Класическите типове хора по българските плажове

7844
Класическите типове хора по българските плажове
Снимка: Unsplash

В тази статия ще подходим малко по-хумористично към лятото и ще разгледаме класическите типове хора по българските плажове. Някои от тях със сигурност са ви познати, а други тепърва ще ги видите. А ако се познаете някъде, просто се усмихнете широко и се радвайте на хубавия ден. 

1) Батката

Ходил е една година във фитнеса, а в момента върви намазан с поне 3 литра плажно масло, за да си личи всяка гънка на мускулите му. Естествено, всичко, което може да стегне по тялото си като мускул, е стегнато, за да демонстрира своята сила. Често показва къде се намира плажа и хвърля палави погледи към всички представители на женския пол. 

2) Кифлата 

Прилича на класическа българска футболна съпруга - чалга звезда или плеймейтка, но всъщност е част от типажа дами на плажа от серията "Клонираните атакуват". Вече има изкуствен тен, устните ѝ сякаш са били ужилени от пчела, а от разпъването на хавлията до първото влизане във водата е направила 17 селфита с 25 хаштага на всяко. 

3) Чуждестранният скандинавски турист

Той е бял като сняг на сутринта, а следобед ще стане червен като рак и всичко ще го боли. Вечерта най-вероятно ще видите червения му нос в някоя от дискотеките в курорта. 

4) Чуждестранният руски турист 

Не може да усети мириса на морето, защото постоянно пие водка. Учените все още се опитват да разгадаят мистерията как може да поеме толкова алкохол и все пак тялото му да функционира. 

5) Купонджията

Идва на плажа с оборудване за половин дискотека и натрапва музикалния си вкус на целия плаж. Като му направят забележка се сопва и казва, че на който не му харесва може да си ходи на село, като забравя да отбележи, че той най-вероятно е от подобен тип населено място и е забравил да остави манталитета си там. 

6) Женени с деца

Семейство на плаж с малки деца е интересна картинка. Може да бъде изключително сладко или да бъде жива касапница, когато малките не искат да слушат родителите си и започнат да плачат, да се тръшкат и да викат. Случва се и на най-добрите. 

7) Плажът е моето сметище 

Този тип хора нямат определени физически характеристики, а по-скоро умствени такива - или по-точно липсата им. Това са хората, които оставят своите фасове, бутилки, обелки от слънчоглед, а понякога и неща като памперси (да, сериозно го казваме) на плажа. Печелят бонус точки ако са ги заровили и настъпите някое стъкло докато ходите боси по пясъка. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com