Какво казват за теб линиите на ръката ти

138750
Какво казват за теб линиите на ръката ти

Казват, че линиите на дланите ни могат да разкрият както това какви сме по душа и характер, така и какво ни чака в бъдещето. Имаме много общи черти помежду си и линиите на дланите ни имат много общо. Има три линии на дланта ни, които са най-ясно изразени - главната линия, линията на живота и линията на сърцето. Всяка от тях може да подскаже същността ви, а и същността на всеки, на когото искате да разчетете ръката. Запомнете: линиите се разчитат само на лявата ръка, а картинката по-горе ви показва наименованието на всяка една от тях.


Какъв човек си според формата на пръстите ти

Има теория, че формата на устните, цвета на очите или типа фигура, която имаме говорят за това какви хора сме, какъв характер имаме и к...

ГЛАВНАТА ЛИНИЯ

Къса линия (завършва близо до центъра на дланта ти): Имаш бърза мисъл и стигаш до верните заключения за хора и събития без много усилия. Остър ум и добра преценка за живота като цяло, което е рядкост и се цени много.

Дълга права линия (почти по цялата дължина на дланта): Анализираш прекалено много нещата от живота и мислиш много преди всяка крачка, която правиш. Това ти пречи да живееш пълноценно и безгрижно, но ти помага да избегнеш и доста сериозни грешки.

Линия, която се разделя на две:
Чувствителна натура си и усещаш много добре хората около теб, за това и винаги се обръщат за помощ към теб, когато имат проблем. Винаги знаят, че ще ги разбереш и че ще им дадеш правилния съвет.

Дълга закривена линия (отиваща към долния край на дланта): Много креативна личност, която постига успехите в живота си по артистичен начин - хоби, професия или нестандартно мислене за бизнес.

ЛИНИЯТА НА СЪРЦЕТО

Дълга права линия: Рационалист си и имаш аналитично мислене, което ти помага да взимаш добри решения при напрегнати ситуации. Околните харесват у теб това, че винаги се съобразяваш с чувствата и настроенията им.

Къса права линия: През целия си живот гониш свободата си, пътуваш много и никога не оставаш на едно и също място за дълго време. Също така показваш любовта си чрез действия, не само с думи.

Дълга закривена линия
(отиваща нагоре и завършваща непосредно до средния пръст): В кръвта ти кипи страст - за живот, за работа, за любов и за всеки миг, който се стремиш да не изпуснеш. Човек на живота, който оценява и малките, и големите неща.

Къса закривена линия (отиваща нагоре и завършваща на сантиметър-два от средния пръст): Резервиран си, по-затворен и нямаш нуждата от много голям приятелски кръг, за да си щастлив. Обичаш домашния уют и имаш нестандартно мислене за нещата от живота.

Линия, в която има Х: Сложна личност с много особен поглед върху света, но с много високи приоритети, които никога не престъпваш - достойно за уважение.

Линия, която се разделя на две:
Емоционален човек. Целият ти живот се върти около емоциите - вземането на решения, състоянията, в които се намира и усета за хората, всичко е подчинено на вътрешното ти усещане

ЛИНИЯТА НА ЖИВОТА

Дълга линия: Силен си и знаеш какво значи истинска борба. Имаш късмет в любовта и знаеш как да постигнеш всичко, което си наумиш.

Къса линия:
Винаги имаш нужда от човек, който да те подкрепя. Страхуваш се от нещата от живота и ти е нужен силен и стабилен партнор, който да те подкрепя. Чувствителна натура си.

Бледа линия: Мечтател и краен оптимист, който никога не може да види лошата страна на живота. За теб всяко лошо нещо се случва, за да дойде по-добро. Имаш силно развито въображение.

Прекъсната линия:
Всяко прекъсване значи голямо сътресения в живота ти или сериозно решение, което си взимал или предстои да вземеш. Силна личност си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Знаете ли с какво се хранят охлювите?
Знаете ли с какво се хранят охлювите?

Охлювите напоследък се превърнаха в доста популярни домашни любимци. Те са интересни за отглеждане и непретенциозни към изхранването си. Сред...