Кои тайни не обичат да разкриват мъжете според зодията си

9033
Кои тайни не обичат да разкриват мъжете според зодията си
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек таи в душата си нещо несподелено и съкровено. Мъжката природа не е по-малко сложна от женската и понякога е истинско предизвикателство жената да се опита да разгадае мислите на един мъж.  
Всяка мъжка зодия си има своите тайни, които не винаги е склонна да разкрие пред някого. Сега ще научите какво точно би скрила всяка една мъжка зодия.

1. Зодия Овен

Мъжете от зодията не биха ви казали, че искат да сменят работата си. Те постоянно искат нещо по-добро за себе си, но никога няма да ви го признаят. Подобно е положението и в любовта. Колкото и да ви обича един Овен, той винаги е нащрек за нещо по-добро. Ако не го открие, жената до него е късметлийка. Това означава, че той е влюбен в нея и няма да я предаде и изостави.

2. Зодия Телец

Мъжът Телец предпочита да му е комфортно. За него стабилността в любовта и в професията е на първо място. Може и да не си го признава, но Телецът винаги има резервен план в главата. Иска всеки човек да се чувства добре в компанията му. Но не трябва да го разочаровате, защото тайно той очаква да му се отблагодарите подобаващо. 
Ако Телецът има някакви терзания, женската му половинка може да го разпознае по жестовете и мимиките. Но на думи той рядко се разкрива и винаги таи в душата си нещо свое, което никой никога няма да разбере.

3. Зодия Близнаци

Не всички хора могат да навлязат в душата на тази зодия. Тя е една загадка. Дори половинката понякога се чуди какво точно си мислят и защо винаги се ядосват в неочакван момент. Като цяло, мъжете Близнаци са приятелски настроени към всички. Но само с най-близките си споделят по-интимни неща около живота си. Често пъти тази зодия не харесва нещо от себе си и постоянно се самокритикува. Понякога Близнаците се държат фалшиво, за да прикрият своята истинска същност. Нищо лично, просто част от природата им.

4. Зодия Рак

За мъжките Раци семейното огнище е водещото в живота им. Те могат да имат няколко жени в живота си, но пазят ревностно своето семейство. Ако един Рак се ожени, той подкрепя своята жена и деца така както никой друг. Ако в семейството му има някакъв проблем, той не го споделя с никого, а се прави, че нищо не е станало, за да не тревожи другите хора. Когато е в любовна връзка, Ракът може да скрие нещо от половинката си, за да не я обезпокои. 

5. Зодия Лъв

Мъж от зодия Лъв може да се прави на герой и супермен, но в душата си се тресе от стресове и колебания. Той крие своя вътрешен свят от останалите, защото е твърде горделив да ги сподели. За да излезе от ситуацията, той може да започне да театралничи. Но преигравките му са лесно доловими от хората, които го познават. Те веднага разбират, когато нещо го тревожи. Просто си личи от изражението на лицето му.

5 неща, които НИКОГА да не споделяш с половинката си

Разбира се, че за една връзка е важно партньорите да са честни един към друг. Лъжите са лоша основа, която е предпоставка една връзка д...

6. Зодия Дева

Зодията, която винаги се стреми да изпипа всеки детайл до съвършенство. По принцип това е открита зодия, която обича да говори с партньора си за проблемите си. Но често пъти тя пази тайни от миналото си, които не иска да разкрива. Когато мъжът Дева има нужда от някаква помощ, той решава, че ще справи сам. Просто защото мрази да изглежда безпомощен и уязвим. Когато има връзка, мъжът Дева се опитва да се справи сам с трудностите, но често пъти не успява. Това води до противоречия и разправии, които не са никак приятни.

7. Зодия Везни

Балансираща зодия, която се опитва да угоди на всеки. Постоянно търси своят човек - било то приятел или половинка. Всеки път се чуди дали няма нещо по-добро за него. Мъжете Везни взимат трудно решения и крият своята колебливост. Когато мъжът Везна си има любима, той не изразява директно чувствата си към нея. А това прави връзката им несигурна. Неговата затвореност и несподелени чувства могат да създадат проблем и да доведат до раздяла.

