Какво да направите, ако огледалото се счупи, за да не ви споходи нещастие

122160
Какво да направите, ако огледалото се счупи, за да не ви споходи нещастие
Снимка: iStock/Guliver

Счупеното огледало предвещава нещастие. Но не е невъзможно да се избегнат неприятностите и да се неутрализират негативните последици.

Огледалата отдавна се считат за магически предмети. Има редица признаци и вярвания, които са оцелели и до днес. Колкото и скептичен да е човек, когато огледалото се счупи, го обзема страх, защото веднага изниква суеверието за седемте години нещастие. Животът в очакване на куп беди е непоносим, ​​затова нека разберем какви опасности крие счупеното огледало и как да неутрализираме негативните последици.

Суеверия за счупено огледало

Огледалото в езотериката е прозорец към паралелни светове, следователно, въпреки факта, че живеем в ерата на технологиите, страхът от неизвестното продължава. Огледалната повърхност натрупва енергия, както положителна, така и отрицателна. Според поверията, последиците от счупеното огледало могат да бъдат различни, пише dailyhoro.ru.

* Само една пукнатина. Това показва, че в семейството ще настъпи конфликт.

Какво никога не трябва да правим пред огледалото

На огледалата винаги се е обръщало специално внимание през различните епохи. Езотериците и екстрасенсите им приписват магически свойств...

* Напълно разбито. Заедно със счупено огледало плановете и надеждите се разбиват. За мащаба на трагедията се съди по големината на огледалото. Малко огледало - незначителни проблеми. Но голямото огледало може да доведе до сериозни неприятности като фалит, семейни проблеми и болести.

Огледалото се чупи по няколко причини:

* Огледалото е натрупало много негативна енергия. В този случай то е защитило дома ви от наближаващата заплаха.

* Проблеми с  къщата или членовете на семейството. Счупеното огледало може да се разглежда като предупредителен знак.

Независимо защо огледалото се е счупило и за какво се е опитало да предупреди, можете да предотвратите неприятностите. За да направите това, трябва правилно да премахнете счупеното огледало.

6 начина да предпазите любовта си от зли очи

Много хора не вярват, че лошите мисли на другите могат да навредят на любовта им и изобщо на нещо, свързано с личния им живот. Има обач...

Какво да правим със счупено огледало, за да неутрализираме негативизма:

Паниката и сълзите няма да помогнат в случая, страхът ще удвои отрицателната енергия. Има две основни правила:

* Не докосвайте парчетата с голи ръце. И не само, че можете да пострадате. Вземайки парченце с голи ръце, вие поемате отрицателната енергия. Следователно негативизмът ще остане във вашия живот и ще ви повлияе, привличайки неуспех за вас.

* Не трябва да поглеждате в спукано или счупено огледало. Смята се, че това ще доведе до седем години лош късмет, мъка и неприятности. Счупеното огледало трябва незабавно да бъде покрито с тъмна кърпа, тогава проклятието ще ви подмине.

След това трябва да премахнете всички фрагменти, рамка и поддръжка. Нищо, свързано с него, не трябва да остава в къщата: дори куката, на която е окачено. В противен случай лошата енергия ще остане в къщата. Препоръчва се големите фрагменти да се поставят под течаща вода, а малките - да се събират с черна кърпа.

Тези вещи носят лош късмет. Изхвърлете ги!

Домът ни трябва да е уютно място, пречистено от лоша енергия и място, където да се приберем и да усещаме спокойствие. Има предмети у до...

Когато премахвате парченцата, ги съберете с огледална повърхност едно към друго. Може да се сложи върху тях черна боя, за да се предотврати изтичането на негативна енергия.

Когато съберете всички парчета, е необходимо да се измият подовете и да се прочисти енергията на къщата. Обредът за пречистване на енергията се провежда там, където е било огледалото. Ако няма време за церемонията, можете да запалите свещ и да я оставите да изгори. Огънят ще поеме всички негативни. Най-важното е да се направи в същия ден, когато огледалото се е счупило.

Купете ново, по-голямо огледало, за да смените старото. На мястото на старото се закачва ново огледало, за да блокира отрицателния изход.

Счупеното огледало трябва внимателно да се изнесе на улицата и да се изхвърли, без да изпускате нито един парче по пътя.

С всяко огледало трябва да се работи внимателно и прецизно, винаги да се поддържа чисто. Усмихвайте се в огледалото възможно най-често, в замяна то ще ви даде същите положителни емоции.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли кои са седемте изкуства

Кои са първите симптоми на пролетна умора

Мис съвършенство: как да свалим мазнините по корема

Тази домашна захранка за шаран ще подобри вашия риболов значително

8 вредни комбинации от храни, които ядем ежедневно

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com