Какво казват за вас линиите на ръцете ви?

21633
Какво казват за вас линиите на ръцете ви?
Снимка: iStock/Guliver

Ръцете ни и линиите върху тях са уникални така, както сме уникални ние като хора. Хиромантията е древна метод за „гадаене“ и анализ на характера, основаващ се на линиите на ръцете, познат от древната китайска култура. Линиите на ръцете показват както съдбата, така и характера. Не по-малко красноречиви са и линиите на китките, които освен характера разкриват и евентуални здравословни и лични проблеми. Дори да не сте вещи в гледането на ръка или да не вярвате в предсказанията, може да прекарате забавно времето си с приятели, опитвайки се да разгадаете какво вещаят линиите на дланите и китките ви.

Разгадайте линиите на китките

Погледнете дланта си и вижте колко деца ще имате

Не е тайна, че всички изпитваме откровено любопитство към това колко деца ще имаме и какъв пол ще имат те. Благодарение на хиромантията...

Повечето хора имат 3 линии на китките си, но и наличието на едва две или на цели четири не е изненада. Първата линия е показателна за здравето и потенциалната опасност от различни хронични заболявания. Ако е накъсана, сочи крехко здраве и нетолерантност към стреса, следователно необходимост от скъсване с вредните навици, съставяне на здравословно меню, практикуване на подходящ спорт и да не се пропускат редовните профилактични прегледи. Плътната и ясна линия, която не е прекъсната, сочи отлично здраве и устойчивост на организма към психическо, физическо натоварване, стрес и инфекции.

Втората линия е тази на парите и финансовото състояние. Ако е плътна, тя показва шанс за натрупване на богатство и охолен живот. Прекъсната линия не сочи нищета и бедност, но показва, че ще е по-трудно да се поддържа добро финансово състояние и е нужно повече внимание при влагане или залагане на средства, както и по-стриктно изготвяне на месечния бюджет.

Хората, които имат и трета линия, са специални. Те могат да очакват добро развитие в професионален план, благодарение на покровители, както и изкачване в йерархията в работата. Не е изключено да съградят работещ и успешен свой бизнес.

Четвъртата линия не се забелязва върху повечето китки. Ако я виждате върху своята, ще имате дълъг и щастлив личен живот, ще постигнете всички свои цели и ще сбъднете мечтите си, ще изградите семейство с изключително много деца и ще съградите голям дом. Липсата ѝ не показва невъзможност за създаване на семейство или провал в брака, но говори, че то ще бъде традиционно и с очаквания нормален брой наследници.

        Разгадай характера по линиите на дланите

Ако имате този знак на дланта си, вие сте голям късметлия

Науката хиромантия се занимава с тълкуването на линиите на дланта на ръцете и дава важна информация не само за нашия характер, но и за ...

        Първата линия, която е най-близо до основата на кутрето ви, се нарича линия на сърцето и говори много за характера. Сравнете тази линия при двете си ръце. Възможно е тя да е еднаква и на едно и също място върху двете длани, както и на едната ръка да е по-високо разположена в сравнение с тази върху другата.

        Ако линиите са еднакви и разположени на едно и също място върху дланите ви, това разкрива чиста душа, добро сърце, състрадателност и лоялност. Чувствителността и съпричастността към чуждото страдание и болка са отличителна ваша черта. Хората с еднакви линии избират за свой спътник в живота човек, когото отлично познават.

        Ако линията на лявата длан е по-ниско разположена от тази върху дясната, това сочи, че сте лидери, държите на доверието, честността и дадената дума. Не понасяте традиционното, стремите се към оригиналност и държите на своята свобода. Надрастнали сте възрастта си и реално се държите, мислите и действате като по-зрели. Това обяснява защо избирате по-възрастни партньори и в личен, и в професионален план.

        Ако линията на лявата ръка е по-високо разположена от тази върху дясната, това сочи, че сте боец във всеки смисъл на тази дума. Обичате предизвикателствата и те ви помагат да покажете най-доброто от възможностите си, да изненадате както околните, така и себе си. Ревниви, страстни и пламенни, вие се нуждаете от стабилна опора в живота, партньор, който ви разбира и уважава тази ваша странност. Овладейте агресията.

        Върху дланта са отчетливи още две линии. Средната се нарича главна, а най-долната – тази около палеца ви – е линията на живота. Дългата линия на живота показва борбени натури, постигащи целите си, късата – чувствителни, нуждаещи се от подкрепа и опора, а бледата – мечтатели, живеещи често в свой измислен свят. Прекъсната нашепва за сътресения в личен, професионален или здравословен план.

Значенията на линиите на китката

Всеки белег по тялото ни разкрива тайни за човека.  Както татуировките и белезите са наши истории и символи, а бенките са свързан...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла
Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Раздялата никога не е лесна, но не е задължително да е краят на света. Независимо дали вие сте инициирали края на отношенията или сте от другата страна,...