Кои ще са най-съвместимите зодии с Рибите през новата 2023 година

13180
Кои ще са най-съвместимите зодии с Рибите през новата 2023 година
Снимка: Gerd Altmann / Pixabay

Знакът на подвижния кръст на елемента Вода Риби са емоционални и чувствителни хора, които имат висока нужда да обичат и да бъдат обичани. Рибите винаги са отворени към чувствата, влюбват се в собствената си емпатия към друг човек. Свръхчувствителността ги прави уязвими към негативното влияние на хора и обстоятелства. Сантиментални, нуждаят се от прояви на нежност от партньор. Умеят да слушат, да разтварят емоционалната болка, интуитивни и пластични са.

Рибите са най-непретенциозният знак, те не са взискателни в отношенията, те гадаят и се опитват да задоволят желанията на партньора. Чувствителната природа позволява на Рибите да се адаптират към всякакви обстоятелства. Чувството на любов често се бърка със съжаление и съчувствие. В любовта ценят емоционалността, интимността, готови са да прощават, а самите те се нуждаят от одобрение и прошка. Често те живеят в свят на фантазия, въображаема любов, която не отстъпва на реалните отношения по отношение на еротична интензивност.

ЗОДИИТЕ, които ще се заринат с пари през следващата 2023 година

Паричният късмет ще засегне почти всеки следващата година, но три знака ще започнат да печелят толкова много, че в един момент ще се чу...

Ако връзката не отговаря на Риби, тогава те се крият от реални проблеми в света на мечтите и фантазиите, но не се опитват да променят нещо. Те не реагират на натиск с агресия, просто изчезват от живота, не се връщат към предишните си връзки. Обичат секса, търсят екстатични усещания в близост. Рибите могат да бъдат отдадени на платонично чувство, често идеализирайки партньор. Рибите имат нужда от пълно сливане с любим човек. Имат цял ​​арсенал от трикове за привличане на внимание или самозащита.

Защитавайки чувствата си, те могат дълго време да скрият истинските си намерения и отношение към партньора, използват различни маски. Самите те не се стремят към официален брак, зависят от мнението на някой друг, за тях е важно постоянството от страна на партньора. Повторен брак и участие в любовен триъгълник също не е рядкост.

Кои ще са най-съвместимите зодии с Рибите през новата 2023 година

Най-добра двойка за риба

На 3 зодии ще им е трудно през остатъка от декември 2022 г

Всеки иска да прекара последния месец от годината приятно, спокойно и премерено. Затова всички го планират, залагат всички задачи и ги ...

Рак: Както обещава хороскопът за съвместимост, Риби и Рак ще бъдат необичайно успешна комбинация от зодиакални знаци. Веднага намират общ език. Рибите харесват чувствителността на Рака и това, че заедно с него ще се къпят в нежност и грижа. Ракът омагьосва мистерията и необичайността на Рибите. Конфликтите на тази двойка могат успешно да бъдат избегнати, благодарение на сходството им. Тази романтика обещава да продължи в успешен и щастлив брак, такава прогноза дава съвместимост на Риби Рак.

Скорпион: Както твърди хороскопът за съвместимост, Риби и Скорпион са точно идеалната двойка, за която се пишат романи и се правят филми с щастлив край. Мистерията на Риби вдъхновява Скорпиона, освен това той лесно може да поеме водеща роля в двойката. Ревността на Скорпиона не само не притеснява Рибите, но дори ги ласкае: това е проява на дълбоки чувства към тях. Тези знаци чувстват пълна хармония в обществото на другия и тези почти идеални отношения имат всички шансове да продължат в дълъг и успешен брак, такава прогноза дава съвместимост на Риби Скорпион.

Козирог: Консервативният Козирог е най-добрият избор за романтичните и мечтателни Риби, които ще намерят в такъв спътник някой, който може да бъде обвинен в необходимостта да вземат решения. С такава целенасочена и трудолюбива втора половина, като Козирог, Рибите ще се чувстват като зад каменна стена. Фината интуиция позволява на Рибите да постигнат пълно разбирателство със скрития Козирог. Този брак е един от най-надеждните.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези зодии са истински медиуми

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 14 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 14 май /валутен калкулатор/

Уроците и възможностите, на които провалът ни учи

9 причини млади мъже да харесват по-възрастни жени

Дали ме харесва или си въобразявам - ето как да разберете

Харесва ли ме колегата, или е просто любезен – ето как да разберете

Защо косата ми изтънява - въпросът, който всяка жена си задава поне веднъж

Има ли разлика между риган и чубрица?

Животът ви е все по-объркан? 4 признака, че Вселената ви изпитва

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com