Какво носи Денят на свети Валентин за вашия зодиакален знак?

7100
Какво носи Денят на свети Валентин за вашия зодиакален знак?
Снимка: iStock/Guliver

Какво ще ви донесе Свети Валентин тази година? Нека видим как Денят на влюбените ще зарадва всяка зодия:

Овен

Чувствате се емоционални и романтично настроени? Има защо, скъпи Овни. Луната е във вашия пети дом, което ви подготвя за всичко забавно и романтично, споделят водещите астролози. Венера и Марс в Козирог (който се поддава на земна чувственост) дават основа за положителни преживявания. Насладете се на деня на любовта - той е специален за вас. 

Телец

Предстои ви уютна вечер, Телци, която включва романтична вечеря. Разположението на Венера и Марс в Козирог, показва удобна среда. „Тази година 14-ти февруари може да бъде прекаран у дома, наслаждавайки се на компанията на специален човек. Защо да не допълните комфорта с вана с балончета или спа преживяване?

Близнаци

С вашата склонност към страстта към скитанията, Близнаци, може да прекарате деня, скачайки от една изненада на друга. Може би ви очаква пътуване по случай Свети Валентин? Ако не ви подарят такава изненада, то може самите вие да я направите. 

Рак

Имаш ли специален човек наум, Рак? Покажете любовта си към този/тази, които са най-близки до вас, независимо по какъв начин. За тази цел няма нужда да планувате нещо грандиозно. По-важен е самият жест на любов и съпричастност. 

Лъв

Странните корени на Деня на свети Валентин

За някои Свети Валентин е топъл и мил празник, за други е повод за тъга. Всичко това заради романтичното настроение, цветята и шоколадо...

Свети Валентин може да ви донесе малко драма, скъпи Лъвове. Знаем, че искате да блеснете със страхотен подарък и да засенчите всички. Все пак няма нужда от нерви при вашите терзания. Сигурни сме, че сте планирали излизане някъде и публичен романтичен жест, който да съперничи дори на романтичните филми, които обожавате. 

Дева

Девите са пълни с енергия и искат да покажат любовта си, но са леко в конфликт между това да искат да прекарат време със своята половинка и с желанието си да бъдат у дома. Най-добре е да се съобразите и да заведете партньора си в техния любим ресторант. Вашата интровертна личност ще преживее една вечер навън. 

Везни

За Везните е важно да прекарат време с човекът, който е пленил сърцето им. Детайлите не са от значение. Може да е вечеря навън или гушкане у дома. За тях Денят на влюбените е просто поредната вечер от дълъг любовен романс. Везните показват любовта си всеки ден по значими начини, но все пак може да добавят нещо екстра за празника. Цветя, секси бельо или нещо друго, което да бъде приятна изненада.

Най-страхотните пожелания за Свети Валентин, 2022 година

На крачка сме от един от най-романтичните дни в годината, а именно Свети Валентин. На 14 февруари във въздуха се носят любов, нежност, ...

Скорпион

Скорпионите са кариеристи и трябва да внимават работните им задължения да не се застъпят с романтичните им планове. Съветваме ви да приключите работа по-рано, да купите букет цветя (за мъжете) или да направите вечеря-изненада (за жените). Вечерта може да включва романтичен филм и приятно време под завивките. 

Стрелец

Плановете за пътуване може да се сбъднат в любовния ви хороскоп. Стрелците може да пътуват на Свети Валентин тази година или ако това не е възможно, може да получат подарък пътуване за друга дата. Атмосферата на поднасяне е важна и именно заради това препоръчваме да изненадате своята половинка подобаващо. 

Козирог

Какво да направите, ако сте с разбито сърце на Свети Валентин?

Свети Валентин е известен като ден на любовта, но ако са ви разбили сърцето, този празник може да ви причини много психически проблеми....

Перфектният Свети Валентин за Козирозите е този, който им дава възможност да се отпуснат. Те са родени лидери и за тях е важно да имат спокойствие в празниците.  Марс и Венера са във вашия първи дом, който се фокусира върху себе си, Козирози. Едно спа преживяване или релаксиращ масаж ще бъде чудесен подарък, който може да получите именно за празника. 

Водолей

Водолеите ще последват примера на Везните и ще искат просто да прекарат повече време в прегръдките на хората, които обичат. За тях е важна интимността и близостта. Останалото са детайли, които са приятни, но не и съществени. 

Риби

Това е мечтан и топъл ден за Рибите. Вероятно ще имате планове за тази нощ да отидете някъде, където сте искали да отидете от доста време. Може би това е специален ресторант или друго вълнуващо място. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 22 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 22 май /валутен калкулатор/

Знаете ли колко е дълга Стара Планина

5 мощни талисмана за късмет, успех и пари

Отношенията ви са в криза? 4 знака, че Вселената тества връзката ви

Как да върнем страстта във връзката си?

3-те принципа, върху които се гради щастливият семеен живот

Как да превърнете вазата в талисман за сбъдване на желания?

5 неща за себе си, които трябва да кажете само на мъжа, за когото ще се омъжите

Модните тенденции, които се върнаха от миналото и защо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com