Кои са любовните проблеми на всяка зодия?

14098
Кои са любовните проблеми на всяка зодия?
Снимка: iStock

Хората с еднакъв зодиакален знак имат общи черти на характера, които най-често забелязваме при човешките взаимоотношения. Затова днес ще поговорим за слабите места на отделните зодии в любовен аспект.

Овен

Очаквате да сте постоянно обичани и обгрижвани, но не давате същото на половинката си. Твърде агресивни, импулсивни и нетърпеливи сте с човека до вас. Той не е гъба, която да попива всяко ваше настроение.

Телец

Не прощавате лесно и не правите компромиси, инатът ви доста пречи за хармоничните ви отношения с околните. В някои ситуации сте твърде критични и взискателни към своите партньори. Научете се, че за да е щастлива и здрава една връзка, не бива да налагате само своето мнение.

Близнаци

За вас все още по-важна е плътската любов, отколкото емоционалната. Не отдавате достатъчно внимание на истинските чувства, а винаги превес има вашия нестихващ нагон. Страх ви е да се обвържете емоционално с друг човек и когато усетите, че нещата тръгват в тази посока - побягвате. 

Какво е любовта за различните зодии?

Рак

Изпитвате постоянната нужда от внимание и грижи и когато не ги получавате - започвате да се държите като незрели деца. Не сте достатъчно самостоятелни във връзката и винаги зависите от другия, а на него гледате като на ваше притежание.

Лъв

Изисквате от другия да ви обича повече, отколкото вие него. Постоянно се съмнявате дали това е любовта на живота ви. Обръщате немалко внимание и на финансовите възможности, а когато сте ядосани изричате неща, за които съжалявате впоследствие. 

Дева 

Вие сте твърде критични и взискателни, тъй като сте перфекционисти, очаквате и другият да гледа на света по същия начин. Не си осигурявате достатъчно лично пространство и ставате зависими един от друг.

Везни

Доста често разрушавате отношенията си, когато първите искри угаснат и се настани рутината. Рядко правите компромиси и не споделяте много за личния си живот извън връзката, но изисквате от другия да го прави.

Скорпион

Не правите компромиси с прелюбодейството. Много бързо се отегчавате в любовните отношения и трудно някой задържа интереса ви. Злопаметни сте и рядко споделяте какво ви тормози.

Разберете как мъжете показват любовта си според зодията?

Стрелец

Отдавате твърде голямо значение на личната си свобода, която не е в границите на нормалното. Не можете дълго да се задържите само с един партньор и на едно място. Не зачитате мнението на другия.

Козирог

Веднъж постигнете ли нужния комфорт с половинката си, след това не си мърдате пръста за укрепване на връзката. Винаги намирате начин да се оправдаете с другия за собствените си грешки.

Водолей

Много трудно взимате решение за една връзка и винаги пред вас стои въпросът дали пък няма да намерите нещо по-добро, което разклаща отношенията ви със сегашния партньор.

Риби

Не споделяте как се чувствате и винаги се опитвате да се справяте сами, не отделяте достатъчно внимание на половинката си и ви липсва нужната комуникация.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com