Какво означават сънищата, в които се давим и толкова ли са опасни?

1433
Какво означават сънищата, в които се давим и толкова ли са опасни?
Снимка: Thinkstock/Guliver

Често имаме сънища, които ни карат да се притесняваме и да търсим отговори в подсъзнанието си. Снимките, свързани с неприятни усещания, заемат специално място, така че е толкова важно да знаем какво всъщност означават виденията, в които се давим или не можем да излезем от водата.

Сънищата често отразяват нашите емоции, но в определени моменти подсъзнанието се стреми да „премине“, придружавайки сънищата със странни образи, които е важно да се тълкуват правилно. Специалистите помагат да осъзнаете какво точно означават сънищата, свързани с водата, и дали представляват опасност за реалния живот.

Сън, в който се сънува неизбежното, често показва, че тялото работи до краен предел. Преминаването под вода без съпротива означава опит на подсъзнанието да покаже изтощение и необходимост от възстановяване, преразглеждане на графика и отказ от прекомерни натоварвания.

Неприятни сънища и кошмари - какво се опитва да каже нашето подсъзнание?

Падане под лед насън свидетелства за факта, че вашите планове в един момент ще се сринат. Подобен сън значи, че човек не е нужно да разчита на непроверени проекти, да не гласува доверие на непознати хора и да действа безразсъдно. Често крехкият лед и отрезвяващата ледена вода предупреждават, че все още не си струва да действате - трябва да изчакате и да проверите отново решенията си.

Да видите как се давите отстрани говори за възможности за бърза промяна. Какви ще са те може да се съди по емоциите. Ако няма страх и безпокойство, тогава скоро животът ще донесе приятна изненада. Тревожните чувства или дори страхът показват, че в действителност трябва да се подготвите за тест, който е важно да направите с чест.

Сънищата, които предсказват нещастие

Поглед изпод дебелината на слънчевите лъчи и чистата вода обещават бързо разрешаване на трудностите. Сънят показва необходимостта да останете непоколебими и да не променяте плановете си. Скоро ситуацията ще бъде разрешена в полза на този, който има такава мечта.

Да се удавите в бурни води, без да виждате повърхността говори за предателство или объркваща ситуация. Такъв сън показва невъзможността да се намери изход от обстоятелствата. Експертите в областта на биоенергетиката препоръчват разговори с близките, за да намерите заедно единствения истински път към успеха.

Мнозина изпитват ужас да сънуват, че се давят, че са във водата без някаква гаранция, че ще се измъкнат живи. Това е напълно логично, но е само сън.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com