Какво да правят различните зодии на първа среща, за да е перфектна

5391
Какво да правят различните зодии на първа среща, за да е перфектна
Снимка: iStock/Guliver

Една от най-трудните части на запознанствата не е неловката първа прегръдка или първият разговор, за да се разбере какво всъщност да правим заедно. Можете лесно да изберете идея за първата си среща в зависимост от зодиакалния знак и това ще ви гарантира добро прекарване.

Овен

Ако сте Овен, ще искате да покажете своята огнена и забавна страна, като проведете срещата си така, че акцентира на физическите дейности, в които сте перфектни. Ето защо можете да помислите за вечер в салона за игри или да отидете на боулинг. Вашата половинка определено ще бъде впечатлена от това колко сте огнен, спортен и страхотен.

Телец

Вече знаете, че вечерята ще ви свърши работа. Изберете място, където можете да се насладите на изключително вкусни ястия. Ако и двамата не искате да ядете нещо твърде тежко, можете да се задоволите с модерен бар от висок клас. По този начин можете да покажете знанията си за изискани вина.

Близнаци

Ще искате да разговаряте безкрайно с вашата половинка. Това означава, че за вас е важно да имате тихо място, където можете да си шушукате на спокойствие. Пикник в парка ще ви позволи да си говорите, докато сте активни навън. Можете също така да изберете тихо, сладко кафене, където и двамата да споделяте страхотни моменти на чаша кафе.

Рак

Трябва да прегърнете сантименталната си страна и да заведете половинката си на Поетични четения. Не сдържайте емоциите си, докато сте на мястото. Нека вашата дама вижда вашата дълбока емоционална същност, така че да разбере кои сте още на първата среща. Мек отвътре, твърд отвън.

Лъв

За вас интерактивната пиеса е най-добрата идея за първа среща. И двамата ще бъдете част от театралното събитие на вашата среща. През цялата вечер ще можете да споделяте забавни спомени в Instagram с вашата дама. Можете също така да изберете караоке вечер, ако и двамата сте в настроение за пеене.

Дева

Пропуснете всички сълзливи идеи за романтични срещи и вместо това идете заедно на курса за готвене. Това е един от най-великите начини за преодоляване на неудобството и несъществените разговори за първи път. Всъщност ще извършвате практическа дейност заедно и това само по себе си е толкова готино! Също така ще можете да видите уменията за готвене на половинката си рано, ако изобщо погледите ви са насочени в бъдещето.

Везни

Вие сте голяма атракция, но по добър начин. Ще оставите тази атмосфера да изгрее на първата ви среща, която включва вечеря в модерен ресторант. Вашата идеална среща е, когато вечерята е последвана от бутилки във ВИП секцията. Тя трябва да разбере, че сте наистина романтични.

Неговите тайни страхове за първата среща

Често се случва мъжете да се правят на железни, само че те също имат своите скрити страхове. Това важи и когато говорим за предстояща п...

Скорпион

Вместо да залагате на обикновен бар със скучна музика, вземете дамата си и я заведете в местния салса клуб. И какво от това, че някой от вас не знае как да танцува? Всичко е свързано с дълбоката връзка, която и двамата ще изградите, докато се учите да танцувате заедно, взирайки се очи в очи през цялата нощ.

Стрелец

Вие много обичате приключенията и няма нищо рисковано и страшно от това да заведете дамата си в увеселителен парк. И двамата ще крещите на влакчета на ужасите и ще се наслаждавате на захарен памук, докато флиртувате от време на време. Може и да е малко детинска тази идея за среща, но ако ви харесва, имате зелена светлина!

Козирог

3 зодии, които ще имат съдбоносна среща през февруари

През февруари звездите подготвят изненади за 3 зодии, които ги очакват съдбоносни срещи. Ето кои са те. Дева Много скоро родените под...

Вие сте наясно с бюджета, а който трябва да изкарате забавно на първата си среща, използвайки промоциите в „happy hour“. По този начин и двамата можете да обсъдите личния и професионалния си живот, докато пиете евтино мартини. Това е печеливша ситуация за вас, тъй като трябва да се вмъкнете в бюджета, когато водите половинката си на изискано място за пиене, за да направите добро първо впечатление.

Водолей

Тъй като смятате екипажа си като вашето семейство и се доверявате на тяхното мнение, единствената възможност за вас е да поканите половинката си на парти, организирано от ваш приятел. По този начин можете да бъдете в зоната си на комфорт заедно с приятелите си, докато опознавате дамата си по-добре с всеки изминал час.

Риби

Обикновено трябва да вземете половинката си, за да се разхождате в някой музей, тъй като това вдъхновява вашите артистични желания и ви дава нещо страхотно за разговор. В края на деня и двамата ще имате някои ваши шеги, които да споделите, докато и двамата отпивате кафе в някое кафене скоро след това.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com