Какво може да изкара извън нерви трите ВОДНИ зодии

2289
Какво може да изкара извън нерви трите ВОДНИ зодии
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек реагира различно, когато някой го раздразни. Що се отнася до водните зодии, те притежават вътрешна интуиция и са изключително прозорливи, понякога това тяхно качество даже е плашещо. Не е ясно, но те винаги знаят това, което си мислите, че не знаят. Не обичат да се разкриват и мразят да занимават другите със своята особа.

Дори и да си мислите, че ги познавате добре, те винаги могат да ви изненадат с нещо ново и неочаквано. Ако имате нужда от съвет в любовта, можете да разчитате на тях, защото те са вещи в този занаят и могат да ви посъветват нещо наистина умно. Но ако се влюбите във водна зодия, бъдете готови да нагазите дълбоко и се пазете да не се удавите в морето от любов.

1. Зодия Рак

Характерното за Раците е, че те бързо се изнервят и често пъти избухват за дреболии. Тяхната чувствителност и емоционалност е всеизвестен факт. Ако някой направи опит да ги озъбти, те могат да се озлобят още повече.
Раците не обичат къщата им да е с главата надолу. Тъй като те ценят домашното огнище, предпочитат всичко да е уютно и подредено и се ядосват, когато видят разхвърляна къща и неподредени предмети. 

Тази зодия е доста прикрита и рядко би споделила някоя своя тайна. Ракът не се вълнува и от потайностите на другите, затова не е нужно да им разкривате нещо на всяка цена.
Раците не обичат някой да ги им дава зор да свършат нещо по-бързо. Те по-скоро са готови да му кажат да се оправя сам. Ако искате много от тях, това им става досадно и те са готови да ви отрежат.

Раците обичат да отстъпват една крачка назад, когато се налага. Това движение често е удобното за тях. То показва, че те си имат индивидуално мнение по даден въпрос.
Раците не обичат да прибързват с важните решения. Те искат да обмислят по-обстойно дадения казус и тогава да действат. Не обичат някой да ги пресира или форсира.
Когато шофират, Раците не обичат да правят излишни маневри. Както зад волана, така и в живота.

2. Зодия Скорпион

Скорпионът обича бързо да достига до същноста на въпроса. Мрази шикалкавенето и се изнервя, когато някой го мотае или бави. Често пъти обаче остава разочарован от това, което е открил, може би защото е прибързал. 

Това са зодиите, които е най-трудно да ядосате

Някои зодии са надарени с ангелско търпение и е почти невъзможно да ги ядосате. Ето кои са те. Рак Родените под този знак всъщност са...

Скорпионите обичат да отмъщават. Ако някой ги засегне, те няма да го забравят и ще дойде време да ви го върнат тъпкано. Не очаквайте бърза прошка от тази зодия, по-скоро се гответе първо за ответен удар.

Ако някой не споделя мнението на тази зодия, Скорпионът започва да се нервира. Той си мисли, че винаги е прав и ако искате да наложите своето мнение върху него трябва доста да се постараете, преди да го убедите.

Не трябва да прекалявате с критиката към един Скорпион, защото той го приема твърде навътре и може да се обиди. Поднасяйте му информацията постепенно, за да може да я осъзнае.

Скорпионът обича да си поставя някаква цел. Колкото и да е трудно и понякога нереалистично, той някак си успява да я постигне. Затова той държи да е сред хора, които имат еднакво мислене с тях и вървят само напред.

3. Зодия Риби

По какъв начин се НЕРВИРА всяка зодия

Нека видим как влияе зодията на емоционалното ни състояние и на начина, по който реагираме в по-напечени ситуации. Астролозите разкрива...

Не се опитвайте никога да заблудите или излъжете една Риба. Тя ще ви хване по-рано, отколкото сте си мислили. Тяхната интуиция им помага да усетят що за човек сте.

Рибите винаги се стремят да говорят с аргументи и доказателства. Това им помага, когато се опитат да прокарат някаква важна теза или решение. Ако хората около тях не ги подкрепят, Рибите просто ги игнорират и продължават напред.
Рибите не обичат пияните хора около тях, ако те самите не пият.

Рибите мразят безцелните приказки, защото са наясно, че не могат да извличат полза от подобни събеседници. Те предпочитат смисленият разговор, в когото да вникнат дълбоко.

Когато Рибата усети, че само тя дава чувства в любовта и не й се отговаря със същото, тя е готова веднага да прекрати отношенията с този човек. Тази зодия предпочита взаимствеността.

Рибата мрази да гледа неизмити съдове в кухнята. Миенето на чинии не е любима тяхна дейност, затова те предпочитат да ядат в кутии с прибори за еднократна употреба.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно