X
 
 
Най-важното за коронавируса четете тук
Заедно можем!

Какво я очаква всяка зодия до края на 2021-ва година?

6843
Какво я очаква всяка зодия до края на 2021-ва година?
Снимка: iStock/Guliver

Нека видим какво я очаква всяка зодия до края на годината. 

Овен 

Върховен успех. Идеята за „следване“, както се прилага към човешкия опит, означава, че през тази година е най-добре да следвате правилата, за да бъдете щастливи, здрави и в безопасност. Не бива да се бърка със сляпа вяра или някакъв вид безсмислено следване, по-скоро е главно да обърнете внимание на това да останете в курса, вместо да се бунтувате и да плащате последствията. Ако не сте разумни в избора си на здраве, ще платите цената. Ако слушате тялото си, ще пожънете плодовете на здравето и всичко, което то ще ви позволи. Тази година ще бъде много добра за вас, ако не прекалявате и колкото и да ви е трудно да си починете, да се отпуснете и да отстъпите - ще трябва да вложите това в натоварения си график. Да следваш в това отношение означава да следваш сърцето си, да се грижиш за себе си и да "следваш" законите на природата, което по същество означава да оцелееш доколкото можеш - не изкушавай съдбата, въпреки че смяташ, че това е ритник. Вселената работи с вас, но от вас зависи и да ръководите.

Телец 

Върховна късмет. Тук имаме идеята да строим от нулата. В известен смисъл това символизира възможността, която можете да си дадете, като се възползвате от доброто си здраве и способност да растете, като започнете нещо ново, нещо креативно. Дава ви се шанс да започнете отначало - и да го прекарате през цялата година. Вътре във вас е запалена искра, сега от вас зависи да компенсирате това запалване. Вашият опит през годината зависи от вас; това, което слагате в казана, е това, което ще ядете. Същото важи и за вашите усилия; ако положите усилия, ще изпитате резултатите. Това е годината, в която се утвърждавате като човек, за когото се виждате ... времето за подготовка вече е приключило и вие сте готови да „станете“. Всички области от живота ви трябва да бъдат синхронизирани сега. Добро здраве фенове пламъците на вашия успех. Лошите навици са тези, които сега могат да бъдат оставени на мира. Време е да станете човекът, за когото се познавате. Няма повече мързел, този е на теб.

Късмет и любов очаква тези пет зодии през 2021 година

Ще запазите ли връзката си през следващите месеци? Или пък ще получите предложение за брак? Ще срещнете ли нова половинка, ако сте необ...

Близнаци 

Възвишен успех. Ще станете свидетели на това как мислите ви стават реалност тази година и затова ще бъдете предупредени да поддържате тези мисли продуктивни и креативни. Това е година на изкуството и изказа. Имате избор дали ще надграждате знанията, които вече сте натрупали, или ще се оставите да се върнете в навиците от миналото. Вие също сте човек, който може да влияе и да влияе на другите, което означава, че трябва да поемете отговорност за даването на добър пример. Бъдете добри към себе си и към другите и ще се плъзнете през тази година като шеф.

Рак 

„Постоянството продължава.“ Какво означава това? Във вашия случай това означава, че трябва да се придържате към пътя си тази година и да останете верни на себе си, независимо от всичко. Може да откриете, че през годината започвате да ставате мързеливи, може би дори по-малко внимателни към хората около вас. Има една същност на скуката, с която се научавате да се справяте - и сте си позволили да изпаднете в леност и лично изхвърляне. Това, което ще ви се случи, е, че ще научите дългия урок да се върнете като играч в личната си игра на живот. Тази година ще се борите със собственото си лошо отношение - и със сигурност е нещо, което ще ви трябва, за да спечелите, тъй като самосъжалението и апатията няма да ви донесат това, което искате. Време е да се вдигнете и да се върнете в играта. Вие сте тук, за да живеете, така че се съберете и изживейте живота си.

Лъв 

2021 – Годината на Вола, какво означава?

Годината на Вола, втората от дванадесетте китайски зодиакални животни. Годината на Вола е силна, надеждна и зависима; обаче значението ...

