КИТАЙСКИ ЗОДИАК: Ето какво ви очаква в годината на ВОДНИЯ ТИГЪР_част 1

33444
КИТАЙСКИ ЗОДИАК: Ето какво ви очаква в годината на ВОДНИЯ ТИГЪР_част 1
Снимка: Pexels

През 2022 г. китайската Нова година ще започне на 1 февруари 2022 г., а годината 2022 е годината на „Водния тигър“. Водата и дървото са двата критични компонента за тази година, символизиращи съответно мъдрост и смелост, базирани на анализа на съдбата на Фън шуй, известен като Четирите стълба на съдбата, когато елементите се смесват и се сблъскват. Тази комбинация от елементи в новата година показва ново начало. Следвайки съветите на фън шуй, човек може да избегне предизвикателния период, който го очаква в годината на тигъра, да намали неблагоприятните му ефекти и да продължи към успеха. Чрез добрата фън шуй защита, както за дома, така и за хората и за целия Зодиак, основният акцент е да бъдем здрави и щастливи.

Ето какво ви очаква през годината на Водния тигър според китайската ви зодия:

ПЛЪХ (Ако сте родени през 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, вие сте зодия Плъх)

Концентрирайте се върху самоусъвършенстването и постиженията. Важно е да запазите самообладание. Бъдете внимателни. Следвайте здравословна диета и тренирайте редовно. Успехът може да ви успокои и това да доведе до пренебрегване на здравето. Ще се появят препятствия, но можете да ги преодолеете. Ще бъде добре, ако харчите само за най-необходимото. Това е годината, в която да вървите към мечтите си. Ще се запознаете с нови хора. Обвързаните трябва да балансират времето си, докато необвързаните могат да привлекат нови хора.

ВОЛ (Ако сте роден през 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, вие сте зодия Вол)

Като цяло годината ще бъде ползотворна. Отделете време, за да се справите със стреса и емоциите си. Обърнете внимание на здравето на семейството си. Поддържайте положителни отношения с колегите, за да постигнете по-високи нива на производителност. И кариерата, и финансовият късмет са благоприятни. Бъдете нащрек за някои неочаквани разходи.Това е година за добри взаимоотношения: тези, които са необвързани, могат да намерят подходяща половинка, а тези, които са женени, ще имат една година здравословни взаимодействия.

ТИГЪР (Ако сте родени през 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, вие сте зодия Тигър)

Тази година може да се надявате да получите подкрепа. Успехът идва по пътя ви, докато късметът ви в кариерата се увеличава. За да постигнете желания резултат, поставете си ясни цели. Концентрирайте се върху емоциите си. Може да сте предразположени към леки заболявания и промени в настроението. Съсредоточете се върху здравословното хранене и начин на живот. Това е красива година за вашата кариера. Дори ако спечелите много пари, придържайте се към основните разходи. Може да се доверите на неправилния човек. Не позволявайте на чувствата ви да ви завладеят.

ЗАЕК (Ако сте родени през 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, вие сте зодия Заек)

Нивото на ентусиазъм и енергия ще бъде най-високо. Дайте всичко от себе си, за да извлечете ползите от постигнатото. Годината е страхотна и по отношение на здравето. Почивайте колкото е възможно повече. Стойте далеч от яростта и напрежението. Имате късмет с кариерата си! Ще се появят нови възможности. Финансите ви са в добро състояние. Връзките ще цъфтят, но не се увличайте от емоции. Необвързаните ще имат шанс да си намерят партньор, а семейните двойки могат да се насладят на приятна домашна обстановка.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Какви са основните разлики между Северния и Южния полюс

Коя е най-малката държава в Африка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com