Кои са най-бруталните сериали, които да започнете да гледате още днес?

2145
Кои са най-бруталните сериали, които да започнете да гледате още днес?
Снимка: iStock/Guliver

Често срещан израз е да кажем, че има брутално добри сериали. Е, има и такива, които са хем брутални, хем много добри. В тази статия ще ви споменем за топ три на най-добрите телевизионни сериали, които са изпълнени с насилие, цинизми и вулгарни сцени, но именно в това е техния чар. Предупреждаваме ви, че в тях ще видите неща, които следва да не очаквате от една нормална продукция. 

The Boys/ Момчетата

Третият сезон на продукцията на Amazon приключва следващата седмица, така че бихте се включили тъкмо навреме, ако започнете да го гледате сега. Сюжетът се базира на комикс със същото име, чиято основна идея е следната - как биха изглеждали супер героите в реалния свят? Забравете всичко, което сте видели от Marvel. Тук говорим за брутални, цинични и егоистични образи, които са собственост на една корпорация, която помпа техния имидж и изкарва пари от тях. Зад излъсканата визия се крие много гнила същност. Сериалът проследява историите на няколко основни герои, а главното действащо лице е млад мъж на име Хюи, който след трагичен инцидент със свой близък е въвлечен в борбата срещу злото, което са супер героите.

Misfits/ Мисфитс

Група млади хора във Великобритания са пратени на обществено полезен труд. Изведнъж се появява странна буря, която им дава супер сили. Най-забавното е, че това са неподходящи способности за още по-неподходящи хора. Всички хлапета са цинични, егоистични и дори на моменти се чудят как могат да ползват супер силите си, за да изкарат пари. В хода на историята те стават по-осъзнати и се опитват да правят добро. Макар че понякога и това води до нежелани реакции. Сериалът е доста свеж, но откровено брутален в своя хумор и сцени на моменти. 

Rick and Morty/ Рик и Морти

Една анимация, която съвсем не е за деца. Рик и Морти нашумя в последните години като брутален и много приятен сериал, който проследява приключенията на алкохолизирания и гениален учен Рик и неговия внук Морти. В епизодите двамата минават през редица приключения, като всяко е по-абсурдно от предишното. Определено бихме казали, че това не е за всеки, но ви съветваме да опитате с един епизод. Или няма да го пуснете отново, или ще го изгледате за два-три дни. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com