Какво да очакват от оставащата 2021 за всички зодии?

32150
Какво да очакват от оставащата 2021 за всички зодии?
Снимка: iStock/Guliver

Вече почти преполовихме годината и е време да видим какво ни очаква в оставащите месеци и да си направим равносметка. Споделяме с вас един прекрасен обзор, който със сигурност ще ви хареса. 

Овен 

Овен, останалата част от новата година започва с това, че се научите да поставяте себе си на първо място. Първото пълнолуние от новата година ще се състои във Везни, знакът на вашите взаимоотношения и партньорство. Може да сте се закачили за токсични хора през миналата година по една или друга причина. Може да е имало някои компромиси, които сте направили, за да „видите нещата докрай“, но новата година ви приканва да направите някои промени, които са необходими за живота ви, и това включва вашето емоционално и релационно здраве. Астрологичната нова година ще включва създаването на нови приятели, за да замените празнотата, която съществува, когато пуснете някои, които сега не са добри. Може да се фокусирате и върху изграждането на нов бизнес, започване на нова работа или партньорство. Възможно е да има някои промени в начина, по който общувате с другите и някои Овни могат да решат да се върнат на училище, или ако сте родител, да промените образователната структура на детето си, за да бъде постоянно в мрежата, или обратно към тухла и хоросан.

Телец 

Телец, останалата част от новата година започва с това, че вие ​​научавате това, което не знаете по време на сезона на Овен, и това може да е основната тема за всички 2021 година. Слънцето, влизащо в Овен, може да означава, че трябва да положите усилия, за да излезете от зоната си на комфорт. Може да сте си сложили някои щори. Астрологичната нова година ще включва промяна на някои от вашите съчетания, може би ежедневните ви здравословни навици също ще бъдат там, където искате да започнете първо, тъй като Везната пълнолуние насочва вниманието към лошите навици в живота ви, които трябва да отидете. Затъмненията ще засегнат къщата ви с пари и къщата ви със споделени ресурси. Така че, може да има игра на сила и в двете области на живота ви, където или да се скарате с партньор за това какво да похарчите или как да спестите. Ако живеете със съквартирант или с други хора, това, което е мое спрямо нашето, може да бъде от първостепенно значение за определянето на границите. В противен случай може да откриете, че работите върху вашата щедрост срещу пестеливост. Даването на благотворителност може да е това, което се надявате да направите, но ще трябва да обърнете внимание и на личния си растеж и развитие (първо).

Близнаци 

Близнаци, останалата част от новата година започва с вас, фокусирани върху вашия сектор за приятелство и как хората във вашия живот добавят стойност или ви помагат да бъдете по-добър човек. Можете да определите кой искате да бъдете във вашия вътрешен кръг и ако все още не сте създали най-добър приятел, бихте могли. Пълнолунието във Везни подчертава вашия романтичен сектор и тук може да оставите малко повече в този отдел. Може би сте станали по-консервативни по отношение на това с кого излизате или с кого сте допуснали близо до сърцето си. Може да не сте се чувствали романтично с никого, но това е мястото, където бавно си позволявате да влезете отново на терена и да флиртувате отново. Тази астрологична нова година и сезонът на затъмнението може да ви се струва, че получавате изцяло нов живот, особено в личния си живот и любовния си живот. Затъмненията се случват във вашите слънчеви къщи на идентичност и ангажираност. Може да решите да отидете за нов облик, да отслабнете, да промените начина, по който правите нещата и това може да ви повлияе или да ви накара да се срещнете с някого и да се влюбите, ако все още не сте в обвързана връзка. Ако сте женени или сгодени, може би измисляте как да балансирате тези области от живота си или нещо радикално може да се промени, което изисква да обърнете специално внимание или да направите някои компромиси в името на любовта.

Рак 

Рак, останалата част от новата година започва с това, че виждате някои развития в кариерата и социалния си статус. Може да започнете да получавате известно признание или да се чувствате по-амбициозни при придобиването на работа в област, която наистина харесвате. Това може да се почувства като критичен етап във вашата работа или работен сектор и може да имате много усилия и решителност да постигнете целите си. Нямате ли? Задайте някои. Пълнолунието във Везни се случва във вашия сектор на комуникация и краткосрочни пътувания. Пътуване може да ви дойде. Можете също така да възприемете концепцията за отваряне на дадена тема в писмена форма или за по-голямо участие в местната общност. Астрологичният новогодишен сезон на лунното и слънчевото затъмнение ще активира вашия сектор от завършвания и домашни любимци. Тази година най-накрая може да решите да осиновите домашен любимец или да го приберете, ако навлизате в нова глава от живота си, която няма да ви позволи да вземете косматия си приятел с вас. Може да решите да приключите една глава от живота си и да изследвате нов начин на живот, който включва цялостно усещане за уелнес и различно ежедневие.

