Какъв мъж имаш до себе си според цвета на очите му?

60341
Какъв мъж имаш до себе си според цвета на очите му?
Снимка: Thinkstock

Вярвате ли, че характерът на човек има нещо общо със зодията или цвета на очите му? Изглежда, че доста хора могат да те опишат много правилно само по това кога си роден, например. Има нещо вярно, макар и не научно доказано.
Ето какво казва цветът на очите му за него:


Кафяви

Той е огън момче. Топъл по душа, страстен в леглото и чувствен във връзката ви като цяло. Мъжът с кафяви очи има добро и щедро сърце. Той ще направи всичко, само и само да те спечели. Няма да се откаже, дори да си "костелив орех". Ще опита с романтика, с жестове, с малко хитринки и пак ще постигне това, което си е наумил. Мъжете с кафяви очи имат страхотен подход към жените и все им се получава някоя да е влюбена до уши в тях. Предпочитат брака и семейството... пред самотният ергенски живот, който им е забавен, но до определена възраст.

Сини

Защо жените предпочитат мъже с бради?

Жените не могат да устоят на чара на брадатите мъже, защото брадата прави челюстта им визуално по-мъжествена, установиха учени от Шотла...

Мъжете със сини очи са опасни. Те са изключително хитри и могат да ти направят някой номер, за да те спечелят. Не се хващай на всичко, което казват, имат навика да послъгват, за да постигнат целите си. Като изключим това са добри любовници, макар и настроенията им понякога да приличат на женските такива. Понякога могат да не правят секс със седмици и това се дължи най-вече на пониженото им за момента самочувствие. Много се нуждаят от партньорка до себе си, която ще поддържа самочувствието им на ниво. Това е ключът към сърцето им.

Зелени

Мъжете със зелени очи са много интелигентни и магнетични. Те усещат живота по свой собствен начин и черпят мъдрост от нея, която ги прави наистина неустоими. Разбират от отношения, от хората и могат да четат по очите, да разберат каква си, още преди да си казала дума. Страшни чаровници са и лесно пленяват жените около себе си. Обаче търсят сериозното. Не обичат празни връзки и безсмислени контакти. Предпочитат да намерят своето момиче и да градят нещо, вместо просто да се размотават. Мъжете със зелени очи са едни от най-верните, за които изневярата е краен изход.

Пъстри

Мъжете с пъстри очи са интересни личности,  които не всички разбират добре. Някои смятат, че са "странни", други пък ги намират за очарователно различни. Те обичат да говорят много, много са чувствителни и всичко в живота им минава през призмата на емоцията. До тях трябва да застане жена, която усеща живота по същия начин. Като хора са много добри и разбрани. Малко са затворени и не очаквайте да обикаля клубовете с вас. Те си имат свой собствен свят, от който няма как да ги изкараш.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com