Скромността създава успех. Тази година ще ви донесе урока по удържане заради ученето. Има много неща, които искате да постигнете и рядко имате търпение или характер, за да изчакате вашия ред. По-голямата част от живота си сте живели, получавайки това, което искате, но тази година ще се обърне малко на главата му. Може би никога не сте се замисляли, че все още можете да получите това, което искате, без да убивате това. Скромността ви инструктира да се доверите на себе си; той изрично ви моли да обмислите нещата, преди да действате, и да разберете, че все още можете да бъдете победител, без да сваляте цялата империя. Тази година ще бъдете помолени да направите крачка назад - вашето търпение ще бъде изпитано и вие ще преминете, защото сте силно интелигентни и още повече - адаптивни. Адаптивността е едно от нещата, които ще научите тази година. Завъртете се с него, за разлика от принуждаването му да бъде.

Дева 

Възвишен успех. Тази хексаграма е друг от изключително страхотните начини да се озовете през 2021 година. Имате нужда от нещо силно и обнадеждаващо, за което да се придържате и тази година ще осъзнаете, че тази обнадеждаваща сила идва отвътре във вас. Отдавна сте искали нещо ново и осъзнавате, че животът ви - както на всички - е ограничен. Ние не живеем вечно, а на вас ви писна да се самосъжалявате. Искате да живеете и така тази година ще се окажете ангажирани в много нови и интересни проекти. Ще разберете, че знанието поражда повече знания и с всяко ново нещо, което научите, ще откриете, че за вас се отваря умствена врата, водеща до още по-интересни проекти и начинания. Тази година ще научите значението на даване и вземане ... което също предполага упорита работа и справедливо заплащане, за да го подкрепите. Във финансово отношение това е добра година за вас.

Везни 

Добър късмет. Тази година ще донесе стабилност и сигурност във вашия живот и от своя страна това ще привлече други във вашия кръг. Вашите приятелства ще се разширят и тази година ще срещнете нови хора, които вярват във вас и нещата, в които вярвате. Вие сте човек, който има своите стандарти; знаете какво обичате и добре осъзнавате какво няма да търпите. Въпреки че, не сте човек, който лесно се влияе от другите, все пак сте готови да се научите. Около средата на годината ще срещнете някой, който може да има доста ефект върху вас. Те ще бъдат донякъде учители за вас и вие не само ще приветствате присъствието им, но и ще се радвате да знаете, че вие ​​самите сте в състояние да разширите своя кръгозор. Постоянството е дума, която ще ви води през годината; придържайте се към това, което знаете и създайте живот за себе си въз основа на това, което можете да правите, вместо да се фокусирате върху това, което не можете да постигнете. Ще живеете в истината, тази година, Везни, и това говори много.

Съвети към всяка зодия за по-добра 2021

Започваме всяка година с надежда, че ще е по-добра, успешна и щастлива. Донякъде това зависи от самите нас, но има и неголяма доза късм...

Скорпион 

Свидетелствате за много неща, които ви безпокоят. Ще изпитвате нужда от промяна - в отношението, в личния живот. Вие ще сте твърде наясно с разделението на света и страната и няма да оставите това да ви разкъса. Разделянето настрани е предупреждение: изградете своя собствена основа, така че да имате стабилна основа, по която да вървите. Ако светът се разпада, тогава от вас зависи да стоите високи сами по себе си. Имаш толкова величие, Скорпион, но трябва да го представите тази година, под формата на доброта. Понякога трябва да ударите дъното, за да разберете, че остава единственият начин да се изкачи. Тази година ще изпитате тестове и ще ги преминете всички. Вземете доброто с лошото и знайте, че всичко винаги се оправя в дългосрочен план.

Стрелец 

Върховен успех. Преживял си много през живота си и голяма част от него стана „уроци, научени по трудния начин“. Чувствате се достатъчно смирени, готови да продължите напред и през тази година наистина ще се издигнете над стените на затвора, които са се налагали през предходните години. Тази година има нещо специално, това е година на обновяване и вашата природа е да създавате инерция и напредък. Вашата любима свобода все още ще бъде с вас, въпреки че ще знаете, че цената на тази свобода е знанието, постигнато от болка. Тази година ще изпитате чувството на спокойствие. Очаквайте предизвикателства и ги насочете с разбиране и търпение. Предизвикателствата могат да дойдат под формата на семейство - запазете спокойствие и знайте, че „и това ще отмине“. Откъсването е наградата за упорити битки на сърцето.

Козирог 

Каква ще е годината за дамите от зодиака

Покровителят на 2021 г., Белият метален бик, обещава на дамите по-спокоен период - суетата и враждебността няма да имат място сега. Въп...

Докато ще започнете годината, обмисляйки дълбоко пътищата на света, постепенно ще се преместите на място, където и вие ще бъдете под наблюдение. Това означава, че има известна степен на отговорност, която трябва да понесете за собствените си действия и че ще живеете най-добрия си живот само ако сте в състояние да хвърлите добър, дълъг поглед към себе си и това, което носите на света . Съзерцанието работи и по двата начина - това е вашият поглед към света и световният поглед към вас. Тази година ще ви изведе под светлините на прожекторите, което може да означава, че хората ще търсят поглед към вас или към вас за съвет. Ще почувствате силно да кажете „не“ на нещата, които не ви служат, тази година ... което също ще ви отвори вратите да кажете „да“ на онова, което ви носи радост. Вие сте умни и сте вложили времето. Продължете да търсите навътре за лично прозрение и знайте, че сте истински, господар на вашия свят. 

Водолей 

Превъзходна сила. Въпросното семейство може да е кръвно и повече от вероятно е ... това обаче може да означава и общността, вашите приятели, място, където чувствате, че принадлежите. Тази година ще видите как силата на вашето семейство расте, но голяма част от него ще зависи от това, което сте вложили в неговия растеж. Има и идеята семейството да се разпадне, което може да бъде заплаха за вас, през тази година. Дълбокият урок тук е за дисциплина и стабилност. Ако сте скалата, тогава трябва да сте скалата за вашето семейство - трябва да се покажете за връзката. Нещо ви привлича към сценарий, който може би сте се отказали в близкото минало. До септември ще бъдете представени отново на хора, които смятате за отдавна отминали, и ще трябва да поемете отговорност за тях по някакъв начин. Това, което ще започнете да разпознавате, Водолей е, че сте огромен източник на енергия и макар да не искате батерията ви да се изтощи, ще научите, че има много енергия, която трябва да вземете, когато давате на равни порции. Ще бъдете изненадани колко много любов ще възнамерявате тази година и още по-изненадани колко ще се радвате заради това. 

Риби 

Мощност и ефективност. На път сте да изпитате силата на числата, Риби и това означава, че усилията ви ще бъдат представени от много различни хора тази година. Имате страхотни идеи и сте се сдържали поради липса на възможност или лош момент. Тези дни свършиха. Ще намерите начин да се придвижите през целия негатив, който измъчва планетата, и ще трябва да зададете правилните въпроси. В миналото не сте се сещали да зададете определени въпроси, но нещо за тази нова, 2021 година, ви е накарало изцяло нов ход на мисли. Вие не само искате увереност - вие я имате и именно тази печеливша поредица от самоуважение ще ви направи донякъде лидер от вас. Може да не сте знаели, че го имате в себе си - да, вие сте естествен лидер и може би „правилният“ въпрос, който трябваше да задавате през цялото време, е „Как мога да служа?“ Вече не ви занимава „Какво мога да получа?“ Вашата перспектива тази година е на път да ви направи безкористни - до известна степен. Но наградата ви ще дойде под формата на правене на добри дела за другите и любовта и подкрепата, които те от своя страна ще ви дадат ... в изобилие. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ трик за премахване на ръждата от мивката

Каква майка ще бъдете, според зодиакалния си знак?  

Лятна вила без хладилник: Как да запазим нетрайната храна

КЪСМЕТЧЕ за 19 юни според зодията

Нека изгоним лошото настроение с тези страхотни вицове!

5-те храни, които ще засилят метаболизма ви

Дневен любовен хороскоп за този уикенд, 19 – 20 ЮНИ

Actualno.com

Етикети:

Най-важното за коронавируса четете тук
Заедно можем!
Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъдете активен участник в промяната!

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд ЕООД

IBAN: BG53UBBS80021021528420

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com