Кармата на всяка зодия

33114
Кармата на всяка зодия
Снимка: StockSnap / Pixabay

Всеки човек рано или късно се чуди дали има някаква специална цел в живот, каква е неговата мисия и карма? Ето какво казват звездите за всички зодиакални знаци по този въпрос:

Овен

Овните са смели хора, готови на саможертва. Но околните не оценяват постъпките им. Чувството на негодувание преследва Овена през целия му живот. Това може да породи в него своеволие, упоритост и егоизъм. Овенът трябва да осъзнае, че е необходимо да помага на хората доброволно, без да очаквате награди и похвала. Основната кармична задача на този знак е развитието на търпение. Кармичните връзки са свързани с децата.

Телец

В предишни прераждания този зодиакален знак е бил много впечатлителен човек и този живот е урок, който ще го научи да се справя със страховете, чувствата и страстите. Жената Телец трябва да обърне специално внимание на това, защото е прекалено емоционална. Домът на Телците трябва да бъде тяхната крепост. Основната кармична задача на тази зодия е да се научи да бъде благодарна на Вселената за всичко, което тя дава.

Съдбата ще се усмихне широко на тези зодии през 2022 г.

Близнаци

Близнаците наистина не са се научили как да общуват с хората, което означава, че в настоящия си живот ще трябва да научат отново социални умения. Основната им кармична задача е да направят правилния избор и да намерят бизнес, който ще им бъде интересен. Близнаците идват на този свят, за да научат другите на нещо, благодарение на високата си интелигентност, отлична памет и хуманен начин на мислене. Близнаците трябва да спрат да се страхуват от постоянството, така ще постигнат щастлив живот. Повечето от хората, които срещат по пътя, всъщност са изпратени от съдбата.

Рак

Родени под егидата на този зодиакален знак в минали животи са натрупали определени кармични дългове, свързани с областта на чувствата и взаимоотношенията.Трябва да издигнат в култ искрената любов, състраданието, както и духовната подкрепа на близките. Кармичната задача на Раците е да проявяват мъдрост, търпение и да умеят да простят на близките си дори в най-трудните и неприятни ситуации.

Лъв

Това е много силен кармичен знак. Човек, роден под него, има огромна вътрешна сила. Въпреки това в предишното въплъщение той най-вероятно не е успял да срещне хора, на които може да разчита, и затова предпочита да постигне всичко в този живот сам. В кармичен план Лъвът трябва да осъзнае, че силата на любовта е по-голяма от любовта към властта. Друга кармична задача за Лъв е да се научи как да се справя адекватно с критиката. Кармичната грешка на Лъва е да се държи като център на Вселената.

5-те зодии с най-трудната съдба

Дева

Девите трябва да осъзнаят, че нищо в света не се случва просто така и че дори всички неприятности и неразбираеми събития имат свое специално значение, заложено от Вселената. Кармичната мисия на Девата е да разбере мъдростта на Вселената и да следва нейните закони. Девите трябва да спрат да съдят кое е добро и кое е лошо и да се научат да виждат ситуацията отвън.

Везни

Везните са предопределени да срещнат много хора, с които вече са се пресичали в минали прераждания: като награда за правилно поведение или за отработване на кармични дългове. Везните не трябва да губят баланс. Кармата на Везните е да осъзнаят колко важна е хармонията и баланса. Ако те постоянно са преследвани от неуспехи в личния си живот, това показва някакъв вид кармичен дълг, който трябва да бъде анализиран и коригиран, за да се намерят щастието.

Скорпион

Скорпионите често имат свръхестествени способности, като силна интуиция, способност да предсказват бъдещето или други магически способности. Основното нещо е да ги използвате за добро. Когато Скорпионът поеме по пътя на доброто и победи низшите си инстинкти, той укрепва връзката си с Вселената и положителните резултати няма да закъснеят. Когато показва тъмната страна на своята същност – манипулира хората, мами, става мрачен и циничен – той допълнително утежнява своя кармичен дълг. Кармичната задача на Скорпиона е да преодолее нисшото си Аз, да се отърве от егоизма, да се научи да уважава нуждите и желанията на другите хора и да не се стреми да има еднолична власт.

Стрелец

Стрелецът трябва да се съобрази с мнението на другите, да прояви такт в общуването и да вижда ситуацията от различни ъгли. Той е предопределен да осъзнае, че негативното, което приписва на други хора, всъщност не е нищо повече от неговите собствени черти, неприемани и отричани от самия него.

Каква съдба ви очаква според зодията?

Козирог

Те са преминали през много прераждания и имат огромен житейски опит. Кармичната задача на Козирога е да осъзнае, че успехът трябва да се определя единствено от собствените представи за него, а не от мнението на другите. Основната тайна на щастието за този знак е способността да приема себе си заедно с всички предимства и недостатъци, както и зачитането на собствените си интереси.

Водолей

Като цяло животът на Водолея ще се развие добре, ако осъзнае, че трябва да работи в полза на собственото си семейство, близките и в интересите на цялото човечество. Водолей е знакът на универсалната любов. Ако човек, който е роден под негово покровителство, изпита истинско чувство и види истинската красота на душата на любим човек, той ще осъзнае към какво наистина трябва да се стреми в този живот. Кармичната задача е да осъзнае, че никой не е длъжен да постъпва така, както Водолеят смята за правилно, и че има много различни начини да изразите себе си. Кармата на Водолея е да приеме истинското лице на света, без значение дали му харесва.

Риби

Знакът на Риби сам по себе си е кармичен, тъй като означава богат житейски опит, през който човек е преминал в предишни прераждания. Трябва да се справи със собствените си предразсъдъци, за да продължи да се развива. Кармата на Рибите е да се научат да правят саможертва, да дава безвъзмездно любов и доброта на другите хора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com