Кои са най-добрите любовници в зодиака

17225
Кои са най-добрите любовници в зодиака
Снимка: iStock

В човешката природа е заложено самозаблуждението относно способностите ни. Мислим, че често сме номер 1, а всъщност се оказваме на дъното, на каквото и да е класация. Това важи и за отношението в любовта. Започваме с най-калпавите и ще се придвижим към най-добрите.

Водолей

На него му трябва много време, за да се отвори и разкрие в цялата си прелест пред партньора си. Прекалената затвореност не винаги се толерира и често може да бъде причина за прекратяване на отношенията. Когато стане въпрос за сексуални дела, първо гледа своето удоволствие.

Козирог

Това не означава, че са калпави, но да си влюбен в тази зодия е истинско предизвикателство и доста трудно начинание. Козирогът е взискателен към своята половинка и често това създава проблеми.

Телец

Да си влюбен в тази зодия може да бъде добро и лошо. Той е отдаден и лоялен, но също е толкова инатлив и винаги държи на своето си. Това не винаги е лоша черта, но в леглото е ужасна – скован е и сексът с него е скучен.

Дева

Кой е най-добрият ЛЮБОВНИК от всички зодии - КЛАСАЦИЯ

Астролозите ни издават много от тайните на различните зодии, като най-голям интерес предизвикват тези, свързани с любовта. Кои са най-д...

Тя може да бъде истински маниак на тема секс  и да планира всичко до последната секунда, а след това да бърже да се изниже от леглото. Като изключим това, то Девата е страхотен и лоялен любовник.

Близнаци

Тази зодия е истински страстна и ако я развълнувате в леглото, то определено ще ви се отблагодари. Ако наистина знаете какво харесва в секса, то това ще бъде едно от най-яките ви преживявания в секса.

Стрелец

Представителите на тази зодия обичат да изследват нови хоризонти, не само в живота, но и в секса. Ако сте с него в леглото, може да очаквате всякакви перверзии, които да оставят палава усмивка върху лицето ви. Няма да сбъркате, ако им споделите и най-откачените си фантазии.

4-те зодии, които са невероятни любовници

Знаете ли, че зодията е едно от нещата, което определя и различава хората в техните сексуални отношения с другите? Всеки човек е различ...

Рак

Този знак е много странен и емоционален, а това определено се вижда и в леглото. Сексът с тази зодия е като возене на влакче на ужасите, но само в най-положителния смисъл. Колкото е емоционален, толкова е и страстен.

Лъв

Той обича да доминира и придава различен вкус на секса. Страстта и силата, която излъчва Лъвът, кара партньорът му да иска още и още. Въпреки това, те могат да се унесат в своя нарцисизъм и да прецакат понякога сексуалните си отношения.

Овен

6-те зодии, които са най-добрите любовници

Днес сме ви подготвили малко по-различно четиво. Да видим кои са най-добрите любовници сред зодиите в зодиака. Приятно четене!  О...

Той е страстен и чувствен любовник. Тези две качества могат да докарат половинките им до лудост. Той не е застрахован от доминантно залитане, а това невинаги се нрави на партньора.

Риби

Тази зодия е най-добрият баланс между разсъдък и телесни желания. Те имат ненаситен мерак, но това не излиза от рамките на добрия романтичен секс и от тях можете да очаквате само чувственост и истинско удоволствие. Който има такъв любовник, сигурно често оглася стаята с оргазми.

Скорпион

Никой не знае по-добре от скорпиона как да люби. Тази зодия е най-чувствена и най-страстната. С такъв партньор вие ще сте в сексуалния рай и ще се надявате никога това да не свършва.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com