Какво ще ви донесе годината на Вола?

21228
Какво ще ви донесе годината на Вола?
Снимка: Istock/Guliver

На 12.02.2021 започна Китайската нова година. Според китайския хороскоп официално започна и годината на Вола. По-голямата част от нас вече си имат своите планове за 2021 година. Надяваме се за една по-спокойна, по-добра и успешна година от миналата, която ни заля с тревоги, премеждия и несигурност. 

Годината на Вола /цялото име е Белия Метален Вол/ идва да замени годината на Белия Плюх и е предшественик на годината на Водния Тигър, т.е. 2022 година. Волът е втори в редицата от всичките 12 зодиакални знака в китайския календар. Легендата гласи, че Нефритеният император е дал този ред на зодиите, защото в такъв последователност са се явили пред него животните. Волът е трябвало да влезе пръв, но Плъхът се качил на гърба му и го помолил да го занесе до двореца на императора. След като стигнали, плъхът бързо скочил и влязъл пръв, а Волът останал втори. Всички родени през годините - 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 са под зодиакалния знак на Белия Метален Вол.

Съвети към всяка зодия за по-добра 2021

Започваме всяка година с надежда, че ще е по-добра, успешна и щастлива. Донякъде това зависи от самите нас, но има и неголяма доза късм...

Волът е синоним на търпение, уравновесеност, спокойствие, но в същото време и на голяма енергия и сила. Очаква се в 2021 година да има някои перипетии, но като цяло ще донесе повече радост и късмет на хората и ще им помогне да сбъднат съкровени мечти. Тези, които през цялата година ще положат упорит труд, ще получат своите награди. Късметът ще споходи точно тези хора. 

Волът е изключително трудолюбив и методично, крачка след крачка следва пътя си, носейки огромната тежест на гърба си. В годината на Вола всеки сам ще изпита н гърба си тежестта на отговорностите , който е поел. За това трябва да удвоим силите си, ако искаме да постигнем поставените си цели.

Годината ще бъде подходяща за бързо и успешно икономическо възстановяване, и за дългосрочните инвестиции. Не се очаква да се slucvат катастрофални събития.

Според хороскопа на китайците, щастливите числа от месеца ще бъдат 5,7 и 9. Цветовете, които ще помагат за успехите на избралите ги са бяло, жълто, зелено, синьо, сиво и черно. Особено трябва да се акцентува на бялото и жълтото.

Каква ще е годината за дамите от зодиака

Покровителят на 2021 г., Белият метален бик, обещава на дамите по-спокоен период - суетата и враждебността няма да имат място сега. Въп...

Добрите дни от месеца ще са датите 4-ти, 8-ми, 13-ти и 22-ри. В тези дни спокойно може да се хвърлите в нови, смели начинания и авантюри.

Понеже все пак е годината на "Металния" Вол, препоръчва се носенето предимно на аксесоари от метал. 

Годината ще бъде подходяща и за тези, които смятат че е време да въведат ред в семейния си живот. Всичко се подрежда на мястото си, когато в семейството цари мир и спокойствие. През 2021 година всичките проблеми ще се решават основно с голяма дисциплина и упорит труд.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Изследователи разкриват трик за по-добра памет, който наистина работи

Разлики между черни и зелени маслини

Как тази дразнеща черта на характера може да ви помогне да живеете по-дълго

Експерти: Колкото по-сезонен, толкова по-естествен е зеленчукът на трапезата ни

Милионерите дават отговор на въпроса: Колко пари са нужни, за да сте щастливи

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 8 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 8 май /валутен калкулатор/

Древни турски гадания, които ще ви предскажат съдбата ви

4 признака на дъщеря, която никога не е била обичана от родителите си

7 ефективни стратегии за договаряне на по-висока заплата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com