Какъв шеф си според зодията

9399
Какъв шеф си според зодията
Снимка: iStock

Всеки има своите особености на характера и много хора си мислят, че зодията има някаква роля в това кой с какъв характер е. В следващите редове ще споделим забавна характеристика на видовете шефове. Припознавате ли своя в нея? А ако можете да си изберете шефа според зодията му, какъв ще бъде изборът ви?

Овен

Той е двигател на фирмата, която ръководи. Очаква от своите подчинени обаче да имат ясна представа за конкретната ситуация. Той е прям, не толерира скатаването и иска всичко да се случва в максимално кратки срокове. Бързо се ядосва, но и бързо си оправя настроението.

Зодиакалните двойки, в които „шеф“ е жената

Изразът „съпругът е главата в семейството, а жената е врата“, според астролозите, не е еднакво валиден за всички двойки. Те...

Телец

Този вид шеф е добронамерен и с топло сърце. Оценява служителите, които всеки ден се опитват да се докажат на работното място. Има набито око и най-малкото кръшкане от работата се забелязва. Характерно за тях е, че водят подчинените си по остарели методи.

Близнаци

Те са многофункционални шефове и вършат много задачи едновременно. Оценяват тези, които се опитват да се докажат и поставят работата на първо място. От него можете да очаквате премия или похвала. Те са много добри, но не трябва да злоупотребявате с търпението им.

Рак

Шефът Рак ще ви изслуша, но също така е и добър съветник. Търпелив е, но очаква от своите подчинени безрезервна лоялност. Не толерира свади и интриги, но когато става въпрос за фирмено парти – знае как да направи нещата.

Лъв

Ако шефът ви е Лъв, то със сигурност сте забелязали, че винаги иска да бъде прав. Винаги е център на вниманието и излиза победител от всеки един спор. Умее да вдъхнови работниците си, но не понася клеветите и бързо губи доверие.

6 лидерски качества, които трябва да има всеки добър шеф

Ето 12 -те лидерски качества и поведение, които има всеки ефективен шеф. 1. Те ​​имат силна вяра в себе си. Това не означава, че вина...

Дева

Шефът под този знак е педантичен и иска всичко да бъде изрядно. Когато дадено нещо не е както трябва, лесно може да се изнерви. Прецизността в работата му може да ви дойде в повече. Бъдете внимателни с такъв шеф.

Везни

Както се разбира и от самия знак, шефът под тази зодия иска всичко да бъде справедливо и честно. От него винаги можете да очаквате коректно отношение, но стигне ли се до конфликт, то ще раздаде справедливост. Добре комуникира с хората и е успешен преговорите.

Козирог

Обича да командва, но винаги можете да разчитате на него за помощ или съвет. Чувствителни и тактични са и ще ви влязат в положение, когато това се налага.

Риби

Те са чувствителни към своите служители, но и много търпеливи. Създават среда, в която има дисциплина, но не и напрежение. Добре организирани са и искат в екипа си да имат лоялни и честни служители.

3 съвета за справяне с токсичен шеф

Общуването с токсичен шеф със сигурност е доста натоварващо. Той никога не е доволен от вас и никога няма да ви похвали за добре свърше...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно