Какво пречи в любовта на всяка зодия?

11389
Какво пречи в любовта на всяка зодия?
Снимка: iStock/Guliver

ОВЕН

Повечето ви проблеми в любовта са свързани с това, че желаете да доминирате във връзката и рядко взимате предвид чувствата на партньора си. Макар да имате добро сърце, то срещате сериозни трудности да го покажете пред останалите. Трудно ви е да изразите емоциите си и ако не поработите върху тези проблеми, то ще ви коства много.

ТЕЛЕЦ

Това, че винаги поставяте себе си на първо място, е основния ви проблем. Не се съобразявате с останалите и дори изграждате невидими стени. Не допускате лесно хора до себе си и не слушате другите, когато говорят. Често приказвате, без да си мислите и това ви злепоставя. Опитайте се да слушате повече и да подхождате с разбиране към останалите.

БЛИЗНАЦИ

Често не си давате сметка какво имате, докато не го загубите. Вие сте обзети от мисълта за крайната цел на пътуването и пропускате това, което се случва по време на самото пътуване. Фокусирате се върху себе си и целите ви, което ви отдалечава от партньора. Допускате прибързани грешки, тъй като много лесно се влюбвате и скачате с двата крака в любовта.

6 зодии, обичани от парите и късмета

РАК

Прекалено лесно се доверявате и често си патите от това. Нараняват ви, тъй като сте прекалено мили и вежливи. Допускате да ви се качат на главата и често връзките ви не се развиват по начина, по който искате. Свикнали сте да се раздавате докрай в любовта и понякога прибързвате да го правите за хора, които определено не го заслужават.

ЛЪВ

Самозалъгвате се, че за вас любовта не е от значение и по този начин се опитвате да се оправдаете, че нямате нужда от нея. Истината обаче, е съвсем друга и честно казано няма човек, който да не иска да бъде обичан. Често пренебрегвате партньора си, заради приятелите ви, тъй като искате да бъдете център на вниманието и околните да ви се възхищават. Истински щастливи обаче, ще бъдете, когато оцените какво имате до себе си!

Разберете кои са зодиите, между които любовта е неизбежна

ДЕВА

Прекалената самокритичност ви вреди. Отпуснете малко края и се насладете на живота. Бъдете по-отворени към нови запознанства и преодолейте срамежливостта си. Научете се да допускате хора до себе си и преодолейте страха си от недоверие. Намалете малко критериите за партньор, тъй като перфектни хора няма и ако чакате принца на бял кон, то ще трябва да ви разочароваме.

ВЕЗНИ

Грешки от предишни връзки ви пречат да продължите напред и да откриете щастието. Оставете миналото зад гърба си и спрете да сравнявате новият с предишният. От тези сравнения губещият си ти и това показва, че не се обичате достатъчно. Научете се да бъдете щастливи и не се раздавайте за хора, които не го заслужават. Не позволявайте на миналото да ви измъчва и да съсипва бъдещето!

СКОРПИОН

Имате изкривена представа за справедливост, която в някои случаи ви пречи. Особено когато става дума за любов. Изисквате неща от партньора си, които всъщност не му предлагате. Прекалено самокритични сте и често изпадате в самообвинения, които няма да ви помогнат да продължите напред. Спрете да се вглеждате в негативните черти на партньора си и просто ги приемете. Обичайте го такъв, какъвто е!

Ако сте една от тези зодии, вие вярвате в любовта за цял живот!

СТРЕЛЕЦ

Бързо се влюбвате и правите всичко с необуздана страст. Дори имате склонност да превърнете в лепки и не зачитате личното пространство на партньора си. Подобно поведение няма да доведе до нищо добро и дайте свобода на половинката си. Не се затваряйте в себе си, когато ви наранят и намерете отдушник на емоциите си. Стига сте поставяли хората на изпитания и просто им гласувайте доверие.

КОЗИРОГ

Правите грешни избори, тъй като прекалено много анализирате и премисляте нещата. Често пропускате удобни възможности, тъй като не сте сигурни в себе си и вие е страх да поемете риск. Знайте, че 20 секунди проява на смелост могат да преобърнат живота ви много добре от 20 години в чакане на най-добрия момент. Приемете, че някои неща просто не им е писано и ако се объркат - вземете си нещата и си тръгнете. Не удължавайте агонията и продължете напред, без да се обръщате назад и за миг!

ВОДОЛЕЙ

Имате проблем с изразяването на емоции и дълбоко потискате в себе си всичко, което ви нарани. Всъщност никой не знае, че сте изключително чувствителни личности, които своето "дебелокожие" крият раними души. Време е да признаете пред себе си, че имате нужда от сериозна връзка и да освободите чувствата си. Това, че сте били наранени или отхвърлени не бива да ви създава пречки в бъдеще. Знаете, че емоциите са признак на слабост, но дали пък най-силните хора не са тези, които не ги е страх да показват чувствата си?

РИБИ

Това, че вие не бихте наранили никого не означава, че всички хора са като вас. Внимавайте какво и с кого споделяте тайни от личния си живот, защото могат да използват слабостите ви срещу вас. Стига сте се раздавали за всеки и погледнете реално над нещата. Проблемът не е във вас, а в обществото, но няма как да го промените. Затова бъдете внимателни и предпазливи! Често се заблуждавате, че връзката е нещо, което в действителност не е и възлагате празни надежди да събудите любовта от пепелта!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 16 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 16 май /валутен калкулатор/

Дрехи с лоша енергия: 10 неща, които ви правят нещастни според фън шуй

Истински гении: 6 неочаквани навика, които разкриват интелектуалец - проверете дали ги имате

Как да имаме успешна връзка с по-млад мъж?

Как да спрем да се обиждаме от други хора: 8 стъпки към нов живот

Дрехи, които ви карат да изглеждате дебели: 10 модни грешки, които всяка жена прави

Сбъднати мечти: как правилно да благодарим на Вселената (и защо е необходимо)

Тайни за гладки пети: Как да предотвратите и лекувате напуканите пети?

Знаете ли как се размножават медузите?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com