Какво издава брадата му?

7336
Какво издава брадата му?
Снимка: Thinkstock/Guliver

Знаеш ли, че неговата брада може да разкрие доста за личността му?

Брадата винаги е била популярна и ще продължава да бъде такава. Много проучвания дори твърдят, че мъжете с брада са далеч по-привлекателни за жените, отколкото гладко избръснатите. Факт е, че, без дори мъжете да подозират това, брадата издава тайните на характера им.

Тъмнокестенява брада

Това е истински мъж! Наясно е какво иска от живота и уверено преследва целта си. Може да се държи мило с теб, но за останалите вероятно ще е суров и твърд. Държи на думата си – прави това, което казва!

Кестенява брада

Можеш да си позволиш да се оставиш изцяло в ръцете на този мъж. Ще бъде твоята опора в живота, на която винаги можеш да се подпреш. Той е смел и силен, умее да държи под контрол всичко.

Любопитни и забавни факти за мъжките бради

От незапомнени времена брадата е била знак за мъжественост, придавайки на мъжете известен чар и бруталност. За някои дами това донякъде...

Черна брада

В мъжете с черни бради има от всичко, но в умерени количества. Обикновено са галантни и темпераментни, със спокоен нрав. Не обичат да парадират с живота си. Едва ли ще ти казва всичко в прав текст – по погледите и действията му ще трябва да гадаеш за истинските му чувства към теб.

Рижа брада

Необикновените личности често са с рижа брада. Това са учтиви, дружелюбни хора. Могат да са и темпераментни личности с експлозивен характер. Този човек може да те накара да се чувстваш закриляна, но трябва много да внимаваш да не го ядосваш. Не прощават и гневът им не преминава нито лесно, нито бързо.

Рядка брада

Домашни трикове за премахване на космите от лицето

Според статистиката хирзутизмът - известен също като хирзутизъм засяга приблизително 5-10% от жените от всички възрасти. Без значение к...

Притежателите на редки бради са с мек характер. Такъв мъж не желае да бъде безпокоен и не се пречка на никого. Едва ли ще е в състояние, а и едва ли би опитал да те защити. В случай на заплаха, вероятно е да офейка още преди теб.

Гъста брада

Мъжете с гъста брада са доста интелигентни. Сами управляват живота си. Такъв мъж ще се прави, че се вслушва в думите си, но всъщност ще си взима решенията сам. Професиите им често са творчески, от тях се получават прекрасни учени или учители. В случай, че си готова да приемаш странностите му, можеш да се превърнеш в негова опора и да имате хармонична връзка.

Къдрава брада

В случай, че премереният живот звучи скучно за теб, потърси човек с къдрава, рошава брада. С него никога няма да ти е скучно. Вероятно ще има забавна, приключенска професия - например инструктор по сърф. Винаги е душата на компанията и всички го обичат. Само родителите ти едва ли ще го приемат…

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com