Какво куца в любовта при всяка зодия

16012
Какво куца в любовта при всяка зодия
Снимка: iStock

Овен

Овенът има силна доминираща същност, която не винаги може да овладее. Въпреки, че имате добри намерения, но не винаги успявате да ги изразите. Любовта изразявате под формата на тревога, а желанието да помогнете – кара ви да изглеждате прекалено критични. Искате най-доброто за човека до вас, но често го наранявате. Това ще бъде проблем, ако не се научите да изразявате емоциите си.

Телец

Той има обвивка, която е почти непробиваема, която не позволява на другите да надникнат зад нея. Често обиждате хората, без да искате, но въпреки това сте загрижени за тях. Проблемът е, че не знаете как да покажете тази загриженост. Понякога изглеждате твърде тъп или пък прекалено искрен. Важно е да се научите да слушате другия и да се опитате да разберете околните.

Близнаци

Те са склонни да се фокусират прекалено върху себе си и кариерата си. Склонни са да поставят работата пред връзката. Радостта от успеха не може да бъде пълна, тъй като сте сами и не можете да го споделите. Виждате нещата в черно и бяло. Когато си харесате някого, вие сте готови да се ожените за него на втората среща, а това плаши отсрещната страна. Също така, не оценявате и връзките ,които имате.

Рак

Представителите на тази зодия са едни от най-стабилните за сериозни взаимоотношения, но те имат и стара душа. Проблемът в това е, че привличате противоположната страна. Ракът си пада по хора, които може да „поправи“. Впускате се във връзка, която изисква прекалено много инвестиция от ваша страна. Вие сте склонни да се раздавате за всички, но в един момент това започва да ви тежи. Понякога искате да имате своята половинка, която ще направи всичко за вас. Искате да имате обикновена нормална връзка.

Лъв

Той се чувства напълно добре без връзка. Разчитате повече на приятелите си и държите семейството настрана, когато се опита да ви се бърка. Лъвът е забавен и може да изглежда щастлив сам. Истината е, че той се страхува да бъде наранен. Ще бъде доста по-щастлив, ако допусне някого до себе си и свали всички прегради. Когато е с точния човек, той ще свали всички преструвки, че не го е грижа за любовта.

Дева

Те се фокусират прекалено много в това да намерят баланс в живота си. Често издигат стени, защото ги е страх да не бъдат наранени. Когато искат човек до себе си, те искат той да изпълни всички изисквания. Доста прибързано оценяват човека до себе си и са склонни да пропуснат любовта. Това обаче не е решение. Опитайте се да приемете себе си и така ще приемете и другите. Не винаги трябва да бъдете сериозни, понякога просто трябва да се отпуснете.

Везни

Много хора си мислят, че трябва да правят нещата като вас, но се замислете дали това не е свръхкомпенсация затова, че не се чувствате добре. Отхвърлянето на миналото е причина да се съмнявате в себе си. Върнете се назад и подобрете именно тази връзка. Не се връщайте към бившия си партньор, тъй като не е идеален. Ако беше такъв, нямаше да го напуснете и да търсите нещо по-добро.

Kакво ще накара зодиите да разлюбят партньора си завинаги

Любовта е много силно чувство, но изключително крехко. Хората могат да се обичат и да мислят, че нищо няма да ги раздели, но след това ...

Скорпиони

Те са склонни да бъдат осъдителни към себе си, но и към другите. Поставят си високи цели и ги постигат, от което са щастливи. Тези успехи обаче са висока летва за останалите. Вие се опитвате да виждате само негативните черти и когато някой ви засегне сте и много злопаметни. Дори да не знаете какво да кажете, за вас е важно да сте винаги първи в спора. Фактът, че не давате шанс, ще накара много добри хора да си тръгнат от вас.

Стрелец

Те обичат някого с всички негови предимства и недостатъци. Когато са наранени предпочитат да бъдат сами. Казвате си, че няма да се влюбите отново, но това се случва. Също така, много често поставяте изпитания пред избраника ви, за да сте сигурни, че това наистина е човекът за вас.  Когато обаче решите, че това е човекът за вас, то вие решавате да се отдадете и наистина сте стабилни във връзката си. Имате склонност да ги превръщате в център на живота си и това води до болка за вас, когато приключат. Внимавайте с този си навик и бъдете по-внимателни в следващия път.

Козирог

Месечен любовен хороскоп за март

Овен Не е изключено през март да се сблъскате с малки проблеми с любимия ви човек. Разбира се, винаги има начин да избегнете конфликта...

Той е човек, който обича да вижда най-доброто във всеки човек, дори да му показват обратната страна. Независимо дали става дума за липса на увереност или пък не искате да бъдете сами, то имате навика да избирате грешните хора. Бъдете предпазливи в това кой допускате до себе си и не се впускайте в мимолетни връзки.

Водолей

Той се опитва да бъде нещо, което не е. Макар, че искате да се грижите за някого и да му се отдадете изцяло, то вие сте доста резервирани в любовен план. В миналото сте били наранявани и това ви пречи да се отпуснете. Мислите, че емоциите са израз на слабост, но всъщност те са начинът да се свържем с някого на по-дълбоко ниво. Ще срещнете някого, пред когото няма да ви е страх да се разкриете.

Риби

Те са склонни да дават сърцето си на всеки и виждат само доброто в даден човек. Това често ги кара да страдат, тъй като го показват към хора, които не го заслужават. Вие сте прекалено романтични и искате нещата да станат по-бързо. Това обаче може да подплаши другия човек и затова  добре да бъдете по-търпеливи и да изчакате всяко нещо да се развие с времето си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дрехи с лоша енергия: 10 неща, които ви правят нещастни според фън шуй

Истински гении: 6 неочаквани навика, които разкриват интелектуалец - проверете дали ги имате

Как да имаме успешна връзка с по-млад мъж?

Как да спрем да се обиждаме от други хора: 8 стъпки към нов живот

Дрехи, които ви карат да изглеждате дебели: 10 модни грешки, които всяка жена прави

Сбъднати мечти: как правилно да благодарим на Вселената (и защо е необходимо)

Тайни за гладки пети: Как да предотвратите и лекувате напуканите пети?

Знаете ли как се размножават медузите?

Никога не правете това: Типични грешки, които много хора правят при сервиране на ястия

Прости правила за избор на правилната възглавница за сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com