се стремите умело да прикривате.

Телец

Тъмната страна на характера ви е свързана със стремежа към удоволствие на всяка цена и във всеки аспект – удоволствие от храната, от плътта, от работата. Може да бъдете много лукави и търпеливи в стремежа си да постигнете набелязаното удоволствие. Най-чувствителният марсов знак сте и се стремите не само да получавате удоволствие, но и да давате.

Това са зодиите, които носят ДЕТСКОТО в себе си цял живот

Казват, че тези зодии са вечно млади. Не само с тялото, но най-вече с духа. Без значение на колко години са, те винаги се държат като д...

Близнаци

Адаптирате се така умело и прикрито към средата и времето, че често може да се проявите като лицемери. Не са ви чужди и агресията, и мръсните игри като средство за постигане на целите.

Рак

Дълбоко в себе си сте конфликтна личност в семейството и на работното място. Често ви доставя удоволствие да се скарате с някого, за да ви олекне и да разпуснете. Скандалът ви прави спокойни и е средство за почивка и релакс за вас, но не и за хората около вас, който натоварвате с тази тъмна черта от характера ви. Енергията ви е първична, сурова, не умеете да я насочвате в правилната посока.

Лъв

Това са зодиите, които се засягат ЛЕСНО, но им минава много ТРУДНО

Козирог Ако сте се скарали с Козирога и се надявате той да ви прости, тогава нямате никакъв шанс. Но не защото Козирогът изключва възм...

Силната амбиция и стремежът към победа на всяка цена ви карат да потъпквате чувствата и емоциите на другите, които срещате по пътя си и считате за конкуренция. Нравът ви е избухлив, когато има причина за това. Харизмата и енергията ви привличат хората, печелят сърцата им, за да ги ударите в гръб, ако ви предизвикат. Не прощавате унижение.

Дева

Вие сте целеустремени и амбициозни. Съумявате дълго да прощавате, преглъщате и потискате гнева си, но, когато му дадете воля, поразява всичко по пътя ви и се помни цял живот. Успявате с няколко изречения да съсипете всеки.

Везни

Тъмната тайна във вашия характер е ужасът, с който се сблъсквате, когато трябва да взимате решения. Не умеете да правите избор. Бягате от него и от отговорността, която го  следва. Често сте склонни да се подмазвате на хората, тъй като държите да ви харесват, както и да имате добрите взаимоотношения с всички.

Зодиите, които ще се променят през 2022 година

2022 обещава да бъде по-спокойна в енергийно отношение от настоящата 2021 година. Това не означава, че не трябва да положим усилия, за ...

Скорпион

Вие сте просто стихия, способна да разруши нечий живот или свят, ако само ви настъпят и ако само пожелаете. Амбициите ви могат така да ви обсебят, че да допуснете и саморазрушение.

Стрелец

Тъмната тайна от характера ви е липсата на търпение. Искате всичко тук и сега. Острият ви език нанася дълбоки рани, а липсата на самоконтрол води до изчерпване на енергията ви, тъй като не я насочвате в правилната посока, а е разпилявате.

Козирог

Разкриха най-големите НЕДОСТАТЪЦИ на всяка зодия

Всички имаме недостатъци. Въпросът е да работим по тях, за да ги превърнем в качества или да ги изчистим от характера си, осъзнавайки ч...

Привидно уравновесени, вие къкрите дълбоко под повърхността като вулкан и когато изригнете, помитате с гнева и агресията си всичко по пътя. Тъмната ви тайна е отмъщението – преследвате докрай жертвата, за да постигнете възмездието, което считате за правилно.

Водолей

Тъмната ви страна е инатът. Тропането с крак и стремежът за постигане на намисленото  и своето независимо дали сте прави, или грешите, е типично за вас. Гневът ви е унищожаващ, макар рядко за избухвате.

Риби

Тъмните ви страни са опасни – не контролирате гнева си и той лесно може да премине във вербално или физическо насилие. Пасивни сте в останалите аспекти от живота си и се носите по течението, което е друг съществен минус, лишаващ ви от успех в семейството и работата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com