Какво никога няма да си признае всяка зодия?

10606
Какво никога няма да си признае всяка зодия?
Снимка: Unsplash

Всяка зодия пази своите тайни и има неща, които никога няма да признае за себе си. Нека видим какви са те: 

ОВЕН 

Няма да признаете, че понякога вземате ужасни решения. Просто толкова се вълнувате от нещо, че не винаги го обмисляте. Вие сте импулсивни и нетърпеливи и тези две качества могат да ви създадат проблеми, особено когато ви карат към нещо безразсъдно и безотговорно.

ТЕЛЕЦ 

Отказвате да признаете, че може да грешите. Във вашия свят никога не сте дезинформирани, заслепени от емоции или дори объркани. Трябва да е страхотно винаги да си прав, дори когато не си и никога да не чувстваш нужда да правиш компромиси или да се извиняваш.

БЛИЗНАЦИ 

Няма да приемете факта, че сте лекомислени. Не че се опитвате да бъдете глупак, просто сте склонни да прекалявате с нелепите твърдения и никога не си давате достатъчно време да проучите това, което защитавате като теза. Имате затруднения да бъдете честни с хората, ако смятате, че това ще им навреди.

РАК 

Отказвате да се изправите пред истината, че можете да бъдете изумително прилепчиви. Макар да е вярно, че сте много отворени за това как се чувствате във всеки един момент, вие не сте чак толкова предразположени с факта, че сте гадни. Държите дълго след като някой се е опитал да ви ядоса. 

ЛЪВ

Това, което изглежда не знаете, е, че можете да бъдете толкова горделиви, че да излезете арогантни и претенциозни. Мислите, че знаете най-добре във всяка ситуация и че всички останали трябва да ви слушат. Може да сте прекрасни, но не и когато налагате мнението си на хората. 

ДЕВА 

Не обичате да признавате, че ви е грижа (отчаяно) за това, което мислят другите хора. Много сте критични към себе си и се притеснявате, че хората ще помислят, че не сте достатъчно добри. Но не можете да правите нещата само защото смятате, че това искат други хора; трябва да правите това, което ще ви направи щастливи и удовлетворени.

ВЕЗНИ 

Няма да признаете, че падате като всички останали и че понякога трябва да помолите за помощ. Не е нужно да сте щастливи през цялото време, така че хората да ви харесат, нито е слабост да поискате помощ. Хората, които се грижат за вас, не просто ви обичат, защото сте робот, който няма чувства и е напълно самодостатъчен - харесват ви, че сте емоционалният човек, какъвто сте.

СКОРПИОН 

3-те зодии, които трябва да внимават през АВГУСТ

Макар летен и горещ, за някои от знаците месецът ще е напрегнат по една или друга причина.  Вижте за кои знаци става въпрос: ВОД...

Вие отказвате да видите, че можете да бъдете изключително твърди. Ако някой не се съобразява с начина ви на поведение или битие, вие сте готови да скъсате отношенията с него. Не вярвате във втори шанс и не прощавате. 

СТРЕЛЕЦ 

Нямате представа колко невероятно сте егоцентрични. Мислите, че сте безкористни, но правите само хубави неща, за да получите добра реакция и хората да мислят положително за вас. Това не е алтруистично, а манипулативно.

КОЗИРОГ

Няма да се изправите пред факта, че сте самотни. Опитвате се да се преструвате, че сте толкова фокусирани върху успеха, че нямате време за връзки, но истината е, че се страхувате, че ще бъдете отхвърлени. Опитвате се да се предпазите от болка, но болката от изолацията е още по-лоша.

5-те зодии с нова връзка през АВГУСТ

ЛЪВ От известно време сте в застой, който ще претърпи сериозен обрат този месец. Ще греете по-ярко от всякога и всички ще са привлечен...

ВОДОЛЕЙ 

Няма да признаете, че понякога обичате да се противопоставяте, само за да бъдете на контра. Противоречията в името на противоречията са някак безсмислени. 

РИБИ 

Позволявате да си преувеличавате истината за по-добра история. Реалността може да бъде толкова скучна и предпочитате да въртите нещата, за да ги направите по-интересни и ето защо сте толкова креативни: защото естествено мислите нестандартно.

Източник: yourtango.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Боядисване на яйца 2024 г.: Легенди, вярвания, техники и обичаи

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 2 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 2 май /валутен калкулатор/

Любовна магия в действие: Как да разберете, че на съпруга ви е направена любовна магия

11 стъпки как да спрете да тежите на врата на съпруга си и да започнете да „правите пари“

7 твои маниера, които оставят ужасно първо впечатление след разговор

Вредно ли е да се пие чай непосредствено след хранене?

Освен агне: Какво друго трябва да се яде на Гергьовден?

Как се пише: полилей или полюлей?

Защо задължително се яде агне на Гергьовден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com