Лъв 

Лъв, останалата част от новата година започва с това, че научаваш, че животът е поредица от събития, които променят възгледите ти с времето и първоначално това може да бъде шок или дори да те ядоса. Може да се научите да се отказвате от това, което някога сте вярвали. Луна във Везни, активираща третия ви слънчев дом на общност, пътуване и комуникация, това може да бъде мястото, където най-накрая сте освободени, прекратявате или затваряте вратата по договор, правно споразумение или някакъв вид партньорство, което ви задържа или спира вие от преследване на цел. Астрологичният новогодишен сезон на лунното и слънчевото затъмнение ще активира вашия сектор от приятелства и романтични занимания. Ако сте самотни и търсите, може да откриете, че срещате някой, който наистина харесвате и това е вихър за любов. Може да срещнете този човек чрез вашата мрежа, кръг за приятелство, бизнес среща или чрез общи интереси, хобита или споделена цел.

Дева 

Дева, останалата част от новата година започва със Слънцето във вашия споделен ресурсен сектор. Това може да стане, когато наистина започнете да виждате нещата да влязат в живота ви, но чрез друг човек, като партньор, приятел или колега. Тъй като често сте супер независими, това може да ви е неудобно да изживеете, но може да е време, в което да се научите да оставяте другите да се грижат за вас по начина, по който често се грижите за тях. Пълнолунието във Везни ще активира вашия паричен сектор и тъй като това е време на краищата, може да сте готови да пуснете сметка или разход, които изтощават вашите ресурси. Може дори да смените работата си, може би да изоставите кариера, която ви харесва, за да рискувате с друга, която може да ви даде обещание за по-големи доходи, но не и със съответната сигурност. Астрологичният новогодишен сезон на лунното и слънчевото затъмнение ще активира вашия сектор на дома и семейството и вашата кариера или социален статус. Може да има известна нестабилност, която се проявява и в двете области на живота ви. Може да получите предложение за преместване и това може да изисква от вас да помолите семейството си да се жертва. Може да има и някои промени на работното място, при които мрежата от хора, с които работите, се променя и трябва да направите лични корекции, за да бъдете ефективни във вашата роля.

Везни 

Везни, останалата част от новата година започва със Слънцето във вашия сектор на връзките. Това може да подчертае тази област от живота ви по много начини, включително любовни или кариерни партньорства и хора, с които прекарвате много време в офиса (или отдалечено). Може да започнете да разглеждате тази област от живота си като област, върху която да се съсредоточите. Ако сте самотни, може да станете по-отворени и възприемчиви към флирта, романтиката и идеята да сте влюбени. Най-накрая бихте могли да отворите вратата на човек, който ви харесва, или ако сте в несъответстващ брак, помислете дали е време да продължите напред. Пълнолунието в началото на новата година може да определи и останалата част от 2021 г. за вас. Заемайки място във вашия зодиакален знак, това може да бъде призив да се отървете от дрехите, които вече не са стилни за вас или където сте готови да започнете да правите някои физически подобрения. Най-накрая може да решите да започнете да спортувате отново или да станете по-умишлени с вашите грижи за себе си. Астрологичният новогодишен сезон на лунното и слънчевото затъмнение ще активира вашия сектор на лична философия и комуникация.

Скорпион 

Какво я очаква всяка зодия до края на 2021-ва година?

Нека видим какво я очаква всяка зодия до края на годината.  Овен  Върховен успех. Идеята за „следване“, както с...

Скорпион, останалата част от новата година започва със Слънцето в ежедневните ви задължения. Тук блестиш. Вие ще бъдете този, който „събира всичко заедно“ за себе си, а може би и за другите. Може да ви е лесно да забележите проблеми в ергономичността на дома си и да организирате нещата, да бъдат организирани и по-малко претрупани. Пълнолунието във Везни ви кани да направите голяма промяна и да пуснете нещо за вашата духовност или скрита област от живота ви. Това може да включва други хора, може би приятели, партньор или хора, с които често общувате. Може да откриете, че откъсването от групата ви позволява да възвърнете своята автономност и индивидуалност. Астрологичният новогодишен сезон на лунното и слънчевото затъмнение ще активира вашия сектор пари и споделени ресурси.

Може да инвестирате в недвижим имот с някого или може би да изкупите човек в имот, ако се развеждате в бъдеще.

Стрелец 

Стрелец, останалата част от новата година започва със Слънцето във вашия романтичен сектор. Тук хората ви гледат с умиление и може би хората ще ви възприемат като флирт. Може да копнеете за внимание и да търсите нови начини да го получите, дори и неволно. Може да откриете, че сте игрив и изходящ. Можете да бъдете и креативни. Пълнолунието във Везни ще активира сектора ви за приятелство и това може да означава, че ще се сбогувате с приятел, който се премества. Може да получите новината, че приятел се връща при своите роден град или сключване на брак с някой от военните и разположен далеч от мястото, където сега се мотаете заедно. Астрологичният новогодишен сезон на лунното и слънчевото затъмнение ще активира вашия сектор на идентичност и вашите взаимоотношения. Тази област от живота ви може да претърпи огромни промени, които не само променят начина ви на живот сега, но и го подобряват по някакъв начин. Може да започнете да култивирате нов интерес или хоби и може да започнете да запознавате другите със занаята и да започнете да изграждате своя малка общност.

Козирог 

Съвети към всяка зодия за по-добра 2021

Започваме всяка година с надежда, че ще е по-добра, успешна и щастлива. Донякъде това зависи от самите нас, но има и неголяма доза късм...

Козирог, останалата част от новата година започва със слънцето във вашия семеен и домашен сектор. Тук се оказвате превъзхождащи и семейството ви може да ви види в положителна светлина, дори да ви се възхищава или да ви държи във възвишено отношение. Пълнолунието във Везни ще насочи вниманието към вашата кариера и социален статус. Това може да означава, че ще работите по-малко часове, особено ако сте дърпали много смени за извънреден труд или се чувствате уморени и искате да споделите работата си. Астрологичният новогодишен сезон на лунното и слънчевото затъмнение ще активира вашия сектор от миналото и ежедневните задължения. Може да откриете, че не само работата и кариерата ви започват да се забавят малко (по добър начин), но това се отразява положително на други области от живота ви, така че наистина можете да започнете да имате живота, който искате.

Водолей 

Водолей, останалата част от новата година започва със Слънцето във вашия комуникационен сектор. Тук може да блеснете най-много в началото на годината. Може би ще пишете много или дори ще пътувате на местно ниво. Може да решите да стартирате подкаст или блог на общността за тема, която добре познавате. Други области от живота ви, свързани с трета къща, могат да включват кола, като например покупка или продажба, или сключване на нов договор, който се случва внезапно, защото осъзнавате, че това е предимство за вас. Пълнолунието във Везни е време да освободите очакванията си, когато става въпрос за романтика или творчество. Ако сте смазвали някого, но не сте получили положителна обратна връзка в замяна, може да откриете, че сте готови да продължите напред и да пуснете мечтата, за да преследвате нещо по-реалистично в любовния си живот. Астрологичният новогодишен сезон на лунното и слънчевото затъмнение ще активира вашия сектор от приятелства и романтика. Ако сте били във връзка и не отговаряте на нуждите, най-накрая може да решите да намерите други начини да задоволите желанията си, или като общувате с приятели или семейство, като същевременно свалите другата си половинка и оставите това напрежение да отиде живот.

Риби 

Риби, останалата част от новата година започва със Слънцето във вашия паричен сектор и вие ще искате да се справите с импулсните разходи или финансовите загуби. Може да сте прекалили с бутона „Купи сега“ през последната година и този навик може да бъде изкривен по време на началото на сезона на Овен и астрологичната нова година. Първото пълнолуние се провежда във Везни, активирайки вашия дом от споделени ресурси. Бъдете честни със себе си през следващите три месеца. С кого или какво сте били щедри в ущърб на себе си? Ще ви стане очевидно, когато най-малко сте очаквали и затварянето на вратата за този финансов или скъп във времето проблем ще ви позволи да получите някакъв паричен контрол. Астрологичният новогодишен сезон на лунното и слънчевото затъмнение ще активира вашия сектор на кариера и семейство. Тези две области от живота ви може да са „в процес на изграждане“. Може да бъдете помолени да промените графика си или да коригирате ролята си на работното място, за да прекарвате повече време у дома. Това ще се случи за сметка на известни удари и непредсказуемост, докато не разберете по-добре динамиката и това, което е най-ефективно за всички участващи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com