8. Зодия Скорпион

Как мъжете от всяка зодия реагират на липсата на бившата си?

Всеки мъж реагира на раздялата с бившата си различно. Нека видим как се отразява това на различните зодии:  1. Овен  Овен и...

Изключително потайни и темпераментни. Никой не може да разкрие напълно душата им. Мъжете Скорпиони имат труден характер, реагират остро и необуздано. В любовта са страстни и всеотдайни, но в отношенията могат да са същински ад. Много малко жени могат да влязат под кожата им. Мъжът Скорпион не обича да се предава и да го виждат да е безпомощен. Ако има трудности, той не обича да говори за тях. Опитва се да си ги реши сам и не занимава другите с проблемите си. Мрази да казва нещата с истинските си имена.

9. Зодия Стрелец

Зодията, която обича разнообразието. Те не са домошари, обичат да пътешестват, да осъществяват нови контакти. Тях не ги е страх, че ще се провалят и са готови да пробват отново по нов начин. Обичат да живеят и да се развличат по всяко време.
Както всички хора, мъжът Стрелец си има своите страхове. Но той избягва да ги разказва на някого. Когато една връзка стане монотонна, мъжът Стрелец затова да гледа встрани. За него връзката с жена трябва да е динамична и да му дава смисъл през цялото време. Иначе тайно си мисли, че може да си намери друга по-добра.

10. Зодия Козирог

Зодията, която гледа право напред. Ако нещо си е наумил, Козирогът ще го постигне рано или късно. Може да изпита известни лишения, но той ще преследва целта си докрай. Ако се опитате да го промените, това няма да ви се получи. Вироглава глава, мъжът Козирог винаги се стреми упорито да върви докрай. Понякога това го изпива и му действа смазващо. Това е зодия, за която тайните са от първостепенно значение. Не очаквайте от Козирога да разкрие душата си, когато нещо го е наранило. Той ще сложи маската на лицето си и никога няма да надникнете в душата му. Ако претърпи някакъв провал, той няма да го признае на никого, още по-малко на любовната си половинка. Трудно му минава и понякога е злопаметен.

ПРОМЯНА в живота на тези 3 зодии през ЮЛИ

Има безспорна магия, излъчваща се във въздуха този юли. Подгответе се за някои големи идеи, които да не излизат от главата ви (особено ...

11. Зодия Водолей

Това е зодия, която обича да се притичва на помощ. Обожава да общува с много хора и да се сприятелява с тях. Ако види някаква нередност, той бърза да я поправи колкото се може по-добре. Старае се да бъде полезен на всички. За него е важно да има справедливост и равенство. Ако един Водолей има финансови или личностни проблеми, той никога няма да ги разкрие пред събеседника или половинката си. Мъжът Водолей не иска да разваля оставеното впечатление у хората. Ако все пак се наложи да дава обяснения, той ще превърне провалът в малък успех. Но това невинаги помага.

12. Зодия Риби

Мъжът от зодия Риби е готов на саможертва в името на някой на когото държи или обича от сърце. Когато имат връзка с някого, мъжете Риби са предпочитат да дадат всичко за него, дори това да наруши собствения им комфорт. Готови са на всякакви лишения в името на любовта. Мъжът Риба рядко отказва, за него положителният отговор е преобладаващ пред отрицателния. От това понякога си патят. Ако обаче искате да проникнете по-надълбоко в душата на тази зодия, вие ще ударите на камък. Много е трудно да разберете какво чувстват и затова доста хора ги определят като трудни. За да си разкрие душата, Рибата трябва да е прекарала половината си живот с някого, даже и тогава това не е сигурно, че ще се случи.

Вероятно сте открили доста верни неща. Затова ще е страхотно да ги споделите с някого, за да каже и той своето мнение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com