Какво предсказват картите ТАРО за юни

10643
Какво предсказват картите ТАРО за юни
Снимка: pixabay

Картите Таро привличат човечеството със своята мистика и магия. Те са забулени в тайнството на многобройните легенди и приказки, но всъщност са своеобразна енциклопедия на символи, според която гадателите обясняват знаците,  криптирани в тези карти.

Ето какво ви очаква през юни 2021 г. с помощта на тарологична прогноза за третия пролетен месец.

Таро прогноза на любовта за юни - 2021 г.

Карта на месеца "Сила"

Тази карта говори за сила, смелост, осъзнатост и съпричастност. Тази карта Таро подсказва, че е време да осъзнаете реалността, да започнете да управлявате живота си, да поемете отговорност за своите действия и постъпки, да бъдете толерантни към недостатъците на други хора, да увеличите вътрешната си сила, да почувствате вътрешните си животински инстинкти, да се погрижите за хармонията между духовни и плътски страни на личността.

Сега ще ви трябват всичките ви сили и смелостта на вашите вярвания. Бъдете готови да се справите с всяка заплаха. Време е да положим всички усилия, за да свършим нещата. Тук, обаче, не става въпрос за физическа сила, а за интелигентност.

Трябва също да помислите дали давате много на партньора си, без да получавате нищо в замяна. Следователно, самоанализът и толерантността ще ви донесат успех. Нужна ви е издръжливост, за да преодолеете всички трудности по пътя си.

Таро прогноза за работа и кариера за юни-2021 г.

Карта на месеца "Асо Жезли"

Тази карта разказва за началото на нов бизнес, оригиналност, творчески поглед към живота и известен авантюризъм. Вярвайте в себе си и ще намерите верния път. За да продължите напред обаче, ще трябва да се изправите пред фактите. Бъдете инициативни и предприемайте действия с нови идеи.

Ще разрешите проблемите, стоящи пред вас. "Асо Жезли", както всички асове, съобщава усещането за новото, когато се появи нещо неочаквано. Жезлите също са свързани с енергия и действие и затова тази карта обозначава всяко действие във външния свят. Acото е вдъхновение, което дава не само оригинални мисли, но и енергия, за да го оживи.

Сега сте запалени по предприемаческия дух. Това може да е креативна идея, която се появява в главата ви, или безумен оптимизъм, който ще предизвика действие.

Прогноза за Таро за финанси за юни-2021 г.

Карта на месеца "Звезда"

Тази карта разказва за вдъхновение, идеални перспективи, разкриване на определени истини. Тя загатва за сбъдване на мечтите, силни убеждения, светлина в края на тунела, успех, идеализация на целта, повишена прозрачност, ново ниво на доверие в отношенията и други подобни.

Това е пътеводна звезда, която е водила древните хора през моретата и земите. Звездният архетип ви дава свое ръководство, което ще ви отведе до успех. Вашето себеизразяване ще достигне своя връх и ще можете да се надявате на по-добър живот. Ситуацията е доста оптимистична: ако вярвате в себе си, можете да създадете нови възможности. Ще възстановите мира в душата си и ще бъдете доволни от себе си и от своя път в живота.

Това е карта на вдъхновението. Тя обаче не е в състояние да ви даде практическо решение на проблемите, вие сами трябва да го разберете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com