Кои са нещата, които изкарват различните зодии извън нерви?

11615
Кои са нещата, които изкарват различните зодии извън нерви?
Снимка: Unsplash

Всеки човек има нещо, което го ядосва страшно много. В тази статия ще проследим кои са нещата, които могат да извадят от равновесие и най-спокойните представители на дадена зодия. Вижте кои са те и внимавайте да не запалите фитила на някой! 

Овен

Овните мразят предателството повече от всичко. Ако забиете нож в гърба им по-добре никога да не се мяркате пред погледа им. Те ще запомнят това и няма да ви простят години наред. Особено ако сте им били близки хора. 

Телец

Телците много трудно ще преглътнат ако са ви гласували доверие за нещо или са ви препоръчали, а вие сте ги подвели. Това е, защото по този начин излагате самите тях. Техният отговор е много прост - никога повече няма да разчитат на вас и ще се погрижат и други да не го правят. 

Близнаци

Близнаците мразят когато хората ги пренебрегват. Не можете да им го причините просто. Ако имате стари приятели Близнаци, то е добре да им отделяте време, да им обръщате внимание и да поддържате топли контакти с тях. В противен случай ще го приемат като шамар в лицето. 

Рак

Раците обичат нещата да им бъдат казани лично в очите. Ако шикалкавите или се обяснявате прекалено много ще ги вбесите доста сериозно. Говорете спокойно, директно и сериозно - дори темата да не е приятна. 

Лъв

Ще обидите Лъвовете изключително много, ако им кажете, че не са добри в нещо, в което смятат, че са специалисти. Обратната връзка при тях трябва да се дава много внимателно, за да не се засегнат. 

Дева

Всички забележки, които са свързани с външният вид на Девата ще бъдат приети много, много лично. Подбирайте внимателно думите си около представителите на тази зодия. В противен случай ще си навлечете гнева им. 

Везни

Везните се засягат много на болната за тях тема - тяхната решителност. Ако трябва да направят избор между две неща и вие ги препирате и заявите, че не могат да вземат решение, те ще изберат другата страна, дори това е неизгодно за тях. Стига вие да пострадате от това, разбира се. 

Ето как се държат различните зодии, когато са ядосани

Без значение колко сте спокойни, от време на време всички се ядосваме и понякога този гняв излиза извън контрол. Може да сте от типа хо...

Скорпион

Скорпионите мразят когато някой ги нарече дребнави. Те са пресметливи и по-хладно разсъждаващи, но в никакъв случай не допускат за тях да се мисли като за дребнави хора. 

Стрелец

Стрелците мразят рутината и всичко, което върви с нея. Ако ги наречете скучни ви чака много лоша реакция. Ще започнат да ви доказват как това не е вярно чрез различни истории, а дори е много вероятно да направят и някоя глупост в опита си да бъдат спонтанни. 

Козирог

6 трика, за да спрете да се ядосвате на малките неща

Често ежедневието ни преминава обсипано с негативни мисли. Заради забързаното си ежедневие доста хора са постоянно изнервени, което всъ...

Един Козирог ще се обиди много ако сте го попитали за съвет и след това не сте се доверили на преценката му. Те се считат за много разбрани личности и не се месят там, където не търсят мнението им. Когато искате да чуете какво мислят, те очакват, че ще последвате съвета им. За тях това е голямо уважение. А ако не го направите е лична обида. 

Водолей

Не може да обиждате Водолеите на теми, които са свързани с техния интелект. Те са много чувствителни на тази тема и ще го приемат прекалено лично, дори да се шегувате. 

Риби

Рибите много държат на обещанията, които правите и мразят лъжата. Ако имате лошия късмет да не спазите уговорка без да ги предупредите или да ги излъжете, то те ще се ядосат много. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com